Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Hvide tænder

Hvide tænder

Går du rundt og drømmer om hvide tænder? Mange af os drømmer om et blændende smil og en hvid perlerække af tænder. Det er dog de færreste af os, der er blevet givet et kridhvidt tandsæt fra naturens side. Heldigvis er det dog muligt at komme af med de misfarvede tænder og dermed opnå det tandsæt der drømmes om. Læs nedenstående blogindlæg og bliv meget klogere på mulighederne for det perfekte tandpastasmil samt hvilke faktorer du bør være opmærksom på.

TANDBLEGNING – FÅ DE HVIDE TÆNDER DU DRØMMER OM!

Brune og gule tænder kan være til stor kosmetisk gene, hvorfor tandblegning kan være en løsning på dette. I de fleste tilfælde kan misfarvninger på tænderne nemlig fjernes succesfuldt ved en professionel tandblegning hos din tandlæge. Ønsker du således hvidere tænder kan dine tænder nemt og sikkert bleges til dit ønskede resultat opnås.

Der er en masse forskellige muligheder, når det drejer sig om at opnå hvide tænder, men hvilke løsninger er de bedste? Og hvilke skal man holde sig fra? Hjemmeblegemidler, som du kan købe i håndkøb eller på nettet samt Whitening tandpasta er ikke noget vi anbefaler hos VORES TÆNDER Tandklinik. Disse blegemidler må højst indeholde 0,1 procent af blegemidlet brintoverilte og da det kræver over 3 procent brintoverilte at komme frem til et flot blegningsresultat, anbefaler vi kun at få bleget tænder hos tandlægen. Tandlægen må nemlig anvende brintoverilte i en koncentration på op til 6 procent. På den måde sikrer du den flotteste løsning hos tandlægen. Desuden er der andre afgørende faktorer, som har betydning for hvilket blegningsresultat du vil opnå.

En professionel tandblegning med individuelle blegeskinner

Som nævnt ovenfor er der en række ting ved tandblegning, som du bør være opmærksom på. En af de faktorer, som har stor betydning for tandblegningsprocessen, er selve blegeskinnerne. Skinnerne, som du påfører i din mund med den rette mængde blege-gel, er hos mange af internettets udbydere unisex-skinner. At skinnerne er unisex har stor betydning for tandblegningsresultatet, hvorfor langt de fleste forbrugere oplever, at skinnerne slet ikke passer. På den måde vil du som forbruger opleve, at du slet ikke kan benytte det valgte produkt. Hvis skinnerne på mirakuløsvis skulle passe til dit tandsæt bør du stadig have i mente, at disse ikke er individuelt fremstillet, hvorfor udfaldet oftest heller ikke bliver som ønsket. Desuden bør du være opmærksom på at typen af blege-gel heller ikke er individuelt valgt til dine tænder, hvilket har stor betydning for det færdige blegningsresultat.

Vælg den rigtige form for tandblegning

Det er langt fra alle produkter, som er sikre, hvorfor du kan få ødelagt din tandemalje ved brug af de forkerte tandblegningsprodukter. Derfor anbefaler vi altid, at du får foretaget en tandblegning hos en professionel tandlægeklinik, der er uddannet i at udføre individuelle tandblegninger. Tandlægen har effektive og sikre produkter, der giver gode og tilfredsstillende resultater. På den måde sikrer du således dig selv og dine tænder bedst muligt. Ved en tandblegning hos tandlægen får du individuelle blegeskinner. Derved sikrer du, at skinnerne passer til lige netop dit tandsæt. Ligeledes får du altid den rette mængde blege-gel hos tandlægen. Selvom det oftest er dyrere at få lavet en tandblegning på en tandklinik, kan det både betale sig og anbefales, hvorfor du med garanti aldrig vil risikere at skade dine tænder. Desuden vil du med sikkerhed opnå det forventet blegningsresultat. Ved at vælge den professionelle tandblegning kan du også nemt få bleget dine tænder igen, hvis det måtte være et ønske nogle år efter første blegning. I og med at skinnerne er dine og individuelt fremstillet til dig kan du nemt bruge dem senere i livet.

Denne form for tandblegning bør du være særlig opmærksom på…

Når du har truffet valget om at få foretaget en tandblegning, er det vigtigt at du benytter den rigtige form for blegning. Som udgangspunkt er det ikke farligt at få foretaget en tandblegning. Med det sagt så bør du tage højde for de ovennævnte gør-det-selv løsninger af tandblegning, som internettet tilbyder i massevis. Disse løsninger bør du undgå, da produktet kan indeholde stoffer, som kan være skadelige for dine tænder. Du vil desuden heller ikke kunne vide dig sikker på, at blegningsresultatet bliver som ønsket, hvorfor du ikke får den perlerække af hvide tænder, som du havde ønsket. Tit er der en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Dette gør sig også gældende for disse gør-det-selv blegningsmetoder. Selvom det er en billigere løsning er det således ikke altid den bedste løsning.

Klinikblegning eller hjemmeblegning?

Hos flere tandlæger kan du vælge mellem hjemmeblegning eller klinikblegning. Hos VORES TÆNDER Tandklinik anbefaler vi at få foretaget en hjemmeblegning, da du på den måde er helt sikker på at opnå den rigtige farvenuance på dit tandsæt. Hjemmeblegning er en proces som tager over fjorten dage, hvorimod klinikblegning oftest er en engangsblegning. Ved klinikblegning bliver dine tænder udsat for et ekstremt UV-lys og du kender først resultatet når du er helt færdig. Med klinikblegning kan du altså ikke selv være med til at bestemme, hvilken farve dine tænder præcis skal ende ud med at have. Af denne grund tilbyder vi kun hjemmeblegning, hvor du er sikker på at få den rette mængde blege-gel samt individuelle skinner, som sammen sikrer det ønskede resultat. Du kan læse meget mere om både klinikblegning og hjemmeblegning i et af vores andre blogindlæg.

TANDBLEGNING – DET SKAL DU HUSKE!

  • Hvis du ønsker at få foretaget en tandblegning skal du indledningsvis tale med din tandlæge. Ved en konsultation vil tandlægen vurdere, hvorvidt dine tænder egner sig til en tandblegning. Efterfølgende vil du og tandlægen i fællesskab finde frem til dit ønskede tandblegningsresultat.
  • Vi anbefaler aldrig at du køber blegemidler på nettet! De er oftest ulovlige og kan indeholde stoffer, der skader dine tænder.
  • Ved hjemmeblegning følges tandlægens blegeanvisninger nøje. På den måde opnås det bedste resultat.

HVIDE TÆNDER VED HJÆLP AF GOD MUNDHYGIEJNE

Inden du beslutter dig for at få foretaget en tandblegning skal du vide, at du selv kan gøre meget for at undgå misfarvninger på tænderne og dermed holde dine tænder flotte og hvide. Plej dine tænder med en god mundhygiejne og hyppige tandrensninger hos din tandlæge. Dette kan holde snavs og bakteriebelægninger væk og dine tænder vil på den måde fremstå mere hvide.

Få en tandblegning i dag

Ønsker du at vide mere om dine muligheder for tandblegning er du således altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid