Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandforsikring

Tandforsikring

En tandforsikring kan være din økonomiske hjælp til tandlægeregningen. For de fleste viser tandlægeregningen sig ofte at være en dyr og uventet post i budgettet. Her kan din løsningen findes gennem en tandforsikring. Med en tandforsikring får du dækket langt de fleste udgifter, og du behøver derfor ikke at bekymre dig i samme grad om, hvordan du skal få råd til at betale din næste tandlægeregning. Kommer du pludseligt ud for en ulykke, hvor du forvolder dig selv en tandskade kan din tandforsikring også være dig behjælpelige. I nogle tilfælde kan en udvidet ulykkesforsikring også hjælpe dig ved en tandskadeulykke.

I nedenstående blogindlæg kan du læse meget mere om tandforsikring, hvilke fordele du kan benytte dig af samt hvad du bør gøre hvis en tandskade opstår.

HVAD DÆKKER EN TANDFORSIKRING?

Det vigtigste ved en tandforsikring er, hvad den dækker, og hvad den ikke dækker. I dine forsikringsbetingelser er det nærmere præciseret, hvordan din forsikring dækker, følgende forklaring er blot et kort uddrag. Desuden bør du være opmærksom på, at der kan være forskellige regler for hver enkelt forsikring. Som udgangspunkt dækker forsikringen alle almindelige tandbehandlinger, tandsygdomme, herunder slid-ældeskader. Det er således forskelligt hvilke behandlinger, som er dækket alt efter, hvilken tandforsikring du er indenunder. Er du blandt andet medlem af Dansktandforsikring dækker forsikringen behandlinger såsom: fyldninger, rodbehandlinger, tandudtrækninger, paradentosebehandlinger og meget mere. Du kan altid forhøre dig hos din konkrete forsikring i forhold til dækning af tandbehandlinger.

FORSIKRING TANDSKADE

En tandskade kan opstå på flere forskellige måder. Skaden kan være som følge af, at tænderne rammes af en genstand eller er forårsaget af fald på cyklen m.m. En tandskade kan således både være bevirket af en uheldig situation eller af en ulykke. Som oftest vil forsikringen dække tandskade, som følge af en ulykke. Er du således gledet på vej til arbejde og  i den forbindelse har påført dine tænder en tandskade, dækker din forsikring, som følge af faldet. Det er dog altid en god idé at tjekke, hvilke regler som forekommer hos din egen forsikring.

Står du pludselig og har brug for hjælp til din tandskade kan vi som akut tandlæge være dig behjælpelig. Hvad end der ligger til grund for en tandskade kan skaden resultere i, at tænderne bliver slået løse eller knækker helt. Er dette tilfældet er det afgørende, at du hurtigt bliver behandlet, da dette vil forbedre hele prognosen. Hvis én tand er slået helt ud, er det vigtigt at finde den, opbevare den og derefter medbringe den når du besøger tandlægen. På den måde er der større chance for, at akuttandlægen kan sætte den pågældende tand på plads igen.

BEHANDLINGER FORSIKRINGEN TYPISK DÆKKER:

Der findes forskellige typer tand forsikringer. Hvad de hver især indebærer, afhænger af hvilket forsikringsselskab, du køber din tandforsikring hos. Nedenfor kan du se hvilke behandlinger tandforsikringerne hyppigst dækker over:

Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at ovenstående blot er de hyppigste behandlinger. Der kan således forekomme ændringer eller behandlinger som din konkrete tandforsikring ikke dækker. Derfor anbefaler vi altid at du kontakter din egen tandforsikring, hvis du måtte have spørgsmål eller brug for mere viden herom.

ULYKKESFORSIKRING OG TANDFORSIKRING

Hos nogle forsikringer tilbydes der en tandforsikring, når du tegner en ulykkesforsikring. Dette er dog meget forskelligt for hver enkelt tandforsikring. Flere tilbyder denne løsning, netop fordi tænderne er så skrøbelige og udsatte.

Hvis din tandskade er sket ved et ulykkestilfælde dækker din ulykkesforsikring muligvis den opstået tandskade. Dette kan være knækket tænder eller proteser, som er gået i stykker. Hvis din tandskade ikke er forårsaget af en ulykke, men derimod blot er sket ved et uheld så skal du vide at vi gerne hjælper dig med en forsikringserklæring i forbindelse med dit besøg hos os. Vi kan ved at lave et prisoverslag samt tage røntgenbilleder af den pågældende tand, sende oplysningerne direkte til din forsikring, ved oplysning af dit policenummer. På den måde skal du ikke gøre noget selv. De typiske forsikringsselskaber inden for tandskader er Dansk Tandforsikring og Tryg. Dansk Tandforsikring har alle finansielle medarbejdere tilknyttet deres forsikring, så er du en finansiel medarbejder er du automatisk dækket gennem deres forsikring. Er du i tvivl, hvorvidt din forsikring dækker din tandskade er du meget velkommen til at kontakte os eller den pågældende forsikring.

EN TANDFORSIKRING GIVER ØKONOMISK TRYGHED 

En tandforsikring giver økonomisk tryghed og bedre livskvalitet. En tandforsikring gør således en forskel for de forsikrede. At gå til tandlægen kan være en dyr fornøjelse, men med en tandforsikring og derigennem tilskud til tandlægeregningen bliver det noget nemmere at forholde sig til udgiften og komme af sted til tandlægen, når det er nødvendigt. Det er nemlig vigtigt at opretholde en god tandsundhed for at undgå tandsygdomme. Det er med til at forebygge udvikling af f.eks. caries og parodontose. Betændelse i og omkring tænder og implantater har desuden sammenhæng med udviklingen af hjerte-karsygdomme, diabetes og lungebetændelse. En tandforsikring og dermed en god tandsundhed – mindsker risikoen for følgesygdomme, og dette giver samtidig en øget livskvalitet

Hvis du har yderlige spørgsmål til tandforsikring eller mere viden herom er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig og besvare dine eventuelle spørgsmål.

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid