Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandlæge Nærum

Tandlæge Nærum

Tandlæge Nærum - Tandlægeklinik tæt på dyrehaven

Tandlæge Nærum? Søger du en ny tandlæge i nærheden af Nærum og omegn? Hos VORES TÆNDER Tandklinik har vi åben tilgang for nye patienter. Vores klinik er centralt placeret på Lyngby Hovedgade, hvorfor det er nemt at komme til klinikken fra Nærum. Hos os får du en tandlægeklinik, som har stor rutine og mange års erfaring inden for området.

Vi sikrer grundige behandlinger af høj kvalitet og vægter samtidig omsorgsfulde behandlinger højt. Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig tryg og veltilpas som patient, hvorfor vi gør vores bedste for at tage os rigtig god tid til dig. På den måde ønsker vi at give vores patienter en følelse af tillid og tryghed. Tillid er vores vigtigste valuta – vi måler vores succes på din oplevelse af tandlægebesøget. Se nogle af vores fine Trustpilot anmeldelser.

VORES TÆNDER TANDKLINIK NÆR NÆRUM – ET FÆLLES ANSVAR   

Hos VORES TÆNDER Tandklinik sætter vi en ære i at vejlede dig om den forebyggende tandpleje. Da vi oftest kun ser vores patienter et par gange om året, er det vigtigt, at du også selv tager ansvar for din tandsundhed. Vi tager gerne ansvaret for at hjælpe dig til sunde tænder gennem hele livet. Men det er vigtigt at du selv husker tandbørsten, tandtråden og andet eventuelt forebyggende tandpleje, som foregår i hjemmet. Det er ligeledes vigtigt, at du går til tandlægen mindst én gang om året. Som erfaren tandlægeklinik er vi vant til at tage højde for vores patienters ønsker. Vi har således altid et ønske om at tage hensyn til din generelle tandsundhed, pengepung eller andre hensyn.

Du er altid velkommen til at kontakte os for tidsbestilling, spørgsmål eller mere viden om vores behandlinger. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig og fortæller dig om, hvad vi kan gøre for dig. Ring til os eller benyt dig af vores online bookingsystem for at bestille en tid.

NY PATIENT – TANDLÆGE NÆRUM

Som ny patient hos VORES TÆNDER Tandklinik tager vi hånd om dig og dine tænder. Ved dit første besøg hos os vil der være afsat ekstra god tid til, at vi i fællesskab taler om dine forventninger, ønsker og behov. Ligeledes vil vi i fællesskab udvikle en behandlingsplan, så du kender til både pris og procedure på forhånd. Hos din tandlæge Nærum skal det ikke være en overraskelse hvad tingene koster. Det synes vi kun er fair.

Hvad enten du foretrækker en morgentid eller en senere eftermiddagstid efter arbejde, så kan vi indfri dette. Er du en af dem, som har svært ved at finde tid til tandlægebesøg i den travle hverdag tilbyder vi også lørdagstider. Vi udfører stort set alle behandlinger og tilbyder også akut tandlægetid mandag-lørdag.

FORDELE VED AT VÆRE PATIENT HOS OS

  • En tandlægeklinik du kan have tillid til. Som patient hos VORES TÆNDER Tandklinik får du en tandplejer og en tandlæge, som vil følge dig og dine tænder. Det er således altid den samme behandler, som foretager dine tandbehandlinger.
  • Høj kvalitet og faglighed til en fair pris. Vi har patientvenlige priser men går ikke på kompromis med kvaliteten. Faktisk er vi blandt de billigste tandlæger nær København.
  • Eksperter i behandling af tandlægeskræk. Uagtet hvad du har brug for kan vi med garanti imødekomme dine ønsker og behov således at det bliver en rar og tryg oplevelse hos os.
  • Mulighed for rabat og tilskud. Vi tilbyder både tilskud til din tandbehandling og 20% i studierabat.
  • Lørdagsåbent. Oplever du at have en travl hverdag, hvor det kan være svært at finde tid til tandlægebesøget så tilbyder vi lørdagstider.

KONTAKT VORES TÆNDER TANDKLINIK – TANDLÆGE I LYNGBY NÆR NÆRUM

Hvis du har brug for en kompetent og omsorgsfuld tandlæge i nærheden af Nærum, er VORES TÆNDER Tandklinik det helt rigtige valg. Det tager kun 11 minutter fra Nærum til vores klinik og 24 minutter med offentlig transport. Så hvad enten du bor i nærheden af Jægersborg Dyrehave, Eremitageslottet eller Nærum Station, så er vores klinik med sin centrale placering i Lyngby nem at komme til og fra.

Skal vi være din foretrukne tandlæge nær Nærum? Vi glæder os til at tage godt imod dig på vores klinik.

FIND RUTEN TIL VORES TÆNDER TANDKLINIK – TANDLÆGE I LYNGBY

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Book tid