Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandlæge Nordhavn

Tandlæge Nordhavn

Søger du en ny tandlæge nær Nordhavn eller omegn? I så fald er VORES TÆNDER Tandklinik et trygt og nærliggende valg. Vores klinik ligger med sin centrale placering, hverken langt fra Copenhagen International School, Langelinie, Strandpromenaden eller Nordhavn Station. Ydermere ligger vores klinik kun et stenkast fra Lyngby Station, hvor togene, metroen og busserne holder. Af denne grund er vores klinik meget nem at komme til.

Hvis du har brug for en tillidsfuld, kompetent og omsorgsfuld tandlæge tæt på Nordhavn, er VORES TÆNDER Tandklinik det helt rigtige valg. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål, tidsbestilling eller mere info om vores behandlinger. Hvis du ønsker at booke en tid, kan dette gøres gennem vores telefon eller vores online bookingsystem.

SPECIALISTER I TANDLÆGESKRÆK – DIN TANDLÆGE NÆR NORDHAVN

Hos VORES TÆNDER Tandklinik har vi gennem årene specialiseret os i at behandle patienter, der lider af tandlægeskræk. Det har vi gjort fordi hele 4 ud af 10 danskere siges at lide af tandlægeskræk.

Hver gang vi skal behandle en patient, indleder vi med en dialog. Her snakker vi i fællesskab om dine ønsker og behov. På den måde kan vi møde dine forventninger og i højere grad forberede os på, hvordan vi kan gøre behandlingen tryg for dig. Hos VORES TÆNDER Tandklinik skal det være en positiv oplevelse at gå til tandlægen – hver gang.

Husk at det er vigtigt altid at gøre os opmærksom på, at du lider af tandlægeskræk. På den måde har vi den bedste forudsætning for at hjælpe dig og for at gøre det til en rar oplevelse at besøge os. Vi gør altid vores absolut bedste, så du får en god oplevelse hos os. Du kan læse meget mere her om hvad vi gør for at hjælpe dig med din tandlægeskræk.

BEHANDLINGER DER TAGER HENSYN – VORES TÆNDER TANDKLINIK NÆR NORDHAVN

Hos VORES TÆNDER Tandklinik udfører vi stort set alle almindelige tandbehandlinger. Fælles for vores behandlinger er, at de alle indledes med en grundig samtale. Hvad enten du skal have udført en simpel fyldning eller en avanceret implantatbehandling, tager vi os god tid til at gennemgå forløbet med dig. Dette gør vi så du ikke får nogle ubehagelige oplevelser i stolen.

Alle behandlinger udføres med det nyeste udstyr, og har du spørgsmål til en specifik behandling, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også læse meget mere her om alle vores behandlinger.

KONTAKT VORES TÆNDER – DIN TANDLÆGE NÆR NORDHAVN

Hvis du bor i Nordhavn eller omegn, og du gerne vil finde en tandlæge i nærheden, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi besvarer meget gerne dine spørgsmål eller tager imod en tidsbestilling. Vi fortæller dig gerne mere uddybende om vores behandlinger og teamet hos os. Det tager kun 16 minutter i bil fra Nordhavn til klinikken og en halv time med offentlig transport. Se nedenstående rutevejledning.

Vi ser meget frem til at behandle dig på vores klinik.

FIND RUTEN TIL VORES TÆNDER TANDKLINIK – TANDLÆGE I LYNGBY

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid