Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandlæge Lundtofte

Tandlæge Lundtofte

tandlæge Lundtofte i Kongens Lyngby

Er tillid, faglighed og kvalitet vigtig i dit valg af tandlæge? Så er VORES TÆNDER Tandklinik et helt oplagt valg for dig der søger tandlæge nær Lundtofte. Hos VORES TÆNDER får du en tandlæge, som har en lang erfaring og en stor viden inden for tandlægefaget. Klinikken er beliggende tæt på Lundtofte Kirke, Mølleåen og Lundtoftes Butikstorv. Det er nemt, hvis du bor eller arbejder i Lundtofte, og du gerne vil finde en tandlæge i nærheden, som er nem at komme til.

Hos VORES TÆNDER har vi altid fokus på at opnå trygge og veltilpasse patienter. På baggrund af dette er du altid meget velkommen til at kontakte os for tidsbestilling, spørgsmål eller mere viden. Du kan også nemt bestille en tid til behandling igennem vores online bookingsystem.

Eksperter inden for tandlægeskræk

Hos VORES TÆNDER ved vi, hvor stor en andel af danskerne, der lider af tandlægeskræk. Vi har derfor gennem årene specialiseret os i at behandle patienter, der netop lider af tandlægeskræk.
For altid at møde din forventninger og i højere grad forberede os på, hvordan vi kan gøre behandlingen tryg for dig, indleder vi altid med en dialog, hvor vi snakker om dine ønsker og behov. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og rolig, når du kommer til en tandbehandling hos os. Gennem både en professionel og omsorgsfuld behandling og ved at have nogle behagelige omgivelser på klinikken sørger vi for tryghed. Vores team af tandlæger består af erfarne og imødekommende tandlæger og tandplejere, som vil tage godt imod dig, når du kommer til klinikken.

Akut tandlæge eller regelmæssig tandbehandling nær Lundtofte

Hvis du akut skulle få tandpine i en kindtand, eller blot har knækket en kindtand og derfor har fået et behov for at få lavet en plastfyldning, så står vi parat til at hjælpe dig på vores tandklinik med den nødvendige tandbehandling. Dette uanset om der er tale om en plastfyldning eller andre behandlinger. Vi tilbyder faktisk en bred vifte af behandlinger på klinikken i Kgs Lyngby. Men vi har også tandplejere på klinikken som udfører de forebyggende tandbehandlinger. Vi er en tandklinik med udvidede åbningstider så din adgang til tandlæger er størst mulig. Vi tilbyder akutte tider hos vores tandlæger lørdag såvel som i hverdagene.

Vi tager os tid til dig

Vi er klar over, at når man lider af tandlægeskræk, er det vigtigt, at der bliver taget sig tid til en. Dette går vi meget højt op i, fordi det ofte er, når tingene går lidt for hurtigt, at det bliver ubehageligt. Det er også vigtigt for os, at du ved, hvad du skal have lavet. Derfor udarbejder vi altid en behandlingsplan, så du på forhånd har oversigt over pris og procedure.

Husk at det er vigtigt altid at gøre os opmærksom på, at du lider af tandlægeskræk, når du ringer eller bestiller en tid gennem vores online bookingside. På den måde har vi den bedste forudsætning for at hjælpe dig og for at gøre det til en rar oplevelse at besøge os hos VORES TÆNDER Tandklinik nær Lundtofte. Det er vigtigt for os at sige, at det ikke er flovt at have tandlægeskræk. Det er derimod et stort skridt at indrømme det og tage kontakt til tandlægen alligevel.

Kontakt VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge nær Lundtofte

Hvis du gerne vil finde en tandlæge, som er nem at komme til fra Lundtofte, så er VORES TÆNDER Tandklinik et oplagt valg. Vi er nemme at komme til i både bil og med offentlig transport, og det er også muligt at cykle til klinikken fra Lundtofte. Ydermere tager det kun 7 minutter i bil fra Lundtofte til klinikken.

Find ruten til VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby

Følg os på facebook – VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby nær Lundtofte

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Book tid