Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandlæge Ballerup

Tandlæge Ballerup

Søger du en ny tandlæge med høj faglighed nærliggende Ballerup? Hos VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder vi tandlægearbejde af højeste kvalitet. Hos os får du en kompetent, omsorgsfuld og professionel behandling til patientvenlige priser. Hvis disse nævnte kvaliteter er noget du søger eller kan identificere dig selv med, så er vores klinik det helt rette tandlægevalg for dig. Vi sætter altid den enkelte patient i fokus og arbejder ihærdigt for at levere et professionelt stykke arbejde i trygge rammer. Din oplevelse er ligeså vigtig for os, som resultatet af behandlingen. Som patient hos os skal det være en god oplevelse at gå til tandlægen – hver gang.

Tandlæge Ballerup – Klinikkens centrale beliggenhed 

Vores klinik er centralt beliggende i den nordlige bydel i Storkøbenhavn, i hjertet af Kongens Lyngby. Med kun et par minutters gåafstand fra Lyngby St er det således nemt at komme til og fra klinikken. Dette er uanset om du benytter offentlig transport, bil eller cykel. Benytter du dig af bil, kan vi tilbyde gode parkeringsmuligheder.

Befinder du dig i nærheden af Ballerup Super Arena eller Ballerup Museum så ligger vi blot små 20 minutter væk. Skal vi være din foretrukne tandlæge Ballerup?

Vi tilbyder 20% i studierabat 

Hos VORES TÆNDER Tandklinik nær Ballerup tilbyder vi 20% i studierabat. Vi ved, at det ikke altid er helt billigt, som studerende at gå til tandlæge. Dette ønsker vi at lave om op, hvorfor vi gør det billigere for dig, som er under en SU-berettiget uddannelse. Det kræver blot, at du uploader et gyldigt studiekort – mere kræves der ikke for at opnå tandlægens studierabat. Tilbuddet om studierabat dækker alle former for behandlinger, der ikke er tilskudsberettiget fra den Offentlige Sygesikring. De 20% gælder således ikke tandeftersyn og tandrens. Men er du mellem 18-25 år samt aktiv medlem af Sygforsikring Danmark får du 100% gratis tandeftersyn og tandrens. Dette er gældende for alle tilskudsberettiget grupper. Er du studerende eller mellem 18-25 år er der således en masse penge at spare.

Patientvenlige priser samt yderligere tilbud 

Hos VORES TÆNDER tandklinik vægter vi tillid, faglighed og kvalitet højt. Trods det at kvalitet på vores behandlinger er høj formår vi at have billige tandlægepriser. Det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde tandbehandlinger til patientvenlige priser. Selvom vi er blandt de billigste tandlæger i Storkøbenhavn går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af behandlingen. Takket være gode indkøbsaftaler og specialiserede behandlere er det således lykkes os at holde prisen nede, så du i gennemsnit ikke kommer til at betale mere hos os end hos andre. Det synes vi kun er fair!

Før en eventuel behandling påbegyndes laver tandlægen et behandlingsoverslag, som specificere de enkelte priser, den fulde pris samt eventuel refundering fra Sygeforsikring Danmark. På den måde er det aldrig en overraskelse, hvad det vil koste at få lavet en tandbehandling hos os. Efter tandlægen har udarbejdet et individuelt behandlingsoverslag er det helt op til dig som patient, hvorvidt du ønsker at takke ja til behandlingen.

Tandbehandlinger af høj faglighed og kvalitet – Tandlæge Ballerup 

Vi udfører alle former for behandlinger med høj faglighed og kvalitet. Det kan være alt fra et helt almindelig tandeftersyn til plastfyldninger, rodbehandlinger, tandudtrækning eller tandregulering. Står du med akut tandpine og søger kompetente og erfarne tandlæger, kan du kontakte klinikken fra mandag til fredag i tidsrummet 7:30-20:00, hvor vi står klar til at hjælpe dig med din konkrete tandsituation. Uagtet om du ønsker at booke en tid, have svar på eventuelle spørgsmål kan vi være dig behjælpelige. Endvidere holder vi også åbent om lørdagen, hvor mange andre tandlægeklinikker holder lukket. Vi har desuden åbent i alle ferier.

Lyder vi som en tandlægeklinik for dig er du meget velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig!

FIND RUTEN TIL VORES TÆNDER TANDKLINIK – TANDLÆGE I LYNGBY

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid