Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandlæge Herlev

Tandlæge Herlev

Tandlæge Herlev - Akut tandlæge Herlev - direkte fra station

Hos VORES TÆNDER Tandklinik nær Herlev får du en tandlæge, som har en lang erfaring inden for tandlægefaget. Vi ved hvor svært det kan være at finde den helt rigtige tandlæge i forbindelse med et tandlægeskift. Men hvad end du har brug for, kan vi hos VORES TÆNDER Tandklinik give dig dét du efterspørger. Vores klinik er beliggende centralt i Lyngby. Vi er derfor et oplagt valg, hvis du bor eller arbejder i Herlev, og du gerne vil finde en tandlæge i nærheden, som er nem at komme til.

Desuden har vores klinik den fordel at vi kun ligger et stenkast fra Lyngby Station, hvorfor det er nemt at komme til og fra klinikken med offentlig transport. Der er endvidere gode parkeringsmuligheder, da klinikken er placeret lige over for Magasin og kun et par hundrede meter fra Lyngby Storcenter. Lyder vi som en tandlægeklinik for dig er du således altid meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at dele ud af vores lange erfaring inden for tandlægefaget, som har til formål at efterkomme dine ønsker og behov, som patient hos os.

TILLID ER KLINIKKENS VIGTIGSTE VALUTA

Hos VORES TÆNDER Tandklinik har vi fokus på tillid, jordnært sprog uden for mange fagudtryk, gennemsigtige priser samt høj faglighed og kvalitet. Desuden ligger vi på klinikken vægt på små effektive teams, hvor tandlæge, tandplejer og klinikassistent hver især gør det, de er bedst til. Tillige er det vigtigt for os, at vores patienter oplever nærvær og personlighed når de besøger klinikken. Af samme årsag er man som patient hos os, kun tilknyttet én tandlæge og én tandplejer. Din tandplejer udfører de regelmæssige undersøgelser og viser det sig ved disse undersøgelser, at der skulle være noget som skal laves får du efterfølgende en tid hos din tilknyttet tandlæge og den tilhørende klinikassistent. På den måde udnytter vi hinandens kompetencer bedst muligt.

Tillid er klinikkens vigtigste valuta. Det er af stor vigtighed hos VORES TÆNDER Tandklinik, at vores patienter altid er medbestemmende i behandlingsprocessen. Patienterne får på den måde et valg om behandling, hvad enten der ønskes en æstetisk flot løsning eller en funktionel løsning, som tager hensyn til pengepungen.
På klinikken gøres der alt for at du som patient er i trygge og tillidsfulde hænder. Hvad enten du har brug for en hånd at holde i, din yndlingsmusik i højtalerne eller en god tv-serie på skærmen over tandlægestolen, så kan vi med sikkerhed give dig det. Vidste du forresten, at vi i februar måned blev kåret til bedste tandklinik i Norden?

Tandlæge Herlev – LØRDAGSÅBENT HOS VORES TÆNDER TANDKLINIK

Det kan være svært for de fleste at tilpasse tandlægebesøget ind i en forvejen travl hverdag. Det vil vi hos VORES TÆNDER Tandklinik gerne imødekomme. Netop af denne grund holder vi lørdagsåbent. På den måde bliver det muligt for de af vores patienter, som ikke kan presse en tandlægetid ind i hverdagen, stadig at holde sit tandlægebesøg ved lige. Så hvad enten du er til en hverdagstid tidlig morgen, sen eftermiddag/aften eller en lørdagstid, kan vi således imødekomme det.

Klinikken har åbent om lørdagen. Dette er uden nogen form for ekstratillæg, hvis du i forvejen er patient hos os. Vores lørdagstider kan både bookes ved akutte tandproblemer om lørdagen men du har også mulighed for at booke en tid til en specifik behandling, hvis du allerede ved at lørdag passer bedst for dig. Er du ny patient og ønsker at benytte os som din foretrukne akut tandlæge tillægger vi din behandling et beskedent gebyr. Du kan dog være sikker på aldrig at ende med at betale tårnhøje gebyrer hos os, blot fordi der er tale om et akutopstået problem. Det synes vi kun er fair!

Tandlæge Herlev – Et kompetent tandlægeteam

Hos VORES TÆNDER Tandklinik har vi samlet det bedste team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der alle løbende videreuddannes for at sikre dig den bedste behandling. Dette er uanset om det gælder almen tandpleje, kosmetisk tandpleje eller den mest avancerede implantatkirurgi. Hos VORES TÆNDER Tandklinik er din vurdering af tandlægebesøget meget betydningsfuld for os. Din lyst til at komme igen samt anbefale os til venner og familie er i vores største interesse, hvorfor vi gør os umage hver gang vi behandler en patient. Desuden er det vigtigt for os at hver behandling bliver skræddersyet efter hver enkelt patient. Har du således nogle specifikke ønsker eller behov tager vi hensyn til disse.

Akut tandlæge Herlev

Som skrevet ovenfor tilbyder klinikken også akut tandlægehjælp. Dette fordi vi ved at akutte tandproblemer kan opstå på alle tidspunkter af døgnet. Vi hvor generende tandsmerter kan være for ens hverdag, hvorfor vores største interesse er at hjælpe de patienter som har akut brug for en tandlæge. Har din egen tandlæge lukket en dag hvor uheldet er ude kan du således benytte os som dine foretrukne akut tandlæge. Vi har udvidede åbningstider i hverdagene samt lørdagsåbent. På den måde kommer du aldrig til at skulle gå rundt med dine smerter i længere tid end højest nødvendigt. Vi tilbyder samme lave priser til vores eksisterende patienter og tillægger kun et beskedent gebyr til nye patienter, som ønsker at benytte os som akut tandlæge Herlev. På trods af et beskedent tillæg formår vi fortsat at være billige. Vidste du at vi er blandt de billigste tandlæger i Storkøbenhavn? 

Det tilbyder vi som erfaren tandlægeklinik

  • En tandlæge du kan have tillid til
  • Høj kvalitet og faglighed til en fair pris
  • Specialiserede i at behandle patienter med tandlægeskræk
  • Mulighed for rabat og tilskud
  • Lørdagsåbent

KONTAKT VORES TÆNDER TANDKLINIK – TANDLÆGE I LYNGBY

Hvis du gerne vil bestille en tid hos en omsorgsfuld, erfaren og kompetent tandlægeklinik nær Herlev, sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan altid kontakte os for tidsbestilling, spørgsmål eller mere viden om vores behandlinger. Det er nemt at komme til VORES TÆNDER Tandklinik fra Herlev, hvad enten du bor tæt på Herlev Skøjtehal, Letbanen eller Herlev Hospital. Derfor er vi et oplagt tandlægevalg, hvis du bor eller færdes meget i Herlev eller omegn. Det tager kun 16 minutter i bil og 30 minutter med offentlig transport at komme til klinikken.
Se nedenstående rutevejledning.

FIND RUTEN TIL VORES TÆNDER TANDKLINIK – TANDLÆGE I LYNGBY

Følg os på facebook – VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby nær Herlev

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid