Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandlæge Bagsværd

Tandlæge Bagsværd

Tandlæge Bagsværd - tandklinik tæt på Bagsværd søTandlæge Bagsværd. Hvis du søger en erfaren og kompetent tandlæge i nærheden af Bagsværd, er VORES TÆNDER Tandklinik et trygt valg. Vi har en stor viden om og erfaring med tandlægefaget. Vi kan således tilbyde dig behandling af meget høj kvalitet til fair priser. Faktisk er vi blandt de billigste tandlæger i København.

Vores klinik er centralt placeret midt i Kongens Lyngby. Vi ligger derfor ikke langt fra hverken Bagsværd Sø, Hareskoven eller Bagsværd Station. Har du brug for en tandlæge nær Bagsværd vil vi således gerne være din foretrukne tandlægeklinik.

VORES BEHANDLINGER

Din tandlæge hos VORES TÆNDER Tandklinik nær Bagsværd tilbyder en lang række forskellige tandbehandlinger. Hos os kan du få foretaget implantatbehandlinger, fyldninger, lavet kroner, tandbroer, carriesbehandlinger mv. Vi udfører stort set alle tandbehandlinger og hvis du ønsker at høre mere om en specifik behandling er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi vægter også den forebyggende pleje højt, da vores mål er at holde dine tænder flotte og stærke resten af dit liv. Dette gøres bedst gennem en god forebyggende pleje og behandling. Derfor er de regelmæssige tandeftersyn vigtige. Ved eftersynende er det muligt at opdage potentielle tand- eller tandkødsproblemer i tide. Derved er der langt bedre chance for at undgå de mere komplicerede og omkostningsfulde behandlinger, fordi en forebyggende behandling regelmæssigt kan forhindre udvikling af f.eks. carries eller tandkødsbetændelse. Din egen regelmæssige, grundige pleje af tænderne er selvfølgelig ligeså vigtig, da det er her hele grundlaget for sunde og stærke tænder bliver lagt. Så en grundig tandbørstning to gange om dagen og brug af tandtråd eller mellemrumsbørster har lige så stor betydning for dine tænders fremtid.

OM VORES TÆNDER TANDKLINIK – TANDLÆGE I LYNGBY

VORES TÆNDER Tandklinik har en central beliggenhed i Lyngby. Det er derfor nemt og hurtigt at komme til din tandlæge hos os fra Bagsværd eller omegn. På tandklinikken bliver du mødt af vores smilende og imødekommende receptionist. Klinikken er moderne og behagelig at opholde sig i. Vi gør vores bedste for at skabe en hyggelig og rar atmosfære på klinikken, fordi vi ved, at det kan være med til at skabe ro og velbehag hos vores patienter.

FOKUS PÅ TANDLÆGESKRÆK

Hos VORES TÆNDER er vi specialister i tandlægeskræk. Det er vigtigt for os, at du føler, at der bliver taget hensyn til lige netop det, som skræmmer dig allermest ved et tandlægebesøg. Derfor prøver vi så vidt muligt at finde frem til, hvad der afholder dig fra tandlægebesøget. På den måde kan vi nemlig møde dig, hvor du er, og give dig den bedst mulige behandling. Uanset om du har brug for at få at vide trin for trin, hvordan behandlingen foregår – eller du blot har brug for stilhed og en til at holde din hånd – så kan vi med garanti give dig det. Alle vores behandlingsrum er udstyret med tv i loftet og sonos-anlæg, hvorfor du kan se din favorit serie eller høre din yndlingsmusik under en behandling. Dette kan være med til at gøre dig rolig og aflede dine tanker på noget andet. Uanset hvilke ønsker og behov du har er vores største interesse at imødekomme dine ønsker.

ANMELDELSER

Hos VORES TÆNDER Tandklinik vægter vi gode patientforhold meget højt. Af denne grund har vi også rigtig fine anmeldelser på Trustpilot – Se dem her.

KONTAKT OS – VORES TÆNDER TANDKLINIK – TANDLÆGE NÆR BAGSVÆRD

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller du gerne vil vide mere om vores tandbehandlinger. Vi tager også meget gerne imod tidsbestilling over telefonen eller gennem vores online bookingsystem.

Vores klinik ligger kun 9 minutter fra Bagsværd, så du kan nemt komme til og fra klinikken både via privat og offentlig transport.

Find ruten til VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby

Følg os på facebook – VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby nær Bagsværd

 

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid