Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Smertefri tandbehandling

Smertefri tandbehandling

En smertefri tandbehandling kan være altafgørende for din lyst til at få foretaget en tandbehandling hos tandlægen. Hos VORES TÆNDER Tandklinik kan du få smertefri tandbehandling. Som erfaren tandlægeklinik ved vi, at frygten for smerter i langt de fleste tilfælde er årsagen til at de mange danskere med tandlægeskræk, undlader at gå til tandlæge. Af denne grund foretager vi udelukkende smertefrie tandbehandlinger. Læs mere i nedenstående indlæg for at blive klogere på smertefri tandbehandling.

SPECIALISTER INDEN FOR SMERTEFRI TANDBEHANDLING 

Smertefri tandbehandling er meget efterspurgt, da så mange danskere døjer med tandlægeskræk. At have skræk for at gå til tandlæge kan skyldes en tidligere ubehagelig oplevelse, angst for nåle eller noget helt tredje. Men i og med at moderne tandpleje er tæt på at være 100% smertefri kan du trygt vedligeholde dine årlige tandlægebesøg helt uden frygt og ubehag. Gennem vores lange erfaring ved vi, at smertegrænser er meget forskellige. Men ved at være åben om dine følelser, ønsker og behov kan vi gøre alt for at din behandling ikke gør ondt eller er ubehagelig. Uagtet hvad du har af ønsker kan vi med sikkerhed imødekomme dem. Der er således mange måder, hvorpå du kan imødegå din angst, så du i højere grad føler dig tryg og veltilpas. Vores største interesse er, at du som patient føler dig glad og tilfreds, når du træder ind og ud af døren på vores tandklinik.

De rette faktorer har stor betydning for en smertefri tandbehandling. Ro og faglig kompetence er afgørende for at kunne lægge en effektiv bedøvelse og efterfølgende udføre en smertefri tandbehandling. Vi udfører en skånsom teknik for at opnå smertefrihed, når du skal have foretaget en tandbehandling. Desuden anvender vi særligt tynde nåle, når vi skal lægge en bedøvelse. På den måde kan stikket hos langt de fleste patienter, slet ikke mærkes. Vores dygtige team af tandlæger mestrer således teknikker som gør, at vi altid kan behandle smertefrit. Selve bedøvelsen foregår uden nogen form for smerter.

TANDLÆGESKRÆK – SMERTEFRI OPLEVELSE 

Hos VORES TÆNDER Tandklinik gør vi en dyd ud af altid at behandle vores patienter 100% smertefrit. Vores største interesse er at imødekomme dine ønsker og behov, når du besøger vores tandlægeklinik. I og med at hele 4 ud af 10 danskere lider af tandlægeskræk tilbyder vi smertefri tandbehandling. Vi er helt klar over at smertegrænser er forskellige for hver enkel patient, men ved at være åben om dine ønsker og behov, kan vi således gøre alt for, at din behandling ikke er ubehagelig og udelukkende er efter dine præferencer. Der er mange måder at imødegå tandlægeskræk på, så du i højere grad føler dig tryg og oplever behandlingen nænsom og blid.
Skal vi hjælpe dig?

DET TILBYDER VI DIG HOS VORES TÆNDER TANDKLINIK

SMERTEFRI BEHANDLING KRÆVER ÅBENHED 

For at opnå en smertefri tandbehandling kræver det, at du som patient er åben og ærlig omkring din tandlægeskræk. Du bør huske på at tandlægeskræk ikke er noget at være flov over, at der tillige er mange andre som døjer med samme frygt. Hvilket netop er grunden til at vi tilbyder smertefri tandbehandling. Første skridt på vejen til at opnå en tryg oplevelse er at fortælle åbent om sin angst og ubekvemhed. På den måde har vi de bedste forudsætninger for at håndtere og gennemføre din behandling på bedst mulig vis. Derudover er der en række ting, som både du og tandlægen kan gøre, så din oplevelse og behandling bliver helt smertefri og uden ubehag.

MUSIK OG TV

Forinden et besøg hos tandlægen kan du høre noget musik, som får dig til at slappe af. Du kan ligeledes benytte dig af nogle afslappende vejrtrækningsøvelser, hvor du får luften helt ned i maven, så kroppen slapper af.

Som patient hos VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder vi både din yndlings tv-serie i loftet eller dit favorit musik i højtalerne. Alle vores behandlingsrum er således udstyret med Sonos musikanlæg og et tv i loftet. Dette ved vi kan være med til at berolige dig og give dig en afslappende oplevelse, mens du bliver behandlet. På den måde kan vi også fjerne fokus fra det, som kan være utrygt. I stedet kan vi forsøge at skabe en tryg oplevelse ved at se eller høre noget, som du kender og kan lide.

UDHVILET OG AFSTRESSET

Det er vigtigt, at du møder udhvilet og afstresset op. Det er ikke hensigtsmæssigt at komme hastende fra job eller have en aftale lige efter. Er du nervøs, så sørg for at sætte god tid af, så du også selv er med til at skabe en rolig atmosfære. Som erfaren tandlægeklinik afsætter vi altid god tid til vores behandlinger. På den måde er der altid tid til spørgsmål og svar.

TAL BEHANDLINGEN GRUNDIGT IGENNEM

Sørg for at have klare aftaler med din tandlæge om, hvad der skal laves ved hver konsultation. Og er du i tvivl om noget, så stil spørgsmål, så du ikke føler dig utryg på grund af manglende indsigt og information. Der skal altid være plads til at stille spørgsmål og få svar.

FORTÆL HVAD DU HAR BRUG FOR

Hvis du pludselig oplever smerte eller ubehag, så stop behandlingen og tal med tandlægen om, hvad du føler, og hvad tandlægen eventuelt kan gøre for lindre dit ubehag. Uanset om du har brug for en rolig hånd eller blot stilhed så kan vi med sikkerhed efterkomme det.

SKAL VI VÆRE DIN FORETRUKNE TANDLÆGE?

Ønsker du at vi hos VORES TÆNDER Tandklinik skal være din foretrukne tandlæge så tøv ikke med at kontakte os. Vi har åben tilgang for nye patienter. Vores kompetente og imødekommende receptionist sidder altid klar på telefonen til at hjælpe og rådgive dig med din specifikke tandsituation. Hun kan også hjælpe dig med at booke en tid til en eventuel behandling. Har du spørgsmål angående smertefri tandbehandling er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig eller besvære eventuelle spørgsmål.

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid