Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Odontologi

Odontologi

Odontologi er læren om tænder og deres sygdomme. Odontologi og hermed tandpleje er den gren af lægevidenskab, der involverer lidelser, tilstande i mundhulen, diagnoser og behandling af tandsygdomme. Det omhandler oftest tandsættet, men også gummerne og mundens slimhinder. Med nedenstående blogindlæg ønsker vi at gøre dig klogere på den odontologiske verden.

Hvad laver en tandlæge?

Der er en nøje sammenhæng mellem den enkeltes almene helbred og mundhulens sundhed. Derfor varetager tandlægen ikke alene forebyggelse og behandling af sygdomme i tænder og tandkød, men også behandlingen af en række sygdomme i mundhulen, kæber, kæbeled og spytkirtler.

Tandlægen er den person, som undersøger din munds og dine tænders sundhed. I de fleste tilfælde laver tandlægen selv de problemer, der måtte være. I mindre tilfælde kan tandlægen dog også være nødsaget til at henvise til en anden fagperson med speciale i netop den situation, du som patient står i. De vigtigste opgaver for en tandlæge er at diagnosticere, behandle og forebygge sygdomme i såvel tænder, mundhule og kæber. Dette gøres ved at lave tandeftersyn, tandrensninger og udfylde huller (caries). Herudover forebygges og behandles lidelser i munden, tyggemuskler og kæbeled.

Hvor ofte skal jeg gå til tandlæge?

Hvor ofte du skal til tandlæge afhænger af, hvor stor en risiko du har for at udvikle tand- og mundsygdomme, og hvilke sygdomme du har i mundhulen. Det betyder også noget, om du allerede har haft tand- og mundsygdomme. Det er altså de individuelle forhold, som er afgørende for, hvor ofte du bør besøge din tandlæge. Nøgleordet i moderne tandpleje er rettidig omhu. Dette betyder, at du skal gå til tandlæge så sjældent som muligt og samtidig så ofte som nødvendigt for at undgå udvikling af sygdom – og aldrig sjældnere end hvert andet år.

En grundig forebyggende tandbehandling hos din tandlæge, kan gøre hele forskellen for, hvilket tandsæt du sidder tilbage med, når du bliver gammel. Den vigtigste tandbehandling er altså den forebyggende, da den i høj grad vil kunne holde dine tænder sunde og stærke og forebygge større tandproblemer. Sandheden er derfor at, man nærmest ikke kan gå for meget til tandlæge!

Odontologi – VORES TÆNDER Tandklinik – Din tandlæge i Lyngby

Hos VORES TÆNDER Tandklinik din tandlæge i Lyngby har vi åben tilgang for nye patienter. Vi udfører stort set alle behandlinger, hvad enten du ønsker en æstetisk flot løsning eller blot en mere funktionel løsning, som også tager hensyn til pengepungen. På klinikken kan vi med garanti imødekomme dit behov og ønske.
Vores team af kompetente tandlæger, tandplejere og klinikassistenter vil gøre alt for, at din oplevelse på klinikken bliver afslappet og tryg. Vidste du forresten, at vores tandplejer Julie blev kåret til månedens tandplejer i maj måned?

Kontakt os i dag og hør hvad vi kan gøre for dig, helt uforpligtende!

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid