Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Forside » Tandlæge Sorgenfri

Tandlæge Sorgenfri

Er din gamle tandklinik lukket? Er du flyttet? Eller ligger der mere personlige forhold til grund for, at du ønsker en ny tandlæge? Uanset hvad grunden er, ved vi hos VORES TÆNDER Tandklinik nær Sorgenfri, hvor vigtigt det er at finde en tandlæge, du kan føle dig tryg ved. Klinikken er placeret i Lyngby ikke langt fra hverken Sorgenfri Slotspark, Furesøen eller Frilandsmuseet.

VORES TÆNDER Tandklinik er derfor et oplagt valg, hvis du bor eller arbejder i Sorgenfri eller omegn. Hos os får du en tandlæge i nærheden, som er nem at komme til.

Hos VORES TÆNDER Tandklinik får du en tandlæge, som har en lang erfaring og en stor viden inden for tandlægefaget. Du får samtidig en tandlæge, som har fokus på at give en omsorgsfuld og skånsom behandling. Af denne grund kan du som patient altid føle dig tryg og afslappet.

Vi vægter tillid, faglighed og kvalitet højt – Din tandlæge nær Sorgenfri

Tillid er vores vigtigste valuta. Vi måler vores succes på din oplevelse af tandlægebesøget og din lyst til at komme igen og/eller anbefale os til andre patienter. Se nogle af vores fine bedømmelser på Trustpilot. På klinikken får du et prisoverslag inden vi går i gang. Det gør vi fordi vi gerne vil levere en ærlig og samvittighedsfuld tandbehandling, hvor du på forhånd ved hvad tandlægebesøget kommer til at koste og hvad der skal ske.

Faglighed er tandlægens dna

Vores klinik tilbyder de bedste og nyeste metoder inden for tandbehandlinger og tandpleje og vores høje faglighed er din garanti for den rette behandling for dig. Samlet dækker vi alle tandbehandlinger da vores behandlere har bred erfaring på de mest almindelige behandlinger. Desuden har behandlerne specialiseret sig yderlige i enkelte dele af faget hvorfor vi kun i sjældne tilfælde henviser til en specialtandlæge såsom kæbekirurg eller orthodontist.

Høj kvalitet

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og takket være gode indkøbsaftaler og specialiserede behandlere er det lykkes at holde prisen nede så du i gennemsnit ikke kommer til at betale mere hos os end hos andre. Faktisk er vi blandt de billigste tandlæger i Storkøbenhavn.

VORES TÆNDER Tandklinik i nærheden af Sorgenfri vibrerer af en hyggelig, afslappet stemning, så du kan føle dig tryg og tilpas når du besøger os. Vi vægter vores gode patientforhold højt, så vores behandlinger stemmer overens med vores patienters ønsker. Af den grund tager vi os god tid til dig og indleder tandlægebesøget med en snak om forløbet. Vi afslutter også med en snak om, hvordan du selv kan pleje dine tænder fremadrettet.

Kontakt os for tidsbestilling

Hvis du gerne vil bestille tid hos en omsorgsfuld tandlæge som ikke ligger langt fra Sorgenfrivang eller Sorgenfri Torv, sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan ringe til os for tidsbestilling, spørgsmål eller mere viden om vores behandlinger, og du kan også booke en tid til en behandling eller et eftersyn på vores online bookingsystem. Det er nemt at komme til VORES TÆNDER Tandklinik fra Sorgenfri, og derfor er vi et oplagt valg, hvis du bor eller færdes meget i Sorgenfri eller omegn. Det tager kun 4 minutter i bil og 5 minutter på cykel at komme til klinikken fra Sorgenfri.

Find ruten til VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby

Følg os på facebook – VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby nær Sorgenfri

 

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

KontaktVORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Åbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal medVi samarbejder med

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Book tid