Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandlæge København

Tandlæge København

Leder du efter en tandlæge nær København? VORES TÆNDER Tandklinik tæt på København er et trygt valg, hvis du søger en ny tandlæge eller har brug for en akut tandlæge. Vi har mange års erfaring inden for tandlægefaget, samt stor rutine i at udføre sikre og grundige behandlinger af høj kvalitet. Vi sætter en ære i kvalitet og vores fokus, er altid rettet mod at give vores patienter en omsorgsfuld behandling. Vi er klar over hvor vigtigt det er at føle sig tryg og veltilpas, hvorfor vi gør vores bedste for at tage os god tid til hver enkelt patient.

Hos VORES TÆNDER Tandklinik skal du aldrig føle dig tvunget til at bestille en tid. Du er altid meget velkommen til at ringe til os for blot råd og vejledning, samt spørgsmål eller mere viden om vores behandlinger. Vi tager gerne en helt uforpligtende snak med dig om, hvordan vi kan hjælpe dig med din specifikke tandsituation. Du kan benytte dig af vores online bookingsystem, hvis du ønsker tidsbestilling. Uagtet om du er patient hos os i forvejen er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at dele ud af vores ekspertise, og besvarer gerne dine spørgsmål samt hjælper dig med dine eventuelle tandgener.

TILLID, FAGLIGHED OG KVALITET

Tillid, faglighed og kvalitet er elementer, som vi vægter højt. Med tillid ønsker vi at give alle vores patienter en følelse af tryghed og veltilpashed. Hele 4 ud af 10 danskere døjer med tandlægeskræk, hvorfor vi netop har specialiseret os inden for dette område. Vi vil gøre vores bedste for at skabe en positiv oplevelse for alle vores patienter. Vi tager os derfor god tid til at tale med hver enkelt patient. Vi ved at det er, når tingene går lidt for stærkt, at det kan gå hen og føles ubehageligt. En konsultation på klinikken indledes altid med en samtale, hvor du med afsæt i både procedure og pris kan vurdere, hvorvidt du ønsker den pågældende behandling. Desuden sørger vi for at alle behandlinger er smertefrie, så vi mindsker ethvert ubehag.

Vores faglighed er naturligvis en vigtig faktor i forhold til at gøre vores patienter trygge. Hos VORES TÆNDER Tandklinik nær København får du en professionel behandling af høj kvalitet. For at opretholde vores faglighed vidensdeler vores team med hinanden. Ligeledes tager vi jævnligt på kurser samt konferencer i både ind- og udland, for altid at holde os ajour inden for vores fag. Derfor kan vi altid tilbyde vores patienter den bedste behandling ud fra den nyeste viden og med de nyeste teknikker samt metoder. Kvaliteten er på sit højeste trods det at vi formår at have faste lave priser.

BLANDT DE BILLIGSTE TANDLÆGER I KØBENHAVN

Som erfaren tandlægeklinik ved vi at prisen er en vigtig faktor. Det er dog de færreste, som ønsker en billig tandlæge, hvis dette har en betydning for kvaliteten. På vores klinik, gør vi derfor en dyd ud af at levere tandlægearbejde af høj kvalitet, til en fair pris. Faktisk formår vi at være blandt de billigste tandlæger i København. Du kan se vores lave priser, i vores prisliste, hvor du også har mulighed for at beregne, hvad du kan modtage i rabatter, i form af tilskud fra Sygeforsikringen Danmark og evt. studierabat. Hos VORES TÆNDER Tandklink har du endvidere mulighed for finansiering af din tandlægeregning samt tilskud til din tandbehandling.

SOM PATIENT ER DU I CENTRUM

Det er vigtigt for os, at du føler, at du er i centrum og at der bliver taget hensyn til dig, når du besøger vores tandlægeklinik. Af denne grund prøver vi at finde frem til, hvordan vi på bedst mulig måde kan tage imødekomme dine ønsker og behov. Med afsæt heri kan vi nemlig møde dig, hvor du er, og give dig den bedst mulige behandling. Uagtet om du har brug for at vide trin for trin, hvordan en behandling foregår, om du har brug for musik og tv i loftet til at distrahere samt berolige dig eller du har brug for noget helt tredje, så kan vi med garanti imødekomme det. Vores team af erfarne tandlæger og tandplejere vil sørge for, at du som patient er i centrum.

VORES TÆNDER TANDKLINIK – TANDLÆGEVAGTEN KØBENHAVN

Hos VORES TÆNDER Tandklinik nær Kbh er vi altid dig behjælpelige. Uanset om du ønsker tid til et almindelig eftersyn eller har akut brug for hjælp, så kan vi hjælpe dig. Vi deler også gerne ud af vores ekspertise, hvis du blot har brug for råd og vejledning til din specifikke situation. Hvis du gerne vil i kontakt med en tandlæge nær København, er du således altid meget velkommen til at kontakte os. Du er også velkommen til at besøge vores klinik, som med sin centrale placering er nem at komme til. Uagtet om du benytter offentlig transport eller bil så er det nemt at komme til og fra klinikken fra København eller omegn.

Vi håber at være din foretrukne tandlæge nær København!

Klinikken ligger blot 21 minutter i bil fra København. Derfor kan du med fordel besøge vores klinik, hvis du har brug for at besøge en tandlæge.

Find ruten til VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby

Følg os på facebook – VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby nær København

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid