Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandlæge Buddinge

Tandlæge Buddinge

Tandlæge Buddinge - Buddingevej Tandlægerne

Leder du efter en tandlæge nær Buddinge? VORES TÆNDER Tandklinik er en moderne og hyggelig klinik i hjertet af Lyngby. Klinikken er placeret centralt i Kongens Lyngby, på hjørnet af Lyngby Hovedgade og Lyngby Torv. Klinikken ligger desuden blot et stenkast fra Lyngby Station og Jernbanepladsen, hvor busserne holder. Lige over for klinikken ligger Magasin placeret, hvorfor du har gode parkeringsforhold, hvis du benytter bil som transportmiddel.

Så bor eller færdes du i Buddinge eller omegn, er vores tandklinik et helt oplagt valg for dig. Ønsker du ligeledes en tandlægeklinik, som tager højde for dine ønsker og behov bør du vide at dette er i vores største interesse. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for mere viden om klinikken, behandlinger eller andet. Vi sidder altid klar til at dele ud af vores viden og ekspertise.

VORES TÆNDER Tandklinik – Akut tandlæge i Lyngby

Hos VORES TÆNDER Tandklinik kan du få en akut tandlægetid på vores klinik i Lyngby nær Buddinge, hvor du kan få hjælp til akutte tandproblemer. Som akut tandlæge i Lyngby har vores klinik den åbenlyse fordel, at klinikken med sin centrale beliggenhed, er nem at komme til. Det er hvad enten du kommer i bil, bus, tog eller på gåben. Vores klinik har åbent alle hverdage fra tidlig morgen til aften samt om lørdagen.

Med en akut tandlægetid risikerer du aldrig at skulle gå rundt med eksempelvis en slem tandpine i længere tid end højst nødvendigt. Du kan nemlig benytte dig af vores altid gode service og dygtige team af tandlæger og tandplejere. Vi vil til enhver tid gøre vores ypperste for at tilse og ikke mindst behandle dig, som har akutte problemer med tænderne. Har du brug for en akut tandlæge i Lyngby, er vi således altid behjælpelige.

Trods det at noget akut måtte opstå, så skal du vide at du ikke betaler mere for en akutbehandling end normalt hos os, hvis du i forvejen er vores patient. Er du ny patient kan vi naturligvis fortsat hjælpe dig med dit akutte tandproblem, det vil dog koste dig et beskedent akut-gebyr. Vidste du, at vi er blandt de billigste tandlæger i København?

Ny patient hos VORES TÆNDER – Din tandlæge nær Buddinge

Som ny patient hos VORES TÆNDER Tandklinik tager vi hånd om dig og dine tænder. På klinikken vil du blive modtaget af en af vores dygtige behandlere, og der vil ved dit første besøg være ekstra god tid til, at vi i fællesskab taler om dine behov, ønsker og forventninger. Vi vil ligeledes i fællesskab udvikle en behandlingsplan, så du kender til både pris og procedure på forhånd.

Vores klinik vibrerer af en hyggelig og afslappet stemning, så du altid kan føle dig tryg og tilpas når du besøger os. Vi vægter vores gode patientforhold højt, så vores behandlinger stemmer overens med vores patienters ønsker og behov. Af den grund tager vi os god tid til dig og indleder tandlægebesøget med en snak om forløbet. Vi afslutter også med en snak om, hvordan du selv kan pleje dine tænder fremadrettet.

TANDLÆGE BUDDINGE TILBYDER DIG:

  • Et team af eksperter inden for tandlægeskræk
  • Billige priser
  • Åben tilgang for nye patienter
  • Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent
  • Faglighed, kvalitet og tillid

Hvad enten du bor i nærheden af Buddinge kirke, Stationen eller Buddinge Torv, så ligger vores klinik i Lyngby ikke langt fra dig. VORES TÆNDER Tandklinik er derfor et helt oplagt valg, hvis du søger en tandlæge nær Buddinge eller omegn.

Kontakt VORES TÆNDER Tandklinik nær Buddinge

Hvis du gerne vil bestille tid hos en omsorgsfuld tandlæge nær Buddinge, sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan ringe til os for tidsbestilling, spørgsmål eller mere viden om vores behandlinger, og du kan også booke en tid til en behandling eller et eftersyn på vores online bookingsystem.

Vores klinik i Lyngby ikke langt fra dig og vi er derfor et helt oplagt valg, hvis du søger en ny tandlæge nær Buddinge eller omegn. Det tager kun 13 minutter på cykel at komme til klinikken og 11 minutter i bil.

Find ruten til VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby

Følg os på facebook – VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby nær Buddinge

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid