Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Forside » Hvide tænder

Hvide tænder

Går du rundt og drømmer om hvide tænder? Mange af os drømmer om et blændende smil og en hvid perlerække af tænder. Det er dog de færreste af os, der er blevet givet et kridhvidt tandsæt fra naturens side. Heldigvis er det dog muligt at komme af med de misfarvede tænder og dermed opnå det tandsæt der drømmes om. Læs dette blogindlæg og bliv meget klogere på mulighederne for det perfekte tandpastasmil.

Tandblegning – Få de hvide tænder du drømmer om!

Brune og gule tænder kan være til stor kosmetisk gene og tandblegning kan derfor være en løsning på dette. I de fleste tilfælde kan misfarvninger på tænderne nemlig fjernes succesfuldt ved tandblegning hos din tandlæge.

Der er en masse forskellige muligheder når det handler om at opnå hvide tænder, men hvilke løsninger er bedst? Og hvilke skal man holde sig fra? Hjemmeblegemidler du køber i håndkøb eller på nettet samt whitening tandpasta er ikke noget vi anbefaler. Disse blegemidler må højst indeholde 0,1 procent af blegemidlet brintoverilte og da det kræver over 3 procent brintoverilte at komme frem til et flot blegningsresultat, anbefaler vi kun at få bleget tænder hos tandlægen. Tandlægen må nemlig anvende brintoverilte i en koncentration på op til 6 procent. På den måde sikrer du dig den flotteste løsning hos tandlægen.

Fordele og ulemper

Som udgangspunkt er det ikke farligt at få foretaget en tandblegning. Med dét sagt så skal du selvfølgelig tage højde for de ovennævnte gør-det-selv løsninger af tandblegning. Disse løsninger bør du altså undgå da det kan være skadeligt for dine tænder.
Hos VORES TÆNDER Tandklinik anbefaler vi at få foretaget en hjemmeblegning, da du på den måde bliver helt sikker på at få den rigtige farvenuance. Hjemmeblegning er en proces som tager over fjorten dage, hvorimod klinikblegning oftest er en engangsblegning. Ved denne blegning bliver dine tænder udsat for et ekstremt UV-lys og du kender først resultatet når du er helt færdig. Med klinikblegning kan du altså ikke selv være med til at bestemme hvilken farve dine tænder præcis skal ende ud med at have. Læs meget mere om både klinikblegning og hjemmeblegning i et af vores andre blogindlæg.

Tandblegning – det skal du huske!

• Hvis du har behov for tandblegning, så tal med din tandlæge om, hvorvidt dine tænder kan bleges, og eventuelle bivirkninger.

• Vi anbefaler aldrig at du køber blegemidler på nettet! De er oftest ulovlige og kan indeholde stoffer, der skader dine tænder.

• Ved hjemmeblegning følges tandlægens blegeanvisninger nøje.

Hvide tænder ved hjælp af god mundhygiejne

Inden du beslutter dig for at få foretaget en tandblegning skal du vide, at du selv kan gøre meget for at undgå misfarvninger på tænderne og dermed holde dine tænder flotte og hvide. Plej dine tænder med en god mundhygiejne og hyppige tandrensninger hos din tandlæge. Det kan holde snavs og bakteriebelægninger væk og dine tænder vil på den måde fremstå mere hvide.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder for tandblegning eller få mere viden herom.

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

KontaktVORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Åbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal medVi samarbejder med

×

Menu

Skriv til os

Book tid