Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandlæge Taarbæk

Tandlæge Taarbæk

Tandlæge Taarbæk - Tandlæger i Lyngby-Taarbæk

Hvis du leder efter en ny tandlæge i nærheden af Taarbæk, så er VORES TÆNDER Tandklinik et trygt og oplagt valg. Hos VORES TÆNDER nær Taarbæk får du en tandlæge, som har en stor rutine og mange års erfaring i at udføre grundige og sikre behandlinger af høj kvalitet. Vi har stort fokus på, at kvaliteten skal være høj og vægter samtidig en omsorgsfuld behandling højt.

Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig tryg og veltilpas som patient. Netop af denne grund tager vi os altid god tid til at informere hver enkelt patient. Desuden er alle vores behandlinger smertefrie, så vi mindsker ethvert ubehag.

VI UDFØRER ALLE FORMER FOR BEHANDLINGER – DIN TANDLÆGE NÆR TAARBÆK

Hos VORES TÆNDER Tandklinik udfører vi stort set alle former for almindelige tandbehandlinger. Hvad enten du skal have foretaget en simpel fyldning eller en avanceret implantatbehandling, så kan vi hjælpe dig. Fælles for alle vores behandlinger er, at de alle indledes med en grundig samtale, hvor vi sammen vil gennemgå forløbet med dig. Dette gør vi for, at du hele tiden kan føle dig tryg og informeret. På den måde sikrer vi os, at du ikke får nogle ubehagelige overraskelser i stolen. Hos os skal det være en god oplevelse at gå til tandlægen – hver gang.

Alle vores behandlinger udføres med det nyeste udstyr. Har du spørgsmål til en specifik behandling, er du altid velkommen til at ringe til os.

BEHANDLINGER DER TAGER HENSYN

Alle vores behandlinger er tilpasset til at tage hensyn, til de af vores patienter som har tandlægeskræk. Hos VORES TÆNDER er vi klar over, at når man lider af tandlægeskræk, er det særlig vigtigt, at der bliver taget sig tid til en. Det er derfor også vigtigt for os, at du som patient ved, hvad du skal have lavet. Af denne grund udarbejder vi altid en behandlingsplan, så du på forhånd har oversigt over procedure og pris.

Det skal være en positiv oplevelse at gå til tandlægen, så husk derfor altid at informere os om din tandlægeskræk, så vi kan gøre alt hvad vi kan for at få dig til at glemme den. Her kan du læse meget mere om, hvad vi gør for at hjælpe dig med din tandlægeskræk.

KONTAKT VORES TÆNDER TANDKLINIK – TANDLÆGE I LYNGBY NÆR TAARBÆK

Hvis du gerne vil i kontakt med en tandlæge nær Taarbæk eller omegn, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du er også meget velkommen til at besøge klinikken. Det er nemt at komme til din tandlæge VORES TÆNDER Tandklinik, hvad enten det er fra Taarbæk Havn, Sundet, Taarbæk Kro eller omegn. Du kan både tage offentlig transport og komme i bil.

Klinikken ligger blot 16 minutter i bil fra Taarbæk og 21 minutter med offentlig transport. Derfor kan du med fordel besøge vores klinik, hvis du har brug for at besøge en tandlæge i nærheden af Taarbæk. Se rutevejledningen nedenfor.

Vi glæder os til at give dig en tryg og hensynsfuld behandling.

Find ruten til VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid