Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandregulering for voksne

Tandregulering for voksne

De fleste mennesker forbinder tandbøjler med noget, der typisk kun sidder på børn i skolealderen. Men hos VORES TÆNDER Tandklinik oplever vi undertiden også, at en stigende mængde voksne henvender sig for tandregulering. Dette skyldes ikke, at flere voksne har fået skæve tænder, men at flere blot er blevet opmærksom på deres eget behov for tandretning. Hos VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder vi tandregulering til voksne. Går du således med en drøm om at få et tandsæt af lige tandrækker, så er det langt fra for sent. Nedenfor kan du blive meget klogere på tandregulering, hvorfor du bør få rettet dine tænder som voksen samt prisen på dette. Har du spørgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte os.

ER DET NORMALT AT FÅ RETTET TÆNDER SOM VOKSEN?

Ja, det er helt normalt. Mange voksne såvel som børn, har en fejlagtig opfattelse af, at behovet for tandretning altid udmønter sig i faste bøjler, også kendt som “togskinner”. De er sjældent særligt populære hos patienten grundet deres markante udseende. Men på vores tandklinik i hjertet af Kongens Lyngby tilbyder vi usynlige plastskinner, som er individuelt fremstillet efter dit tandsæt. Clear Correct er en behandling som er anerkendt verden over og viser rigtig flotte resultater på overraskende kort tid. Derfor er en kæmpe fordel også, at skinnen er mere effektiv end de klassiske togskinner. Faktisk kan man på bare 3 måneder få rettet op på sine tænder. Behandlingstiden afhænger dog af den enkelte patients tandsæt. Der er ingen tvivl om, at der er mange fordele ved denne behandling både i forhold til udseende og i effektivitet.

Hvorfor tandregulering som voksen?

Tandregulering foregår i de fleste tilfælde hos den kommunale tandpleje for børn og unge. Når du er fyldt atten år, er du ikke længere tilknyttet det kommunale tilbud om tandbehandling. De kommunale tandklinikker er også underlagt regler for, hvad de må udføre af fx tandreguleringsbehandlinger. De udfører udelukkende behandlinger for at korrigere eller forebygge bidfunktionelle afvigelser. Det betyder, at behandlinger alene på baggrund af kosmetiske gener ikke tilbydes eller udføres. Heldigvis betyder det ikke, at det er for sent at få rettet tænderne, når man er fyldt atten år. Faktisk findes der flere muligheder for at regulere tænder på voksne. Hos VORES TÆNDER Tandklinik anbefaler vi tandretning i form af usynlige plastskinner, som giver patienten det smil der drømmes om. Går du rundt og er af ked af dit tandsæt så fortvivl ej. Løsningen findes i form af moderne og professionel tandregulering.

FORSKELLIGE TYPER TOGSKINNER BØJLE TIL VOKSNE

Fælles for mange af de løsninger som tilbydes inden for tandregulering er, at de både er diskrete og behagelige at have på. Som løsning til tandretning til voksne findes der således forskellige typer tandregulering, men som alle har samme formål: at rette tænderne. Både Invisalign, Clear Smile Aligner og Clear Correct er alle store producenter på markedet. Disse typer bøjler er praktisk talt helt usynlige. Skinnerne er produceret i Smart-Track-materiale, der giver bedre resultater end noget andet gennemsigtigt skinnemateriale. Undervejs i behandlingen skifter du bøjle ugentligt. En behandling med Invisalign eller Clear Correct kan være overstået på helt ned til tre måneder.

Såfremt du har et større behov for tandregulering, så samarbejder vi med nogle af landets specialister, så du fortsat kan være tryg i at blive behandlet hos VORES TÆNDER tandklinik.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE MED TANDREGULERING FOR VOKSNE?

Hos VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder vi Clear Correct, som den rette løsning til dine fremtidige lige tandrækker. Dette fordi processen har vist sig at være hurtigere end mange af de andre udbydere. Det er ganske normalt at opleve behov for at tandregulering som voksen. Giv dig selv en gave, og bliv behandlet hos VORES TÆNDER Tandklinik. Vores team af tandlæger er meget erfarne inden for moderne tandregulering, hvorfor vi med sikkerhed kan imødekomme dine ønsker og behov for dit drømme tandsæt. Kontakt os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Priser for tandregulering

Prisen for tandregulering afhænger af flere ting. For eksempel er det billigere, hvis tandlægen kan nøjes med at behandle én kæbe. Prisen for behandling af forskellige tandstillingsfejl med forskellige tandbøjler og tandimplantater er nemlig ikke den samme. Vi anbefaler derfor altid at komme forbi klinikken til en forundersøgelse, således at vi kan give dig en pris på netop din behandling. Lige nu er forundersøgelsen gratis. Denne koster normalt 500 kr. Prisen på tandregulering er prissat efter hvor mange kæber, som skal rettes. Én kæbe koster fra 20.000 til 26.000, hvor to kæber koster fra 42.000 til 50.000. Vi er helt klar over at behandlingen er dyr, men når det er sagt så er tandregulering en æstetisk behandling, som mange vil mene ikke kan gøres op i penge. Dette da behandlingen giver dig det smil du har gået og drømt om! Hos VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder vi flere forskellige former for betaling. Vi tilbyder både mulighed for finansiering og tilskud til din tandbehandling.

Er du medlem af den private Sygeforsikring danmark kan du opnå tilskud til din behandling. Dette gør sig også gældende for tandregulering for voksne. Hvis du er medlem af henholdsvis gruppe 1, 2 eller 5 kan du få 4.175 kr. i tilskud fra Sygeforsikringen efter endt behandling.

Vi ser frem til at hjælpe dig med de lige tandrækker, som du går og drømmer om!

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid