Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandlæge Roskilde

Tandlæge Roskilde

Søger du en professionel og omsorgsfuld tandlæge nær Roskilde? Der kan være flere faktorer, som har betydning for dit valg af tandlæge. Hos VORES TÆNDER Tandklinik nær Roskilde vægter vi tillid, faglighed og kvalitet højt. Vi er en tandlægeklinik, som med sin centrale placering i hjertet af Konges Lyngby, er nem at komme til. Dette er uanset om du benytter bil eller offentlig transport. Vi er desuden et essentielt tandlægevalg for dig, som ønsker en tillidsfuld tandlæge, som tager højde for dine ønsker og behov ved hvert enkelt tandlægebesøg.

Bor du således i nærheden af Roskilde Domkirke, Vikingeskibsmuseet eller Nationalpark Skjoldungernes Land ligger vores tandlægeklinik ikke langt derfra. Vi ligger kun et stenkast fra Lyngby St, hvorfor det er nemt at benytte offentlig transport til og fra klinikken. Desuden ligger vores klinik lige overfor både Magasin og Lyngby Storcenter, hvorfor der er gode parkeringsmuligheder. Skal vi være din foretrukne tandlæge nær Roskilde?

Moderne og behagelig tandlægeklinik nær Roskilde

Hos VORES TÆNDER Tandklinik nær Roskilde har vi gjort os umage for at gøre klinikken hyggelig og imødekommende. Dette har vi gjort for at gøre helhedsoplevelsen god for dig som patient. Vi har desuden indrettet alle vores behandlerrum med både tv i loftet og Sonos anlæg. På den måde opfylder de fysiske rammer behovet om at føle sig afslappet og tryg. Har du således lyst til at se et afsnit af din yndlings tv-serie mens du ligger i tandlægestolen er dette en mulighed. Du kan også lytte til dine favorit toner eller blot få din tandlæge til at forklare trin for trin, hvordan din behandlingen foregår. Det er således helt op til dig, hvordan din behandling skal planlægges og udføres. Ønsker du en tandlægeklinik, hvor dine ønsker og behov prioriteres vil VORES TÆNDER Tandklinik være et oplagt tandlægevalg for dig.

Tandlæge Roskilde – Et trygt tandlægevalg

Hvis du tidligere har oplevet smerter eller ubehag under dit tandlægebesøg, kan du trygt vælge VORES TÆNDER Tandklinik, som din tandlæge nær Roskilde. Vores stærke og meget erfarne behandlerteam har store erfaringer i at behandle patienter med tandlægeskræk. Har du tandlægeskræk kan vi således være dig behjælpelige. Dette er uanset, hvad din frygt for tandlægebesøget måtte være. Vi sørger for at du kan føle dig tryg før, under og efter din tandbehandling. Husk det er vigtigt at gøre os opmærksom på, at du lider af tandlægestræk. Sig det eventuelt allerede når du ringer og aftaler en tid til tandbehandling. På den måde har vi de bedste forudsætninger for at gøre din tandbehandling til en rar oplevelse hos os. Vi vægter gode patientforhold højt samt din lyst til at anbefale os til familie og venner.

Tandlæge Roskilde – En tandlægeklinik med studierabat

Hos VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder vi 20% i studierabat. Du kan opnå tandlægens studierabat, hvis du går på en SU-berettiget uddannelse. Rabatten gælder på de frie ydelser, hvor tandlægen selv fastsætter prisen. De faste ydelser prissættes af den Offentlige Sygesikring. De frie ydelser er blandt andet bedøvelse, tandblegning, fjernelse af visdomstænder, plastfyldninger samt rodbehandling.

For at dokumentere overfor os, at du er berettiget studierabatten skal du uploade et billede af dit gyldige studiekort. Når du har oprettet dit studiekort kan tandlæge se dit oprettede studiekort og herefter give dig rabat ved første behandling.

Tandlæge Roskilde – Et fælles ansvar

VORES TÆNDER Tandklinik er en tandklinik liggende centralt i Lyngby med gode transportmuligheder både i bil og med offentligt transport. Klinikken bygger på et fælles ansvar. Dette betyder, at vi som tandlæge og tandplejerklinik sætter en ære i at vejlede dig om den forebyggende tandpleje og tandbehandling. Vi tager således ansvaret for at hjælpe dig til sunde tænder gennem livet. Når det er sagt, så er vi også godt klar over at vi som oftest kun ser vores patienter et par gange om året, hvorfor det er vigtigt at du også selv tager ansvar for din tandsundhed. Derved skal du huske at børste dine tænder som anbefalet to gange om dagen, bruge tandtråd og eventuelt anden forebyggende tandpleje, som foregår i hjemmet. Endvidere er de regelmæssige eftersyn afgørende. Ved eftersynet finder vi i fællesskab frem til den rette tandpleje og eventuelle behandling for dig under hensyn til din generelle tandsundhed, pengepung, æstetiske løsninger eller andre hensyn.

Hvis du søger en ny tandlæge nær Roskilde eller omegn, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du er også velkommen til at besøge klinikken. Det er nemt at komme til vores klinik fra Roskilde, og du kan både tage offentlig transport og komme i bil.
Klinikken ligger en lille halv times tid i bil fra Roskilde.

Find ruten til VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid