Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Forside » Tandlæge Herlev

Tandlæge Herlev

Hos VORES TÆNDER Tandklinik nær Herlev får du en tandlæge, som har en lang erfaring inden for tandlægefaget. Vi ved hvor svært det kan være at finde den helt rigtige tandlæge i forbindelse med et tandlægeskift. Men hvad end du har brug for kan vi hos VORES TÆNDER Tandklinik give dig dét du efterspørger hos en ny tandlæge. Vores klinik er beliggende centralt i Lyngby. Vi er derfor et oplagt valg, hvis du bor eller arbejder i Herlev, og du gerne vil finde en tandlæge i nærheden, som er nem at komme til.

Tillid er klinikkens vigtigste valuta

Hos VORES TÆNDER Tandklinik har vi fokus på tillid, jordnært sprog uden for mange fagudtryk, gennemsigtige priser samt høj faglighed og kvalitet. Desuden ligger vi på klinikken vægt på små effektive teams, hvor tandlæge, tandplejer og klinikassistent hver især gør det, de er bedst til. Tillige er det vigtigt for os, at vores patienter oplever nærvær og personlighed når de besøger klinikken. Af samme årsag er man som patient hos os, kun tilknyttet én tandlæge.

Tillid er klinikkens vigtigste valuta. Det er af stor vigtighed hos VORES TÆNDER Tandklinik, at patienterne altid er medbestemmende i behandlingsprocessen. Patienterne får på den måde et valg om behandling, hvad enten der ønskes en æstetisk flot løsning eller en funktionel løsning, som tager hensyn til pengepungen.
På klinikken gøres der alt for at du som patient er i trygge og tillidsfulde hænder. Hvad enten du har brug for en hånd at holde i, din yndlingsmusik i højtalerne, din yndlings tv-serie på skærmen i loftet eller blot ro, så kan vi med sikkerhed give dig det. Vidste du forresten, at vi i februar måned blev kåret til bedste tandklinik i Norden?

Lørdagsåbent hos VORES TÆNDER Tandklinik

Det kan være svært for de fleste at tilpasse tandlægebesøget ind i en forvejen travl hverdag. Det vil vi hos VORES TÆNDER Tandklinik gerne imødekomme. Netop af denne grund holder vi lørdagsåbent. På den måde bliver det muligt for de af vores patienter, som ikke kan presse en tandlægetid ind i hverdagen, stadig at holde sit tandlægebesøg ved lige. Så hvad enten du er til en hverdagstid tidlig morgen, sen eftermiddag/aften eller en lørdagstid, så kan vi imødekomme det.

Klinikken har åbent udvalgte lørdage efter vores patienters ønsker og behov. Dette er uden nogen form for ekstratillæg. Vores lørdagstider kan både bookes ved akutte tandproblemer om lørdagen. Du kan også booke en tid i forvejen, hvis du allerede ved at lørdag passer bedst for dig.

KONTAKT VORES TÆNDER TANDKLINIK – TANDLÆGE I LYNGBY

Hvis du gerne vil bestille en tid hos en omsorgsfuld, erfaren og kompetent tandlægeklinik nær Herlev, sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan altid kontakte os for tidsbestilling, spørgsmål eller mere viden om vores behandlinger. Det er nemt at komme til VORES TÆNDER Tandklinik fra Herlev, hvad enten du bor tæt på Herlev Skøjtehal, Letbanen eller Herlev Hospital. Derfor er vi et oplagt tandlægevalg, hvis du bor eller færdes meget i Herlev eller omegn. Det tager kun 16 minutter i bil og 30 minutter med offentlig transport at komme til klinikken.
Se nedenstående rutevejledning.

Find ruten til VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby

Følg os på facebook – VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby nær Herlev

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt



VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Vi er også



Åbningstider

*Lukket 31. okt. & 26. dec. 2020

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os




Betal med



×

Menu

Skriv til os

Book tid