Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandblegning tandlæge pris

Tandblegning tandlæge pris

Har du søgt tandblegning tandlæge pris? I såfald er det muligvis fordi du ønsker en tandrække af hvide tænder, som du glædeligt kan vise frem, når du taler eller smiler. En professionel tandblegning kan løse din usikkerhed og give dig det smil du går og drømmer om. Hvis du overvejer en tandblegning kan du blive meget klogere i dette blogpost, hvor vi detaljeret fortæller dig om dine muligheder for tandblegning, gode råd samt hvad du bør være opmærksom på

I din søgning på den foretrukne tandblegning bør du forholde dig til de mange udbydere, der er på markedet. Det er nemlig ikke alle løsninger, som er lige gode, hvorfor du bør være opmærksom i dit valg af tandblegningsmetode. Vi ved at det kan være svært at skelne mellem de metoder der virker og de der ikke gør.

Nedenfor kan du således læse meget mere om tandblegning og hvad en professionel behandling koster hos tandlægen. Har du spørgsmål til nedenstående indhold er du altid meget velkommen til at kontakte os. Hvis du ønsker at få en professionel tandblegning på vores tandlægeklinik hjælper vi dig gerne med at finde en tid til den første konsultation. Du kan også selv nemt booke dig ind til en forundersøgelse via vores online bookingsystem.

Misfarvede tænder kan behandles med en professionel tandblegning

Misfarvede tænder kommer blandt andet af kaffe, te, rødvin og cigaretter. Derudover kan dit tandsæts farve også ændre sig, som en naturlig del af det at blive ældre. Dette skyldes at din tandemalje slides og dit tandbens farve dermed skinner igennem og får dine tænder til at se mørkere ud. Nogle er også født med tænder, som er sværere at holde hvide end andre. Misfarvet tænder kan også forekomme, hvis emaljen ætses væk i forbindelse med et stort forbrug af læskedrikke eller frugt. Ligeledes kan dine tænder se misfarvet ud, hvis de har store gamle fyldninger, er snavsede eller sidder på en speciel måde i tandrækken. Er dette tilfældet vil en tandblegning ikke hjælpe på problemet.

Alt efter hvilken årsag, der er til dine misfarvede tænder, kan den rette løsning muligvis findes gennem en professionel tandblegning hos tandlægen. Der findes forskellige former for tandblegning. Hvilken type tandblegning, som passer til dig og dine tænder afgøres i samråd med tandlægen. Ved en tandblegning er første skridt at dine tænder farvebestemmes, hvorefter tandlægen vil vurdere om dine tænder er velegnet til blegning samt hvilken type blegning, der vil give dig det bedste resultat. Når du og din behandler er blevet enige om en velegnet metode, er du således klar til at få foretaget tandblegningen. Vi har hjulpet mange patienter med at opnå deres drømmesmil gennem professionel tandblegning, skal vi også hjælpe dig?

Sådan foregår en tandblegning

Før at en tandblegning kan blive en realitet skal dine tænder, tandkød og mundhule undersøges til en konsultation hos tandlægen. Vurderer tandlægen, at der er mulighed for en tandblegning, laves der først en farvebestemmelse af dine tænder. På den måde er du helt sikker på at få den rigtige nuance i blegningen. Du vil således ikke ende med en blegning, der er for svag eller alt for voldsom. Efterfølgende vil tandlægen tage et aftryk af dit tandsæt. Aftrykket vil efterfølgende blive fremstillet som blegeskinner passet individuelt efter dit tandsæt.

De individuelle skinner er med til at sikre et flot og ensartet resultat, som du kan have glæde af i flere år. Endvidere er det en mulighed at blege dine tænder igen, hvis du ønsker at genopfriske blegningen efter nogle år. Eftersom du allerede har skinnerne skal du kun købe blegegel, før du igen er klar til at blege tænderne. En sådan form for blegning er således også en billigere løsning, hvorfor du kan anvende skinnerne hele livet.

Når dine nye blegeskinner er klar, får du dem udleveret sammen med en blegegel. Du får også en grundig indføring i, hvordan du udfører blegningen. Du skal bruge skinnerne nogle timer hver dag i ca. 14 dage. Blegningen holder typisk 2-3 år, men det afhænger meget af din livsstil. Det er vigtigt, at du holder dig til din tandlæges anbefalinger for at få det bedste resultat.

Hos tandlægen får du den mest effektive og sikreste tandblegning

Som skrevet i indledningen bør du være opmærksom på, at der er mange tandblegningsprodukter på markedet, som ikke er godkendte, og som kan give varige tandskader. Konsulter derfor altid en tandlæge, inden du går i gang med tandblegning. Her får du den sikreste tandblegning, men også den mest effektive. Det er nemlig kun tandlæger, der må sælge tandblegningsprodukter med høje koncentrationer af de aktive virkemidler. Benytter du en af markedets meget billige blegningsmetoder vil du med stor sandsynlighed opleve at dit resultat ikke bliver som ønsket.

Vidste du at vi hos VORES TÆNDER Tandklinik har kompetente tandlæger og tandplejere som alle kan udføre en skånsom og effektiv tandblegning af højeste kvalitet? Desuden kan vi levere en professionel behandling til en fair pris. Faktisk er vi blandt de billigste tandlæger i Storkøbenhavn. Vi er desuden ærlige og gennemsigtige med vores priser og procedure, hvorfor du altid ved hvad din behandling vil koste dig før vi går i gang. Således er det altid helt op til dig som patient, hvorvidt du ønsker at takke ja til den pågældende behandling.

Skal jeg vælge klinikblegning eller hjemmeblegning?

Hos VORES TÆNDER Tandklinik anbefaler vi en hjemmeblegning med individuelle blegeskinner, fordi behandlingen er effektiv og skånsom. En hjemmetandblegning er en komfortabel behandling, som du selv styrer i samråd med din tandlæge. Hjemmeblegningen med personlige blegeskinner er bedre for tænderne end en klinikblegning, bl.a. fordi den kan udføres over en længere periode med mindre koncentration af blegemiddel. Desuden bliver alle flader bleget ved brug af blegeskinner til hjemmeblegning. En klinikblegning vil typisk kun være på forsiden af tænderne.

Hjemmeblegning er også billigere. Når først du har fået lavet dine personlige blegeskinner, kan du bruge dem igen, hvis du vil genopfriske blegningen efter et par år.

Billig tandblegning tandlæge pris?

Tandblegning tandlæge pris? Er du på udkig efter en tandlæge, der tilbyder tandblegning i Lyngby eller nær København til en god og patientvenlig pris. I såfald er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om hvad vi kan gøre for dine tænder. I en begrænset periode tilbyder vi 50% på tandblegning i forbindelse med dit første tandeftersyn hos os.

Hos VORES TÆNDER Tandklinik ved vi hvor betydningsfyldt det kan være, hvis ens tandsæt ikke er som ønsket. Hvide tænder betyder enormt meget for et menneskes udseende og selvværd, og den kosmetiske værdi af et flot smil er indiskutabel. Af denne grund tilbyder vi tandblegning til en fair pris så du kan få det smil du går rundt og drømmer om.

Hvad skal jeg være opmærksom på efter behandlingen?

Efter klinikblegningen skal du være opmærksom på, at du bør afholde dig fra at indtage farverige fødevarer i 72 timer efter, at blegningen er afsluttet. Du skal påregne, at dine tænder vil være ekstra følsomme i en kort periode efter blegningen.

Gode råd om tandblegning

  • Bleg kun tænder, hvor det er nødvendigt.
  • Hvis du har behov for tandblegning, så tal med din tandlæge om, hvorvidt tænderne kan bleges, og eventuelle bivirkninger.
  • Ved hjemmeblegning følges tandlægens blegeanvisninger nøje.
  • Gentag kun blegning sjældent.
  • Køb aldrig blegemidler på nettet! De er oftest ulovlige og kan indeholde stoffer, der skader dine tænder.
Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid