Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandlæge Nordsjælland

Tandlæge Nordsjælland

Tandlæge Nordsjælland. Leder du efter en ny tandlæge nær Nordsjælland eller omegn? I såfald kan VORES TÆNDER tandklinik være et trygt og oplagt valg for dig, hvis du ønsker en ny og erfaren tandlæge. Vores tandlægeklinik ligger med sin centrale placering i hjertet af Kongens Lyngby, blot et par minutter fra Lyngby Station. Fra stationen afgår både busser og S-toge, hvorfor det er nemt at komme til og fra klinikken fra Nordsjælland. Vi har ligeledes flere gode parkerings muligheder tæt på klinikken, som du kan benytte dig af i forbindelse med et tandlægebesøg hos os. Da klinikken ligger overfor både Magasin og Lyngby Storcenter, er der flere gratis parkeringsmuligheder.

Som patient hos VORES TÆNDER Tandklink tilbyder vi dig en ny-moderne, ren, hyggelig og velorganiseret tandklinik. Du vil blive mødt af vores energiske og professionelle personale, som vil tage imod dig og sørge for, at du får en god oplevelse, som du kan være tryg og tilfreds med. Lyder dette som noget for dig er du således altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os for mere viden om klinikken, vores team, specifikke behandlinger eller andet. Du er også meget velkommen til at booke en tid. Vi har åben tilgang for nye patienter.

Som erfaren tandlægeklinik er vores største interesse at gøre det til en god oplevelse at gå til tandlæge hver gang!

BEHAGELIGE BEHANDLINGER – 100% SMERTEFRIE

Hos VORES TÆNDER tandklinik har vi specialiseret os inden for tandlægeskræk. Dette har vi gjort da vi gennem vores erfaring ved hvor stor en andel af danskerne, som netop døjer med dette. Faktisk er det hele 4 ud af 10, som føler ubekvemhed ved et besøg hos tandlægen. Dette vil vi meget gerne lave om på. Som tandlægeklinik vægter vi din oplevelse højt. Af denne grund vil din behandling tage udgangspunkt i dine ønsker og behov. Uanset hvad du måtte have brug for i forbindelse med et tandlægebesøg kan vi med garanti imødekomme det. Har du brug for at vide trin for trin, hvordan din behandling udføres, mærke en rolig hånd eller blive afledt af din yndlingsserie på fjernsynet i loftet, så vil vi kunne efterkomme det. Vi kan med garanti hjælpe dig igennem processen på bedst mulig vis. På den måde kan du gå tilfreds herfra med din behandling. Har du tandlægeskræk vil vi sætte pris på, at du informerer os om dette sådan, at vi på bedst mulig vis kan hjælpe dig med at få en behagelig og veltilpas oplevelse.

Forinden en behandling påbegyndes vil du blive indledt i en grundig samtale i fællesskab med din behandler omkring pris og procedure på din tandbehandling.

AKUT TANDLÆGE NORDSJÆLLAND

Som erfaren akut tandlæge ved vi hvor generende akutte tandsmerter kan være. Går du således rundt med en tandpine, en knækket tand eller er kommet til skade med dine tænder på anden vis vil det give mening at opsøge en akut tandlæge, som derved kan afhjælpe dine smerter. Vores kompetente tandlægeteam udfører alle former for tandbehandlinger, store som små. Du har mulighed for at kontakte os fra mandag til fredag allerede fra klokken 7:30, hvor vi vil hjælpe dig med din situation og bedst muligt få vejledt og guidet dig i din specifikke akut situation. Jo før du kontakter os, jo større er sandsynligheden for at vi kan give dig en tid samme dag. Er du allerede eksisterende patient hos os, koster en akut behandling intet ekstra. Er du ny patient og har brug for akut tandlægehjælp, tillægger vi din behandling et beskedent akut-gebyr.

TANDLÆGE NORDSJÆLLAND – DETTE TILBYDER VI DIG:

SUNDE TÆNDER RESTEN AF LIVET – TANDLÆGE NORDSJÆLLAND 

Hos VORES TÆNDER Tandklinik er målet sunde tænder resten af livet. Vi sætter en ære i at vejlede dig i den forebyggende tandpleje, så dine tænder således kan forblive sunde. I langt de fleste tilfælde ser vi kun vores patienter et par gange om året, hvorfor det er vigtigt selv at gøre en indsats med den forebyggende tandpleje. Dette er blandt andet ved tandbørstning 2 gange dagligt samt brug af tandtråd eller mellemrumsbørster. Din tandlæge eller tandplejer sætter en ære i at vejlede dig i både den rette børsteteknik samt valg af tandbørste.

Vi tager os god tid til dig som patient og indleder derfor tandlægebesøget med en snak om ønsker og behov. Afslutningsvis tager vi også en snak, om hvordan du selv kan pleje dine tænder fremadrettet. På den måde vil vi i fællesskab finde frem til den rette tandpleje og eventuelle tandbehandling for dig, under hensyntagen til dine ønsker, din generelle tandsund, pengepung eller andre hensyn.

KONTAKT VORES TÆNDER TANDKLINIK – TANDLÆGE I LYNGBY NÆR NORDSJÆLLAND

Vores klinik syder af en rar atmosfære, som bidrager til at vores patienter er veltilpasse og afslappet under deres tandlægebesøg. Det er vigtigt for os, at du føler dig rolig og tryg, når du kommer til behandling hos os. Dette gør vi vores bedste for både gennem en professionel og tillidsfuld behandling og ved at have nogle behagelige omgivelser på klinikken. Vores team består af imødekommende og meget erfarne tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, som altid vil tage godt imod dig, når du kommer til klinikken. Det er nemt at komme til din tandlæge fra Nordsjælland og andre områder af Storkøbenhavn.

Hvis du har brug for en kompetent og omsorgsfuld tandlæge nær Nordsjælland, er VORES TÆNDER Tandklinik det helt rigtige valg. Det tager kun 25 minutter fra Nordsjælland til vores klinik. Så hvad enten du bor i nærheden af Nordsjælland eller Furesø, så er vores klinik med sin centrale placering i Lyngby nem at komme til.

Vi glæder os til at tage godt imod dig på vores klinik.

FIND RUTEN TIL VORES TÆNDER TANDKLINIK – TANDLÆGE I LYNGBY

Følg os på facebook – VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby nær Nordsjælland

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid