Forside » Tilbud » Tilbud Tandblegning

Tilbud Tandblegning

Få 50% rabat på tandblegning!

I en begrænset periode tilbyder VORES TÆNDER Tandklinik og Tandlægerne på Jernbanepladsen 50% på tandblegning til alle nye patienter i forbindelse med det første tandeftersyn. Kontakt os i dag, og lad os sammen finde en tid til dit første tandeftersyn! Hvis du går og drømmer om et elegant og æstetisk flot smil, så har du muligheden nu! Gør noget godt for dig selv allerede i dag ved at skrive dig op til tilbuddet, og dermed sikre dig 50% i rabat på din tandblegning. På vores klinikker i hjertet af Kongens Lyngby, tilbyder vi professionel tandblegning af højeste kvalitet. Du får dine egne skinner samt blegemiddel, således at blegningen nemt kan klares derhjemme. Vi benytter udelukkende anerkendte og letanvendelige produkter, som viser resultater allerede indenfor de første par uger.

SE TILBUD OG BOOK TID HER

Mange vil med alderen opleve at få mørkere og mere misfarverede tænder end tidligere. Det er naturligt og kan opstå af mange forskellige årsager. Misfarvede tænder kan både komme på grund af for eksempel rygning, et stort indtag af farvende føde- og drikkevarer som lakrids og rødvin. Endvidere kan misfarvninger også opstå som følge af medicin indtag. Nogle er også født med tænder, som er sværere at holde hvide end andre. Der kan derfor være mange grunde til, at man har misfarvede tænder.

Hvide tænder gør en stor forskel for hele dit udseende og udstråling, når du smiler. Derfor vælger mange mennesker at få lavet en tandblegning. Det er i dag muligt at blege sine tænder derhjemme med billige midler fra internettet, men det sikreste resultat opnås ved at få foretaget en professionel tandblegning på en klinik. Behandlingen er skånsom, men meget effektiv, og giver synlige resultater på bare to uger. Læs mere om behandlingsproceduren nedenfor.

SÅDAN FOREGÅR TANDBLEGNING

Hos VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder vi professionel tandblegning til alle over 21 år. Vi starter med at tage en snak med dig om dine individuelle ønsker. Herefter undersøger vi dine tænder grundigt, så vi er sikre på, at de er egnet til en tandblegning. For at sikre at du får et naturligt og flot resultat, laver vi en nøjagtig farvebestemmelse af dine tænder. Efterfølgende laver vi et aftryk af dine tænder, så du får dine egne individuelle blegeskinner. Disse får du med hjem, således at du kan lægge den blegende gele i, og selv tage bøjlen i munden når dine tænder skal bleges. Du har både mulighed for at blege dine tænder om dagen, hvis det er dette der passer dig bedst. Men du kan også blege tænderne om natten, mens du sover. Uanset hvilken behandlingsmetode du benytter vil du se resultater indenfor 1-2 uger.

Hvis du skulle ønske at friske dine tænder op med en tandblegning nogle år senere, vil du kunne gøre det endnu billigere denne gang. Dette skyldes at du allerede har skinnerne, og kun behøver at købe den blegende gele.

SE TILBUD OG BOOK TID HER

JA TAK, JEG VIL GERNE BESTILLE TID TIL MIT FØRSTE TANDEFTERSYN OG FÅ 50% RABAT PÅ TANDBLEGNING

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i Nordsjælland×

Menu

Skriv til os

Book tid