Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Forside » Tandregulering for voksne
Tandregulering voksne

Tandregulering for voksne

De fleste mennesker forbinder tandbøjler med noget, der typisk kun sidder på børn i skolealderen. Men hos VORES TÆNDER Tandklinik oplever vi undertiden også, at en stigende mængde voksne henvender sig for tandregulering. Det skyldes ikke, at flere voksne har fået skæve tænder, men at flere voksne er blevet opmærksom på deres eget behov for tandretning. Hos VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder vi en lang række forskellige løsninger til tandregulering til voksne.

Er det normalt at få rettet tænder som voksen?

Ja, det er helt normalt. Mange – voksne såvel som børn – har en fejlagtig opfattelse af, at behov for tandretning altid udmønter sig i faste bøjler, også kaldet “togskinner”. De er sjældent særligt populære hos patienten på grund af deres markante udseende. Men fra vores tandklinik i Lyngby tilbyder vi flere forskellige alternativer af tandretning for voksne. Flere end 80%, der henvender sig vedrørende tandregulering, får en anden behandlingsform end ‘togskinner’.

Forskellige typer tandretning til voksne

Fælles for mange af vores løsninger er, at de både er diskrete og behagelige at have på. Som en af vores løsninger til tandretning til voksne tilbyder vi Invisalign. Denne type er bøjle er praktisk talt usynlig. Skinnerne er produceret i Smart-Track-materiale, der giver bedre resultater end noget andet gennemsigtigt skinnemateriale. Undervejs i behandlingen skifter du bøjle ugentligt. En behandling med Invisalign kan være overstået på helt ned til tre måneder.

Alternativt kan du få rettet dine tænder med Inman Aligner. Inman Aligner er vores foretrukne løsning til tandregulering af fortænder hos voksne. Ligesom Invisalign bliver bøjlen specialstøbt til din mund. Bøjlen fæstnes på bagsiden af fortænderne. Det sikrer både, at behandlingen er effektiv og samtidig diskret. En behandling med Inman Aligner kan være overstået på helt ned til halvanden måned.

Hvordan kan vi hjælpe med tandregulering for voksne?

Det er ganske normalt at opleve behov for at tandregulering som voksen. På siden her kan du læse mere indgående om de forskellige behandlingsmetoder. Giv dig selv en gave, og bliv behandlet hos VORES TÆNDER Tandklinik. Kontakt os på siden her og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

KontaktVORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Åbningstider

Mandag07.30 - 17.30
Tirsdag07.30 - 17.30
Onsdag07.30 - 17.30
Torsdag07.30 - 17.30
Fredag07.30 - 15.30
Lørdag*09.00 - 14.00

* Efter aftale

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.8/5
ud af 40 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Book tid