Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandkirurgi i Lyngby – Sikre og skånsomme indgreb

Tandkirurgi i Lyngby – Sikre og skånsomme indgreb

En tandkirurg eller bedre kendt som kæbekirurg er en tandlæge, der har specialiseret sig i kirurgiske indgreb i tandlægepraksis. Hos VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder vi tandkirurgi i Lyngby nord for København af høj kvalitet med fokus på høj kvalitet og tryghed. Tandkirurgi er nødvendigt, når behandlingen er så kompleks, at tandlægen eller nogle gange specialtandlæger skal skære i vævet. Dette kan eksempelvis være ved fjernelse af visdomstænder, der ligger kompliceret, eller det kan være genopbygning af knogler eller generel rekonstruktion af kæbe og mundregion. Årsager til kirurgiske tandbehandlinger kan være mange, hvorfor vi tilbyder flere forskellige former behandlinger inden for tandkirurgi.

Nedenfor giver vi dig et indblik i hvad tandkirurgi i Lyngby er, hvilke behandlinger der kræver en kirurgisk tandlæge, samt priserne på kirurgiske tandbehandlinger. Har du spørgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare eventuelle spørgsmål samt råde og vejlede dig i henhold til din tandsituation.

Hvad er tandkirurgi i Lyngby?

Begrebet tandkirurgi er kirurgi, som foregår i mundregionen, herunder kæben eller tandkødet. Af denne grund består tandkirurgi af mange forskellige slags behandlinger. Det er kun særligt erfarne tandlæger med en stor viden på området, som foretager kirurgiske indgreb. Hos VORES TÆNDER Tandklinik er vi et trygt tandlægevalg. Det gælder også for dig, som skal have foretaget en tandkirurgisk behandling, fx implantater. Vi arbejder professionelt og omsorgsfuldt, hvorfor du kan føle dig tryg ved at få lavet et kirurgisk indgreb af vores kompetente tandlægeteam.

Hvilke behandlinger kræver en kirurgisk tandlæge?

Da tandkirurgi er en forholdsvis bred betegnelse, er det også en længere opremsning at nævne alle tandkirurgiske indgreb. Der er dog en række almindelige behandlinger, som kun kan udføres af en tandlæge med kirurgisk erfaring (tandkirurg).

Fjernelse af visdomstænder er nok en de mest velkendte behandlinger, som kræver et kirurgisk indgreb. Det kan være nødvendigt at fjerne en visdomstand, hvis den skaber komplikationer i munden. Eksempelvis kan en delvis frembrudt visdomstand medføre betændelse i det omkringliggende tandkød. I andre tilfælde kan der opstå en fordybet tandkødslomme mellem visdomstanden og nabotanden. Det kan desuden være nødvendigt at fjerne visdomstanden for at undgå cariesangreb.

Et andet kendt eksempel på en behandling, der kræver et kirurgisk indgreb, er en implantatbehandling. Ved denne behandling vil vi som kirurgiske tandlæger indopererer en kunstig tandrod af metal – typisk en titanium-skrue, som skal erstatte én eller flere manglende tænder. Øvrige eksempler på tandkirurgi tæller eksempelvis operativ tandudtrækning, rodspidsoperation og parodontosekirurgi. Uagtet hvilken behandling, som vil være den bedste for dig og dine behov. Så kan vi som tandkirurg hjælpe dig i vores tandlægepraksis Lyngby!

Alle former for tandkirurgi hos VORES TÆNDER Tandklinik

Hos VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder vi ud over den almindelige tandpleje, alle former for tandkirurgi, og vi har både erfaring og de nødvendige kompetencer til at udføre kirurgiske indgreb med stor præcision og høj kvalitet. Vi har god erfaring med at vurdere, hvilken behandling, der egner sig bedst til hver enkel af vores patienter. Beslutningen om et kirurgisk indgreb, vil vi tage ud fra et professionelt synspunkt. Dette er selvfølgelig i samråd med dig som patient, hvor ønsket er at imødekomme dine specifikke ønsker og behov.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har behov for et kirurgisk indgreb, er du altid velkommen til at komme ind til en konsultation hos os. Her får du professionelle øjne på dit tandproblem. Kontakt os i dag og lad os i fællesskab finde frem til, hvad vi kan gøre for dig.

Tandkirurgisk behandling – Tandimplantater

Et andet kendt eksempel på en behandling, der kræver et kirurgisk indgreb, er implantatbehandling. Her vil vi som kirurgiske og erfarne tandlæger indopererer en kunstig tandrod af metal, som skal erstatte én eller flere manglende tænder. Selve tandimplantatet indsættes i kæbens knogle som en skrue, og ovenpå dette placeres en tandkrone eller tandbro, alt efter om der mangler én eller flere tænder, som skal erstattes.

At vi hos VORES TÆNDER Tandklinik kan udføre stort set alle former for tandkirurgi skyldes blandt andet vores moderne og kvalitetsrige udstyr, vores erfaring samt uddannelse.

Vi har naturligvis også erfaring med andre typer af behandlinger, som ligger udenfor det kirurgiske. Det tæller tandretning med invisalign eller Clear Correct, rodbehandling og ikke mindst kroner som ikke er implantatkroner. Denne generalist tilgang, kombineret med adgang til specialtandlæger og en generel interesse for kirurgien blandt personalet giver os basis for at løse ethvert tandproblem.

Tandkirurgi priser – Professionel tandkirurg

Eftersom at der ligger mange forskellige behandlinger under kategorien kirurgi er det også svært at svare på, hvad hver enkel behandling koster. Dette fordi priserne varierer alt efter, hvor kompliceret selve behandlingen er. Desuden kan du få tilskud, hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark og hvis du yderligere er studerende, kan du også få 20% i studierabat på behandlingen. Grundet disse mange faktorer er det svært for os at give dig en generel pris. Dette vil vi også meget gerne undgå, da vi ved en konsultation hellere vil give dig et præcist behandlingsoverslag. Her vil både den specifikke procedure og pris fremgå. Du kan altid få et overblik over vores priser her.

Som patient hos os er der ingen uventede overraskelser, hvorfor vi altid leverer en ærlig og samvittighedsfuld behandling. Kontakt os i dag og hør nærmere om prisen på en specifik behandling, eller hvordan vi kan hjælpe dig i henhold til din tandsituation.

Vi håber på at høre fra dig og være din foretrukne tandlæge.

Søger priser på en invisalign behandling, der alternativt kan løses med Clear Correct som også er clear aligners? Så spørg i receptionen for en gratis konsultation omhandlende tandregulering.

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid