Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Billig tandlæge

Billig tandlæge

Hvad koster en krone hos tandlægen

Leder du efter en billig tandlæge? Hos VORES TÆNDER Tandklinik ved vi hvor vigtig kvaliteten og ikke mindst prisen er, når du søger en ny tandlæge. Af denne grund tilbyder høj kvalitet samt de nyeste og bedste materialer til en lav pris. Faktisk er vi blandt de billigste tandlæger i København.

 

Det er vigtigt for os at være nogle af de tandlæger nær København med de billigste tandlægepriser, dog uden at det er på bekostning af kvaliteten samt vores serviceniveau på klinikken.

Vores største interesse er således at levere en tryg og kvalitetsrig behandling til patientvenlige priser. Vi tilbyder desuden både studierabat, tilskud til tandbehandlinger og finansiering af din tandlægeregning. Endvidere tilbyder vi akut tandlægehjælp uden ekstra gebyrer, hvis du i forvejen er vores patient. Er du ny patient tillægger vi din behandling et fast lavt gebyr. Du vil således aldrig opleve at skulle betale tårnhøje gebyrer hos os, som det gør sig gældende ved andre tandlæger. Har du akut tandpine og derved brug for en akut tandlæge kan vi være dig behjælpelig.

VI HAR FASTE LAVE TANDLÆGEPRISER AF BL.A. FØLGENDE ÅRSAGER:

  • Vi udnytter altid vores forskellige faglige kompetencer på bedst mulig vis
  • Vi har landets mest favorable indkøbsaftaler. Ved samtidig kun at have få varegrupper – dvs. kun de rigtige for den enkelte behandling – kan vi udføre behandlinger af høj kvalitet og til lavere priser
  • Vi benytter materialer med lang dokumenteret holdbarhed og af høj kvalitet
  • Alle behandlere på klinikken har i samråd udvalgt de bedste materialer til den konkrete behandling. På den måde behandler vi smart og optimalt
  • Vi har udvidede åbningstider i hverdagene samt åben i weekenden. På den måde driver vi klinikken omkostningseffektivt

Du kan se vores lave priser, i vores prisliste, hvor du også har mulighed for at få et overblik over, hvad du kan modtage i rabatter, i form af tilskud fra Sygeforsikring Danmark samt evt. studierabat. Hvis du har spørgsmål til vores priser, rabatter eller tilskud er du altid meget velkommen til at kontakte os helt uforpligtende. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

BLANDT DE BILLIGSTE TANDLÆGER I STORKØBENHAVN

Hos VORES TÆNDER Tandklinik har vores forskellige behandlere (tandlæger, tandplejere og klinikassistenter) hver især fordybet sig i enkelte dele af tandlægefaget. På den måde kan vi på klinikken supplere hinanden og udføre selv nogle af de mest komplicerede tandbehandlinger. Ved at have specialiserede funktioner og ikke mindst særdeles gode indkøbsaftaler hos vores leverandører, kan vi holde vores priser nede. Princippet er, at kvaliteten altid skal være helt i top, men at man som patient hos os ikke skal betale mere end gennemsnittet af andre tandlægers priser – det synes vi kun er fair!

Det er også med til at holde vores priser nede for vores patienter, at vi arbejder i små teams, hvor tandlæger, tandplejere og klinikassistenter bruger mest tid på det, de er uddannet bedst til.

”Vi har tandplejere til bl.a. at lave undersøgelser, fordi de er bedst til opgaven. De har mere tid til patienten og kan derfor også bedre planlægge patienternes behandlingsforløb. Tandlæger kan det naturligvis også, men deres tid er i virkeligheden bedst anvendt ved at udføre behandlinger.”

Klinikejer Paulina Kempa
VORES TÆNDER Tandklinik

BILLIG TANDLÆGE – VI GÅR IKKE PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN

Det er vigtigt for os at understrege, at vores materialer og udstyr er af absolut bedste kvalitet. Ved at benytte lidt dyrere materialer er holdbarheden særligt god. På den måde bliver det heller aldrig aktuelt for vores patienter at vende tilbage med et gentagende problem. Hos VORES TÆNDER Tandklinik gør vi det bedste for at udføre kvalitetsrige behandlinger, som samtidig er flotte æstetiske løsninger til overkommelige priser. Vi synes ikke det skal være økonomien, der sætter en stopper for dine tænders fremtid.

Mulighederne er mange hvis man ønsker at finde billige tandlægeklinikker, særligt hvis man som patient er villig til at gå på kompromis med æstetik og kvalitet. Men det er dog de færreste, som ønsker at benytte en billig tandlæge, hvis det sker på bekostning af kvaliteten. Nogle klinikker formår i deres valg om billige materialer at have så lave priser, at vi ikke kan hamle op med dem, hvorfor vi heller ikke er de absolut billigste på markedet. For os er kvaliteten ikke til at gå på kompromis med!

BILLIG TANDLÆGE, HVOR DU ALTID HAR KENDSKAB TIL PRIS OG PROCEDURE FORINDEN BEHANDLING 

Hos VORES TÆNDER Tandklinik har du altid kendskab til pris samt procedure forinden en behandling igangsættes. På baggrund af kendskabet er det også helt op til dig som patient, hvorvidt du ønsker at takke ja til behandling. Som erfaren tandlægeklinik er vores største interesse at levere en ærlig og samvittighedsfuldbehandling, hvorfor du aldrig skal opleve uventede overraskelser. Dette er både inden, under og efter en behandling. Det skal således aldrig være nogen overraskelse hvad tingene koster.

Vores udvidede åbningstider gør det yderligere muligt for os at være blandt de billigste tandlæger. Vi driver således vores klinik omkostningseffektivt. Vi har både tider til de morgenfriske inden arbejde eller til de patienter, som ønsker en tid lige inden aftensmad. Vidste du desuden, at vi har lørdagsåbent?

Hos VORES TÆNDER Tandklinik er vi til for dig, som ønsker en billig tandlæge nær Storkøbenhavn, men som samtidig ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten. Kontakt os i dag og hør meget mere om vores klinik, behandlinger, priser eller andet. Vores største interesse er at hjælpe dig. Skal vi være din fremtidige erfarne men billige tandlæge?

Vi glæder os til at se dig på klinikken!

 

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid