Forside » Tilbud Tandregulering

Tilbud Tandregulering

Tilbud tandregulering. Går du og overvejer at få rettet dine tænder? I så fald har vi løsningen til dig. Uagtet om du har skævheder på tænderne, et større mellemrum som du er ked af eller noget helt tredje, så kan du med professionel tandregulering få hjælp til det smil du går og drømmer om. Hos VORES TÆNDER Tandklinik har flere af vores tandlæger specialiserede sig i tandregulering, hvorfor de er eksperter inden for området. Vi tilbyder alverdens former for behandlinger, inklusiv tandregulering med usynlige plastskinner. Med tandregulering kan du uanset din pågældende tandsituation, opnå det smil, du går og drømmer om.

FÅ EN GRATIS FORUNDERSØGELSE!

Hos VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder vi lige nu en gratis forundersøgelse til tandregulering. Find ud af hvad dine muligheder for tandregulering med usynlig plastskinne er (Spar 1000,-).

Når du overvejer en tandregulering, starter vi altid med en grundig forundersøgelse, og netop nu er denne uforpligtende forundersøgelse HELT GRATIS. I forundersøgelsen guider vi dig igennem de muligheder du har, og lytter til dine ønsker og behov. På den måde kan vi i fællesskab finde frem til den helt rigtige behandling for dig.

Ring til os på telefonnummer: +45 45 87 22 61 for at høre nærmere om vores aktuelle tilbud for tandregulering, eller bliv ringet op når det passer dig!

RING MIG OP

JA TAK, JEG VIL GERNE ringes op for at bestille TID TIL EN GRATIS FORUNDERSØGELSE

Tandregulering – med usynlig plastskinne
Pris
1 kæbe (fra-til)
fra 20000 til 26000 kr.
4175 kr.
4175 kr.
2 kæber (fra-til)
fra 42000-50000 kr.
4175 kr.
4175 kr.

* Priser er afrundet til nærmeste krone

FÅ DET TANDSÆT DU GÅR OG DRØMMER OM!

Hos VORES TÆNDER Tandklinik ved vi, hvor vigtigt det er at være glad og tilfreds med sit tandsæt. Af denne grund er vores største interesse, som erfaren tandlægeklinik at hjælpe dig til det smil, du går og drømmer om. Der kan være mange forskellige årsager til tandregulering. Det kan være, at du har en tandstillingsfejl, en forkert kæbestilling, pladsmangel eller blot ønsker tandregulering af kosmetiske årsager. Uagtet din pågældende tandsituation kan vi være dig behjælpelige. Du kan således uanset årsag få rettet dine tænder hos os med professionel tandregulering.

TRYG TANDREGULERING

Hos VORES TÆNDER Tandklinik byder vi dig velkommen blandt et stærkt hold af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Hos os er du altid i gode hænder, uanset hvilken behandling du har behov for. Vores primære fokus er at give dig en tryg og smertefri oplevelse, og blandt andet derfor er vores tandklinik indrettet med topmoderne maskiner og udstyr. Vi benytter desuden de bedste og nyeste løsninger, som efter dine ønsker og behov kan give dig det du går og drømmer om.

Bor du i København, så kan det være noget af en jungle at finde en tandlæge, som du er tryg ved. Som regel hjælper det, hvis man får en anbefalet af familie eller venner, men uanset hvad din begrundelse for at vælge os måtte være, så glæder vi os til at tage imod dig på vores klinik i hjertet af Kongens Lyngby. Her tager vi os af dine tandproblemer, og vi udfører professionel og veludført tandregulering.

Vil du gerne have rettet dine tænder, men lider du af tandlægeskræk, så kan du tage det helt roligt. Vi er nemlig eksperter, når det kommer til patienter, der føler ubehag ved tandlægebesøget. Vi ved hvor vigtigt det er, at der bliver afsat god tid til både information og behandling. Det er ofte, når tingene går lidt for stærkt, at det kan gå hen og blive ubehageligt som patient, hvorfor vi afsætter god tid til alle vores behandlinger. Hos VORES TÆNDER Tandklinik er du i trygge hænder, og vi gør alt hvad vi kan, for at sikre, at du får en god og behagelig oplevelse hver eneste gang.

RING MIG OP

PRIS PÅ TANDREGULERING – TILBUD TANDREGULERING

Afhængig af hvilken type tandregulering du skal have foretager og om du kan få løst dit pågældende problem med usynlige plastskinner, kan prisen på tandregulering variere. Derfor er det vigtigt at du kommer ind til en forundersøgelse, hvor din tandlæge efterfølgende vil oplyse dig om din specifikke pris for tandregulering. Det er netop denne undersøgelse, som lige nu er gratis hos os. Du er altid meget velkommen til at ringe til os, hvis du har yderligere spørgsmål til tandregulering. Du kan også altid bestille en tid nemt og hurtigt gennem vores online bookingsystem.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i Nordsjælland×

Menu

Skriv til os

Book tid