Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandlæge Allerød

Tandlæge Allerød

Søger du en kompetent tandlæge nærliggende Allerød eller Buresø? I så fald kan VORES TÆNDER Tandklinik muligvis være det perfekte tandlægevalg til dig. Hos VORES TÆNDER behandler vi dine tænder, som var det vores egne tænder. Vi er en moderne tandlægeklinik placeret i hjertet af Kongens Lyngby, ikke langt fra Allerød om omegn. Klinikken ligger kun små 4 minutters gang fra Lyngby Station, hvorfor det er nemt at komme til og fra klinikken med offentlig transport.

Hos VORES TÆNDER Tandklinik går vi ind for den højeste kvalitet, og benytter derfor kun de nyeste materialer samt udstyr. Vores team af dygtige behandlere bliver jævnligt oplært i den nyeste teknik og viden. På den måde sikrer vi altid at kunne tilbyde et professionel stykke arbejde af den højeste kvalitet. Din oplevelse på klinikken betyder enormt meget for os, hvorfor vi tilstræber at skabe tryghed samt god kommunikation mellem behandlere og patient. Det betyder blandt andet, at vi inddrager dig i behandling via en tryg kommunikation. På den måde kan vi imødekomme hver enkelt patient i deres specifikke ønsker og behov. Endvidere tilrettelægges et prisoverslag før hver behandling, for at undgå nogen form for økonomisk overraskelse. Vi vil gerne levere en tryg og tillsfuld behandling hver gang.

Tandlæge Allerød – Specialister i at behandle patienter med tandlægeskræk

45% af danskerne lider af tandlægeskræk og indgår du under denne procentdel, så kan vi et oplagt tandlægevalg for netop dig. Vi tager utrolig stor hånd om tandlægeskræk. Vi tager ekstra hensyn til dit besøg, ved at efterstræbe en beroligende oplevelse for dig. Vi har specialiseret os i at behandle patienter med tandlægeskræk. Derfor sætter vi god tid af til alle vores behandlinger. Derved vil behandlingen altid foregå efter dit tempo samt ønsker og behov. Den ekstra tid giver mulighed for små pauser eller dialog på tværs af behandler og patient. Vi har stort fokus på dine behov og forventninger, hvilket medfører at vi i fællesskab kan tilbyde trygge rammer. Dette er lige fra du træder ind ad døren på klinikken.

Endvidere er vores tandlægeklinik indrettet med henblik på netop at imøde de af vores patienter som døjer med tandlægeskræk. I hvert af vores behandlerrum har vi monteret store skærme i loftet over tandlægestolen. Du kan derfor se din yndlings serie, film eller musikvideo mens du bliver behandlet. I baggrunden kører der musik, som vil skabe en beroligende stemning. Vi ved gennem vores erfaring at dette netop kan være med til at aflede opmærksomheden fra det, som føles utrygt. Derved får du som patient hos os en behandling, som er tilrettelagt præcis efter dine behov. Har du tandlægeskræk er det vigtigt at du er ærlig omkring dette og fortæller os om det. På den måde kan vi tilrettelægge den bedst mulige behandling til dig. Skal vi være din foretrukne tandlæge Allerød?

Finansiering, tilskud og 20% studierabat

Hos VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder vi 20% i studierabat. Vi mener, at de studerende ikke skal forhindres i tandbehandlinger grundet økonomien. For at opnå studierabatten kræver det blot, at du uploader et gyldigt studiekort, og at du er under en SU-berettiget uddannelse. Hermed får du automatisk studierabat ved besøget hos os. Dog skal det understreges at tilbuddet om studierabat dækker alle former for behandlinger, der ikke er tilskudsberettiget fra den Offentlige Sygesikring. Dette betyder, at de 20% ikke gør sig gældende for tandeftersyn og tandrens. Men er du mellem 18-25 år samt aktiv medlem af Sygforsikring Danmark får du alle tandeftersyn og tandrens 100% gratis. Dette er gældende for alle tilskudsberettigetgrupper.

Du kan læse meget mere om vores pågældende tilbud her. Vores tilbud er varierende og er gældende i begrænset perioder, derfor bør du ikke vente alt for længe. Som din tandlæge nær Allerød tilbyder vi således finansiering af din tandlægeregning, tilskud samt tilbud.

Tandlæge Allerød i hjertet af Kongens Lyngby

Befinder du dig i Allerød eller nær Store Dyrehave så tager det blot 22 minutter at komme til klinikken i bil. Klinikken er placeret i hjertet at Kongens Lyngby nær Magasin og Lyngby Storcenter. Hverken Lyngby Bibliotek eller indkøbsmulighederne ligger langt fra klinikken – du vil derfor kunne ordne dine hverdagsopgaver både før eller efter dit tandlægebesøg.

Hvis du ønsker det bedste af det bedste inden for højteknologi samt en moderne klinik til konkurrencedygtige priser, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan booke en tid hos os via telefonen eller gennem vores online bookingsystem. Du er også altid meget velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål omkring tidsbestilling eller ønsker yderligere information om behandlingerne. Vores største interesse som tandlægeklinik er således at være dig behjælpelig!

FIND RUTEN TIL VORES TÆNDER TANDKLINIK – TANDLÆGE ALLERØD

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Book tid