Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandlæge Hillerød

Tandlæge Hillerød

Søger du en tandlæge med høj kvalitet og faglighed ikke langt fra Hillerød? Så er VORES TÆNDER Tandklinik med sin placering i hjertet af Kongens Lyngby et oplagt tandlægevalg. Klinikken ligger kun et stenkast fra Lyngby station, hvilket gør det nemt at komme til og fra klinikken. Dette er uanset om du benytter egen bil eller offentlig transport. Hos os får du høj faglighed og kvalitet til en fair pris. Grundet gode indkøbsaftaler, formår vi at være blandt de billigste tandlæger i København. Vi mener, at alle skal have ret til ordentlig tandpleje. Af samme årsag tilbyder vi 20% i studierabat, samt tilskud til forskellige tandbehandlinger. Vi mener ikke, at økonomien skal sætte en stopper for din fremtidige tandsundhed.

Vores team består af engagerede og erfarne tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der alle bestræber sig på at give dig og dine tænder, en tryg og professionel tandbehandling. Du vil derfor altid blive mødt af imødekommende og smilende behandlere på klinikken, der sætter dine ønsker og behov i første række.

TANDLÆGE HILLERØD – VI GØR BRUG AF DE NYESTE TEKNIKKER INDENFOR TANDLÆGEFAGET

Hos VORES TÆNDER Tandklinik nær Hillerød kan vi tilbyde de bedste og nyeste metoder indenfor tandbehandlinger og tandpleje. Allerede i vores venteværelse bliver du mødt af en ny og moderne klinik, som syder af afslappethed og velbehag. Vores største ønske er, at du føler dig tryg og tilpas i vores omgivelser.

Vores behandlere er regelmæssigt på kursus og til konferencer, hvorfor vi hele tiden formår at være up to date om den nyeste viden, behandlinger, udstyr samt teknikker. På den måde sikrer vi altid at kunne give vores patienter den bedste behandling. Derudover har vi gennem årene specialiseret os i patienter med tandlægeskræk, hvorfor du kan føle dig i trygge hænder ved et tandlægebesøg hos os. Vi indleder altid med en dialog, hvor vi tager højde for dine ønsker. Herefter kan vi skræddersy en behandling, der passer nøjagtig til dine behov. Vores mål er således at gøre det til en tryg oplevelse at gå til tandlægen hver gang.

HAR DU TANDLÆGESKRÆK? LAD DIN TANDLÆGE HILLERØD HJÆLPE DIG!

Lider du af tandlægeskræk og føler du samtidig, at det er ubehageligt at gå til tandlægen? Hos VORES TÆNDER har vi specialisereret os i tandlægeskræk. Gennem vores erfaring ved vi, hvordan vi kan hjælpe vores patienter bedst, hvorfor vi med sikkerhed også kan afhjælpe dig dit ubehag. Vi afsætter altid god tid af til dig, når du besøger klinikken. Første gang du besøger os taler vi i fællesskab om dine forventninger, men også dine bekymringer, så vi med afsæt deri kan udarbejde en behandlingsplan, der passer til lige netop dig og dine behov.

Er et af dine behov f.eks. at du gerne vil afledes og få tankerne henledt fra det der sker i tandlægestolen, så har vi løsningen. Alle vores behandlingsrum er udstyret med et fladskærmstv i loftet, samt et Sonos musikanlæg, hvorfor du kan se et afsnit af din favoritserie eller falde hen til dine yndlingstoner. På den måde kan vi aflede dig fra det, som du frygter allermest ved dit tandlægebesøg. Uanset hvad dine behov er, kan vi med garanti imødekomme dem hos VORES TÆNDER Tandklinik nær Hillerød.

Kontakt VORES TÆNDER Tandklinik nær Hillerød

Ønsker du at finde en kompetent tandlæge, som du kan føle dig tryg ved de næste mange år? Hos VORES TÆNDER nær Hillerød lægger vi vægt på tillid, faglighed og høj kvalitet og sikrer dermed, at du får en professionel og tillidsfuld behandling. Vi tilbyder behandlinger i alle ugens dage i tidsrummet 7:30-17:30 og om lørdagen fra 08:00-15:00, så du har mulighed for at få behandling uanset dag og tidspunkt. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har eventuelle spørgsmål, eller ønsker at booke en tid. Hvad enten du bor i nærheden af Frederiksborg slot, Gribskov eller Parforcejagtlandskabet ligger vores klinik ikke langt derfra. Vi håber på at være din foretrukne tandlæge Hillerød.

Vi glæder os til at tage imod dig på klinikken.

Find ruten til VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid