Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandlæge Helsingør

Tandlæge Helsingør

Søger du en ny tandlæge nær Helsingør? Hvis nogle af dine kriterier for valget af en ny tandlæge er tryghed, modernitet, patientvenlige priser samt høj kvalitet kan vi være dit oplagte tandlægevalg. VORES TÆNDER Tandklinik er en nymoderne klinik, med høj faglighed og kvalitet. Vores klinik ligger i hjertet af Kongens Lyngby, ikke langt fra hverken Kronborg Slot, Kulturværftet eller yderligere dele af den moderne kulturby Helsingør. Klinikken ligger blot et stenkast fra Lyngby station, hvorfor det er nemt at besøge klinikken med offentlig transport. Desuden er klinikkens placering omkranset af gode parkeringsmuligheder, hvilket gør det let at komme til og fra Helsingør. Hos os tilbyder vi alle former for tandbehandlinger og vores kompetente og erfarne team, sørger for at du får den bedst mulige tandbehandling.

TANDLÆGE PRISER – BLANDT DE BILLIGSTE TANDLÆGER NÆR HELSINGØR

Hos VORES TÆNDER Tandklinik nær Helsingør går vi ikke på kompromis med kvaliteten, selvom vi er blandt de billigste tandlæger i København. Vi har grundet gode indkøbsmuligheder og specialiserede behandlere formået at holde priserne nede således, at du ikke skal betale mere end højest nødvendigt for din tandbehandling. Hvis du er under uddannelse, kan vi tilbyde dig 20% i studierabat på de frie ydelser. Således behøver økonomien ikke nødvendigvis at sætte en stopper for din tandsundhed, mens du studerer. Derudover tilbyder vi også særlige tilskudsordninger til borgere, der opfylder særlige betingelser. Kontakt os i dag for at høre mere om dine muligheder.

Som patient hos os, får du altid et prisoverslag forinden en behandling påbegyndes. Dette gør vi for at give dig en ærlig og samvittighedsfuld behandling. På den måde risikerer du heller ikke at få nogle økonomiske overraskelser efter en endt behandling. Ved et besøg hos os kender du såfremdeles altid pris og procedure inden behandlingen igangsættes. Endvidere er det altid helt op til dig selv, hvorvidt du ønsker behandling eller ej.

TANDLÆGE HELSINGØR – FÅ DEN BEDSTE OPLEVELSE HVER GANG!

Hos VORES TÆNDER Tandklinik ved vi, at mange danskere lider af tandlægeskræk og finder det særligt ubehageligt at gå til tandlægen. Af denne grund har vi specialiseret os i tandlægeskræk, så du kan få den bedste oplevelse hos tandlægen – hver gang. Vi lægger ekstra vægt på, at det skal være smertefrit at gå til tandlægen. Derfor er vores team af behandlere uddannet i at anvende nye, moderne bedøvelsesmetoder, så vi kan give vores patienter en 100% smertefri behandling. Vores behandlere sørger altid for at informere dig grundigt inden, under og efter en behandling. På den måde er ønsket, at du føler dig tryg under hele dit besøg hos os. Vi oplever at vores patienter med tandlægeskræk, bliver helt tryg og rolig ved deres tandlægebesøg hos os efter blot et par gange. Skal vi hjælpe dig med din tandlægeskræk?

Hvis du lider af tandlægeskræk er det vigtigt, at du er ærlig omkring det. Vi ser meget gerne at du fortæller os om din ubekvemhed, når du bestiller en tid. Derved har vi den bedste forudsætning for at hjælpe dig efter dine ønsker og behov. Ligeledes har vi mulighed for at afsætte ekstra tid af til dig, så du og din behandler har god tid sammen til din første behandling på klinikken. Desuden vil vi i fællesskab udarbejde en behandlingsplan, som er skræddersyet til dig og dine behov. Det skal nemlig altid være en god oplevelse at gå til tandlægen, også selvom man lider af tandlægeskræk.

KONTAKT VORES TÆNDER TANDKLINIK NÆR HELSINGØR I DAG

Bor du i Helsingør eller omegn er VORES TÆNDER Tandklinik et sikkert valg. Det er nemt at komme til din tandlæge på klinikken og vi har åben tilgang for nye patienter. Du er meget velkommen til at kontakte os for at bestille tid, høre mere om vores behandlinger eller for spørgsmål. Vores receptionist sidder altid klar til at hjælpe dig, hvad end du ønsker at booke en tid til behandling, eller har spørgsmål. Du er også meget velkommen til at booke en tid via vores online bookingsystem. Vi tager os god tid til dig, og vi hjælper dig gerne til en hurtig tid, hvis du har brug for det. Har du brug for en akut tandlæge kan vi også være behjælpelige.

Vi glæder os til at se dig på klinikken og vores team står klar til at give dig den bedst mulige tandbehandling.

Find ruten til VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid