Forside » Akut tandlæge Helsingør

Akut tandlæge Helsingør

Akut tandlæge Helsingør - Tandlægevagt i kørselsafstand fra HelsingørOplever du akutte tandsmerter eller anden form for ubehag i mundregionen? Som akut tandlæge nær Helsingør er vores ypperste opgave at være dig behjælpelig, hvis noget akut opstår. Har du akut tandpine eller tandsmerter er det afgørende, at du bliver tilset og eventuelt behandlet hurtigst muligt. Tøv derfor ikke med at få gjort noget ved dit akutte tandproblem. Bliver tandgenerne ikke behandlet i tide, kan du risikere at værre tandproblemer vil opstå.

Hos VORES TÆNDER Tandklinik ved vi gennem vores lange erfaring, hvor generende det kan være at gå rundt med tandsmerter. Derfor tilbyder vi akut tandbehandling, hvorved du kan slippe af med dine tandsmerter i en fart. Uagtet hvad den bagvedliggende årsag måtte vise sig at være, kan vi hjælpe dig! Skal vi være din foretrukne akut tandlæge i nærheden af Helsingør?

Akutte tandsmerter er kroppens måde at fortælle dig, at noget er galt

Tandsmerter er en måde at fortælle kroppen, at der er noget galt. Det er derfor sjældent at tandsmerterne går i sig selv, hvorfor det er vigtigt, at man tager problemerne alvorligt. Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt smerterne vil forsvinde, hvis bare du får den rette behandling. Hos VORES TÆNDER Tandklinik nær Helsingør sidder vi altid klar til at guide og vejlede dig, når du har et akutopstået tandproblem. Vi hjælper også meget gerne, hvis du brænder inde med spørgsmål om vores forskellige behandlinger eller bare har brug for et godt råd eller to.

Akut tandlæge med gennemsigtige priser

Hos VORES TÆNDER Tandklinik informerer vi dig altid om prisen på din behandling, således at der ikke opstår uventet overraskelser. Er du ny patient og ønsker at benytte os som din foretrukne akut tandlæge Helsingør tillægger vi din behandling et beskedent akut-gebyr. Med det in mente kan vi være dig behjælpelig uanset dag og tidspunkt. Vi er 100% gennemsigtige med vores priser og hvis du ønsker en specifik behandlingpris er du altid meget velkommen til at kontakte os helt uforpligtende. Oplever du akutte tandproblemer, så tøv ikke med at kontakte VORES TÆNDER Tandklinik nær Helsingør. Vores behandlinger leveres i højeste kvalitet med brug af det nyeste udstyr.

Som akut tandlæge Helsingør tager vi hånd om dine problemer!

Akut tandlæge Helsingør – En klinik med ekspertise i tandlægeskræk

Er du en af mange, der føler det kan være utrygt at gå til tandlægen? Hos os er vores behandlere specialiserede i tandlægeskræk og vi tager os derfor ekstra god tid til dig, når du kommer på klinikken. Det betyder at inden behandlingen indleder vi altid med en dialog, hvor vi taler om dine forventninger, men også dine bekymringer. På den måde har vi den bedste forudsætning for at give dig en behandling, hvor du føler dig tryg fra start til slut. For os er din tryghed det vigtigste og derfor gør vi meget ud af at fortælle om behandlingen både inden, under og efter.

Kontakt os gerne for råd og vejledning eller for tidsbestilling – Akut tandlæge Helsingør

Sidder du derhjemme og er generet af tandproblemer? Det kan være svært selv at skulle bedømme, hvad det akutte problem skyldes. Det er derfor altid en god idé at kontakte nogen, som kan råde og vejlede dig i forhold til din specifikke tandsituation. Hos VORES TÆNDER Tandklinik nær Helsingør sidder vi altid klar til at vejlede dig efter dit bedste samt ønsker og behov. Hvis vi vurdere, at du behøver en akut tandlægetid, sørger vi for at du får en tid hos en af vores kompetente behandlere hurtigst muligt. Vores åbningstider spænder bredt og du kan derfor få en tid i ydertimerne og om lørdagen. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig af med dine akutte tandproblemer.

Har du et akut opstået problem, eller ønsker råd og vejledning, så tøv ikke med at kontakte klinikken. Vi deler gerne ud af vores mange års erfaringer og gode råd. Vi ser frem til at møde dig på klinikken og hjælpe dig, hvad end der er tale om et akut opstået problem, eller noget helt andet.

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Book tid