Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Akuttid tandlæge

Akuttid tandlæge

Akuttid tandlæge? Hvor kan jeg få en akuttid henne? Hvad koster det? Hvad hvis jeg får tandsmerter i weekenden? Det og meget mere kan du få svar på i nedenstående blogpost, hvor ønsket er at besvare disse oftest stillede spørgsmål.

De fleste mennesker kan nikke genkendende til at tandsmerter er nogen af de værste smerter vi mennesker overhovedet kan udsættes for. Oftest opstår smerterne på et ubelejligt tidspunkt såsom i weekenden, hvor ens egen tandlæge har lukket. Derfor er det vigtigt at kende til en akut tandlæge i nærområdet, som kan hjælpe dig af med dine tandsmerter hurtigst muligt. Hos VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder vi akut tandlægehjælp, når du har brug for det til samme lave priser som normalt.

Få en akut tid samme dag, som du kontakter os

Som akut tandlæge er vores fornemmeste opgave at tilbyde dig hjælp, så snart du kontakter os. Dette lykkes 9 ud af 10 gange. Har du uudholdelige smerter, så er det muligt at booke en tid samme dag hos os, som smerterne indtræder. Vi anbefaler dog at du kontakter os hurtigst muligt, helst så tidligt på dagen, som muligt. På den måde har vi større chance for at kunne hjælpe dig. Alle som har prøvet at have tandpine eller andre former for tandsmerter ved hvor frygteligt generende det kan være. Det eneste der hjælper på smerterne er at få behandlet den bagvedliggende årsag, så problemet og smerterne ikke opstår igen.

En ting du kan være helt sikker på er nemlig, at hvis du ikke får behandlet årsagen til smerterne bliver de ved med at komme igen. Endvidere kan du være sikker på at problemet vil vokse sig større og dermed kræve en større behandling, som også vil være større økonomisk. Derfor anbefaler vi altid at du reagerer på dine tandsmerter. Smerter i tænder eller mundregionen er din munds måde at fortælle dig, at noget er, som det ikke bør være. Derfor bør du også lytte til kroppen og få behandlet det pågældende tandproblem omgående.

Tandlæge weekendåbent – Akuttid tandlæge

Akutte tandsmerter opstår oftest i weekenden, hvor mange tandlægeklinikker holder lukket. Dette gør sig ikke gældende hos os. Vi har åbent i weekenden for både akutte og almindelige behandlinger. Det er vigtigt for os at ingen går rundt og har ondt i længere tid af gangen. Derfor er ønsket også at vi hjælper vores akutte patienter uagtet dag og tidspunkt. Uanset om du er patient hos os eller ej vil vi bestræbe os på at finde en tid til dig hurtigst muligt. Dog må vi erkende at efterspørgslen på akut tandlægehjælp er særlig høj i weekenden og i aftentimerne, hvorfor vi kun endnu engang kan anbefale at du kontakter os hurtigst muligt.

Vores kompetente tandlægeteam har stor erfaring i akutte tandbehandlinger, hvorved du kan føle dig helt tryg hos os. Lad os hjælpe dig med at blive fri for smerter. Frygter du som mange andre danskere at gå til tandlæge, så bør du vide at vi er specialiserede i at behandle patienter med tandlægeskræk. Døjer du således med lidt angst omkring dit tandlægebesøg så tøv ikke med at fortælle os det. Hvis du er ærlig omkring det kan vi nemlig tilrettelægge behandling med afsæt i dine ønsker og behov. På den måde er ønsket at tage højde for lige præcis det du frygter aller mest.

Afhjælp akut tandpine – Akut tandlæge København

Har du fået akutopstået tandpine eller andre akutte tandproblemer uden for din egen tandlæges åbningstider, som ikke kan vente til tandlægen igen åbner, kan du med fordel kontakte din akut tandlæge nær dig. Hos flere tandklinikker, som tilbyder akut tandlægehjælp er priserne tårn høje, når det drejer som akut tandlægehjælp. Dette er ikke tilfældet hos os. Er du i forvejen vores patient koster det dig intet ekstra, på trods af, at der er tale om noget akut. Er du ny patient og benytter os fordi din egen tandlæge eksempelvis holder lukket tilføjer vi et beskedent akut-gebyr.

Står du i en situation hvor du har brug for en akut tandlæge i området omkring Købehavn eller Lyngby? Så kan vi hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med at ordne akutte tandskader, og vores dygtige og rolige team af behandlere gør oplevelsen behagelig og tager afsæt i dine ønsker og behov.

Akuttid tandlæge i hjertet af Kongens Lyngby

Vores tandlægeklinik er centralt beliggende i hjertet af Kongens Lyngby, kun et stenkast fra Lyngby Station. Vi ligger mindre end 400 meter fra Stationen på adressen Lyngby Hovedgade 66B, hvorfor det er nemt for dig som patient at komme til klinikken. Dette er uanset om du bor i centrum eller kommer fra omkringliggende byer.

Det er også en fordel for dig, som har behov for en akut tid hos os, da der er rig mulighed for at benytte offentlig transport – der blot er en lille gåtur fra vores klinik. Vi håber på at være din foretrukne akut tandlæge.

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid