Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Kan man rette tænder uden bøjle?

Kan man rette tænder uden bøjle?

Hvis du undrer dig over, hvorvidt man kan rette sine tænder uden bøjle. Så er svaret ja. Du kan få rettet dine tænder uden de velkendte og meget kraftfulde “togskinner”. I dag findes der nemlig mere moderne tandreguleringsmetoder, som sikrer dig lige tandrækker med usynlige plastskinner. Mange føler, at deres skæve tænder påvirker både smil og selvværd. Det forstår vi hos VORES TÆNDER Tandklinik, hvorfor vi tilbyder professionel tandregulering. Vi ser ingen grund til at du går og føler dig utilpas og generet af dine skæve tænder. Derfor anbefaler vi, at du får rettet tænderne, hvis du føler, at de er til gene for dig. Dette er uanset om det psykisk eller fysisk. Nedenfor kan du læse mere om årsagerne til tandregulering, hvor lang tid behandlingen typisk tager samt fordelene ved tandretning med usynlig bøjle.

Kan man rette tænder uden bøjle? Svaret er ja

I løbet af de senere år er der sket meget på bøjleområdet, og faktisk er det i dag muligt at få rettet sine tænder uden en sådan fastsiddende bøjletype. Dette kaldes også tandregulering uden bøjle, og hvad en sådan form for tandregulering mere præcist indebærer, giver vi dig et indblik i nedenfor.

I modsætning til de traditionelle fastsiddende bøjler foretages tandregulering uden bøjle med specialfremstillede skinner, der er aftagelige. Fordelen er her, at du med andre ord kan gøre alle de ting, du plejer at gøre, uden at du behøver at føle at du skal skjule dine tænder, mens tandreguleringen står på. Flere og flere vælger at få foretaget tandregulering uden bøjle. Kunne du også tænke dig at få del i fordelene ved den moderne tandreguleringsteknik, er du meget velkommen til at kontakte os. Vores kompetente tandlæge og klinkejer Paulina Kempa står i spidsen for klinikkens tandreguleringsprocesser, hvorfor du kan føle dig tryg og veltilpas ved et forløb hos os. Du kan høre meget mere om dine tandreguleringsmuligheder ved en gratis forundersøgelse hos os.

Forskellige årsager til tandregulering

Der kan være mange forskellige årsager til tandregulering. Skæve tænder kan både påvirke at du måske ikke kan bide ordentlig sammen eller at du ikke har lyst til at vise dine tænder, og derfor prøver at skjule dem når du smiler. Tandregulering er både en kosmetisk tandbehandling men kan også være en såkaldt nødvendig behandling, da en skæv tandstilling i nogle tilfælde kan give tandproblemer, spændingshovedpine eller påvirke funktionen af dit bid. Uagtet hvilken årsag der ligger bag, kan vi som erfaren tandlægeklinik være dig behjælpelig.

Hvordan behandles skæve tænder?

Der findes flere forskellige muligheder for behandling, hvis ens tandsæt er skævt. Eftersom de skæve tandrækker kan være forårsaget af forskellige parametre, er det ikke på forhånd givet, hvilken type behandling, som der skal til. Dette kræver en konsultation hos tandlægen. Her vil din lokale tandlæge opstille dine muligheder for tandretning samt hvad du kan forvente dig af behandlingen. Behandlingsmetoden afhænger af din specifikke tandsituation, tandstilling samt ønsker og behov. Hos VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder vi tandregulering med usynlige bøjer, hvorfor de fleste næsten glemmer skinnerne. Materialet som bruges til at fremstille skinnerne er gennemsigtig plast, hvorfor hverken du eller dine medmennesker kan se, når du har skinnerne i munden.

Vi anvender det anerkendte system, ClearCorrect, som minder meget om det ligeså velkendte Invisalign. ClearCorrect, som er en af vores mest populære former inden for tandretning er en ideel løsning for dig, der gerne vil undgå de klassiske togskinner eller i det hele taget en synlig bøjle.

Tandretning med usynlig bøjle – Hvor lang tid tager behandlingen?

Alle tandsæt er forskellige. Derfor er det også forskelligt, hvor lang tid det tager at få rettet op på de skæve tandrækker. Desuden er der forskel på om man er voksen eller barn. En tandregulering for voksne tager alt fra fire måneder og op til flere år. Hvis du opstarter et tandretningsforløb hos os, vil vi naturligvis give dig et skøn omkring, hvor længe din behandling vil tage. Med det in mente, er det vigtigt at understrege at tænderne hele tiden kan overraske, hvorfor der løbende kan være behov for justeringer, skinneskift mv., hvilket vil have betydning for behandlingens varighed. Vi vil naturligvis følge dig til dine kontroller på klinikken, hvor din behandler løbende sikrer sig, at alt går som det skal mv. Derfor vil du også hele tiden selv være en del af din tandretningsproces.

Det er aldrig for sent at få det perfekte smil

Mange mennesker føler, at deres skæve tænder har påvirkning på både smil og selvsikkerhed. Desværre forbinder de fleste også ordet tandretning med smertefulde og lange behandlinger, hvorfor flere aldrig får gjort noget ved problemet. Du bør derfor huske på, at vi i dag med moderne tandregulering kan tilbyde dig en række andre og nye metoder, som skåner dig fra smertefulde og fastsiddende metalskinner. Desuden bør du huske på, at det aldrig er for sent at få det perfekte smil. Vi ved godt at behandlingen er en større økonomisk behandling, hvorfor dette også holder flere tilbage. Men når det er sagt, så er det vigtigt at hævde at vores patienter altid er meget tilfredse med deres resultat og understreger at glæden ved behandlingen opvejer al omkostning.

Det er desuden vigtigt, at du husker på at det i vores fag gør sig gældende, at pris og kvalitet i høj grad hænger sammen. Ved en større tandbehandling kan det således ikke betale sig at gå på kompromis. Vi ser desværre en del patienter, som har fået en alternativ løsning i udlandet, som ikke holder eller giver store gener både kosmetisk og funktionelt. For at få et langvarigt og flot resultat uden komplikationer, er det afgørende at vælge en behandling af højeste kvalitet. Samtidig kræver det et godt håndværk med ultimativ præcision. At gå op i detaljen, have god tid og have det bedst uddannede personale. Høj kvalitet i alle led er vores mantra, hvorfor du kan føle dig tryg ved en behandling hos os.

Kontakt os i dag og få en specifik behandlingspris. Husk desuden at vi tilbyder 20% i studierabat, tilskud samt finansiering af din tandbehandling til markedets billigste pris gennem Sundhed+. Vi hjælper dig gerne frem til den bedste økonomiske løsning.

Der er mange fordele ved at rette tænder uden bøjle

Der findes en hel masse fordele ved at rette tænderne med moderne tandregulering. Nedenfor har vi oplistet de seks bedste fordele ved metoden:

  • Sikker og gennemtestet metode
  • Gennemsigtige skinner som sikrer dig æstetik og diskretion
  • De aftagelige skinner gør det nemt at børste tænder og opretholde en god mundhygiejne
  • Skinnerne bliver specialfremstillet og tilpasset til dit tandsæt
  • Ingen irriterende metalbøjler
  • Færre gener i form af irriteret tandkød, tunge og kinder

Hvis du overvejer at få rettet tænder, så tag en snak med din tandlæge hos VORES TÆNDER Tandklinik. Det er måske mindre omfattende, end du tror, at få et mere harmonisk smil. Vi håber på at høre fra dig!

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid