Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandlæge Hvidovre

Tandlæge Hvidovre

Ønsker du en tandlæge nær Hvidovre? VORES TÆNDER Tandklinik er en ny og moderne klinik i Lyngby, som lægger stor vægt på, at du har det godt i dit behandlingsforløb. Vi bruger de nyeste materialer og udstyr, hvorfor alle vores behandlinger er af højeste kvalitet. Med de nyeste materialer har vi ligeledes den bedste forudsætning for at give dig en god oplevelse – hver gang. Hos os vil du aldrig få nogle uventede overraskelser over prisen på din tandbehandling. Du vil altid få et behandlingsoverslag. Således kender du altid din pris på forhånd og kan med klarhed over kendskabet til prisen efterfølgende takke ja eller nej til den pågældende behandling. Vi ønsker altid at levere en ærlig og samvittighedsfuld oplevelse til vores patienter.

Vores prisniveau er patientvenligt da vores største ønske er at alle skal have råd til at passe på sine tænder hele livet. Derfor tilbyder vi også 20% rabat på frie ydelser til alle studerende. Er du studerende, og går du op i at give dine tænder det bedste udgangspunkt for at være sunde resten af livet? Så er der således en fordel at hente for dig i form af en tandlæge med studierabat.

DØJER DU MED TANDLÆGESKRÆK?

Hvis du lider af tandlægeskræk kan vi med sikkerhed hjælpe dig. Dette ved vi grundet vores mange års erfaring i at hjælpe vores allerede eksisterende patienter med tandlægeskræk. Vores kompetente og meget erfarne team af tandlæger, klinikassistenter og tandplejere vil altid sørge for, at du føler dig tryg og veltilpas ved et besøg på klinikken. Forinden en behandling påbegyndes tager vi altid en dialog med dig om din behandling. Første gang du er hos os vil der blive afsat yderligere ekstra tid af til dig. På den måde sikrer vi os at kende dine ønsker og behov.

For os er det rart at vide, hvis du lider af tandlægeskræk. På den måde har vi den bedste forudsætning for at hjælpe dig med din ubekvemhed. Oplys os gerne allerede, når du bestiller en tid. Uanset om det er en simpel eller kompliceret behandling du skal have lavet, afsætter vi god tid til din behandling. Vi ved, at det tit er når tingene bliver forhastet, at det kan gå hen og blive ubehageligt. Desuden ved vi hvor vigtigt det er med tryghed og genkendelighed, hvorfor vi bestræber os på, at du kommer ind til den samme behandler hver gang du besøger os. På den måde er din behandler et kendt ansigt, som kender til dig og dine personlige ønsker og behov.

TANDLÆGE HVIDOVRE – VI AFLEDER DIN OPMÆRKSOMHED 

Der kan være mange måder, hvormed vi kan få dine tanker afledt fra det, som du frygter ved et tandlægebesøg. Med tydelig dialog og en rolig hånd er ønsket at gøre dig tryg og afslappet. Hvis dette ikke er hvad du har brug for kan vi også aflede dig med din yndlings tv-serie i loftet. Med fjernsyn over tandlægestolen og et Sonos-anlæg kørende med rolige toner er ønsket således at få dig til at slappe af under din tandbehandling. Hvis du blot har brug for, at der er ro omkring dig, kan du også altid oplyse dette til din behandler. Det vigtigste for at vi kan gøre vores bedste for din oplevelse er således din ærlighed omkring din tandlægeskræk. Kender vi til din frygt kan vi med udgangspunkt i denne give dig den bedst mulige tandbehandling.

TANDLÆGE HVIDOVRE – FOR OS ER DINE TÆNDER ET FÆLLES ANSVAR

Hos VORES TÆNDER Tandklinik nær Hvidovre er vores største interesse, at dine tænder forbliver sunde resten af dit liv. Trods det, at størstedelen af din tandpleje foregår i hjemmet og ikke på klinikken har vi alligevel indflydelse på dine tænders fremtid. Dette er med afsæt i de regelmæssige tandeftersyn, som opretholder din forebyggende tandpleje. Som oftest anbefaler vi at du får de regelmæssige undersøgelser samt tandrensninger to gange om året. Det er dog individuelt og din tandlæge vil således anbefale dig, hvor ofte du skal komme, og få set dine tænder efter. Det er desuden vigtigt at du bruger tandtråd i forlængelse af din tandbørstning. Desuden anbefaler vi at du børster dine tænder med en elektrisk tandbørste. En god huskeregel for den forebyggende tandpleje er, at jo bedre du er til at opretholde en god tandpleje, jo større mulighed har du for at have sunde tænder resten af livet.

KONTAKT VORES TÆNDER TANDKLINIK NÆR HVIDOVRE

Ønsker du at booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også benytte dig af vores online bookingsystem. Hvis du søger en ny tandlæge nær Hvidovre eller omegn er vores tandklinik et helt oplagt valg. Hvad enten du bor i nærheden af Hvidovre Hospital eller Hvidovre Kirke ligger vores klinik ikke langt derfra. Det tager kun 21 minutter i bil og en halv time med offentlig transport. Se rutevejledning nedenfor.

Vi håber på at være din foretrukne tandlæge nær Hvidovre.

FIND RUTEN TIL VORES TÆNDER TANDKLINIK – TANDLÆGE I LYNGBY

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid