Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandlæge Rødovre

Tandlæge Rødovre

Leder du efter en tandlæge nær Rødovre, så er VORES TÆNDER Tandklinik i Kongens Lyngby et trygt tandlægevalg. Med klinikkens meget centrale placering, er vi meget nemme at komme til uanset, hvor du befinder dig henne i Rødovre. Bor du således nær Rødovrecenteret eller Rødovre Centrum ligger vi kun små tyve minutter i bil derfra. Klinikken ligger lige overfor Magasin, hvorfor vi har gode parkeringsmuligheder. Vores klinik er desuden placeret kun et par minutter fra Lyngby Station, hvorfor du også nemt har mulighed for at benytte offentlig transport til og fra klinikken.

Vi er en tandklinik med mange års erfaring, som vægter gode patientforhold højt. Selvom vi i de fleste tilfælde kun ser vores patienter et par gange om året, så sætter vi en ære i mødet hver eneste gang. Vores største interesse som tandlægeklinik er, at vores patienter har det godt under behandling – hver gang. For at indfri ønsket om en tryg og tillidsfuld behandling tager hver eneste behandling afsæt i den enkelte patients ønsker og behov.
Skal vi være din foretrukne tandlæge nær Rødovre?

Akut tandlægebehov – Fast tandlægetid og udvidede åbningstider

Akutte tandproblemer kan ingen holde for. Derfor er det også afgørende, at du kan få den nødvendige hjælp, hvis uheldet pludseligt er ude. Uanset om du har akut tandpine eller andre former for akutte tandsmerter, som indebærer generende smerter, er det vigtigt at du bliver tilset hurtigst muligt. Tandsmerter er din krops måde at fortælle dig, at noget er, som det ikke skal være. Derfor må du aldrig ignorere smerterne.

Som erfaren akut tandlæge kan vi tilbyde dig den nødvendige behandling med en hurtig og fast behandlingstid. Grundet vores udvidede åbningstider kan vi tilbyde dig en behandlingstid efter dine ønsker og behov. Vores åbningstider har således til formål at tilgodese vores akutte patienter samt de af vores patienter, som har svært ved at finde tid til et almindeligt tandlægebesøg i en ellers travl hverdag. Vi har desuden lørdagsåbent, hvorfor vi kan hjælpe dig med akutte tandsmerter i weekenden, hvor mange andre tandlægeklinikker har lukket. Er du ny patient på vores klinik vil der tillægges et beskedent akut-gebyr oven i prisen på din behandling. Er du i forvejen eksisterende patient og har brug for en tid til en akut behandling, koster det dig intet ekstra. Dette er uanset om du kommer til en behandling mandag aften eller lørdag eftermiddag.

Tandlæge Rødovre – Moderne tandlægeklinik

Som tandlægeklinik slår vi os ud på at være en nymoderne klinik, som gør brug af det nyeste udstyr og materialer. Vores klinik syder af velbehag, når du træder ind i venteværelset, hvorved vi ønsker at skabe et tryghedsfuldt og personligt liv. Vores smilende receptionist vil sørge for, at du bliver tilbudt noget at drikke inden du skal ind til behandling. Er der noget andet, som tandlægen skal være opmærksom på er du også meget velkommen til at fortælle dette til vores receptionist. På den måde har tandlægen og klinikassistenten den bedste forudsætning for at imødekomme dine personlige behov under behandlingen.

Alle vores behandlingsrum er udstyret med et tv i loftet over tandlægestolen samt Sonos-anlæg. På den måde kan du se et afsnit Friends eller lytte til dine yndlingstoner, mens du bliver behandlet. Formålet med dette er at gøre det til en tryg behandling, hvor elementer, som flere kan synes at være ubehagelige, helt glemmes. Har du blot brug for stilhed og en rolig hånd kan vi selvfølgelig også give dig dette.

Fremragende anmeldelser på Trustpilot – Tandlæge Rødovre

Hos VORES TÆNDER Tandklinik nær Rødovre går vi meget op i, at vores patienter skal have en god oplevelse – hver gang. Vi har mange tilfredse patienter, som hver især har givet udtryk for deres veltilfredshed i en Trustpilotanmeldelse. Vi er meget stolte over vores gode anmeldelser på Trustpilot og vi vil altid gøre hvad vi kan for, at det bliver en god oplevelse at gå til tandlægen hos os.

Bor du tæt på Rødovre Centrum, Atlas biograferne eller Damhussøen er der ikke langt til vores klinik. Vi håber på at være din foretrukne tandlæge.

KONTAKT OS – VORES TÆNDER TANDKLINIK – TANDLÆGE NÆR RØDOVRE

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller du gerne vil vide mere om vores tandbehandlinger. Vi tager også meget gerne imod tidsbestilling over telefonen eller gennem vores online bookingsystem. Vores klinik ligger kun 18 minutter fra Rødovre, hvorfor du nemt kan komme til og fra klinikken.

FIND RUTEN TIL VORES TÆNDER TANDKLINIK – TANDLÆGE I LYNGBY

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid