Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandlæge Skovlunde

Tandlæge Skovlunde

Bor du i Skovlunde eller omegn og søger du en tillidsfuld, erfaringsrig og kvalificeret tandlæge? Så er VORES TÆNDER Tandklinik nær Skovlunde det essentielle tandlægevalg. Hos os er din tænder i trygge hænder. Vi bestræber os efter, at hvert besøg er en positiv og behagelig oplevelse, hvor vores patienter går ud ad døren med et smil hver gang. For at dette lykkes yder vi et trygt og professionelt stykke arbejde med høj faglighed. Vi tilbyder alle former for tandbehandlinger af højeste kvalitet. Desuden er vores patientkontakt af stor kvalitet. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, hvorfor hver enkel behandlinger skræddersys efter dine specifikke ønsker og behov. Dette da din tryghed og tilfredshed er altafgørende for os. Din lyst til at komme igen samt at anbefale os til venner og familie er vores største interesse.

Klinikken ligger ikke langt væk fra Xjump Trampoline Park. Det er derfor nemt at komme til VORES TÆNDER tandlægeklinik fra Skovlunde og omegn. Dette er uanset om du benytter bil eller offentlig transport fra Skovlunde Station. Det tager kun et par minutter fra Lyngby St til klinikken. Desuden er klinikken placeret lige over for Magasin og Lyngby Storcenter, hvorfor vi kan tilbyde gode parkeringsmuligheder til de af vores patienter, som benytter bil.

Fokus på tandlægeskræk – Tandlæge Skovlunde

45 procent af alle os danskere oplever ubehag og nervøsitet, når vi skal besøge tandlægen. Dette kaldes tandlægeskræk og er således helt normalt. Grundet den høje procentdel har vi valgt af lægge vores fokus netop på dette. Ved at skabe trygge rammer og nære patientrelationer, hvor vi tager udgangspunkt i hver enkelts ønsker og behov, lykkes det os at hjælpe de af vores patienter, som døjer med tandlægeskræk. Klinikken er indrettet således at tandlægeskræk netop er taget i betragtning. Vores reception er et betryggende og moderne venteareal, hvor du kan nyde en kold såvel som varm form for drikkelse, mens du venter. Endvidere er hvert klinikrum indrettet med en stor skærm i loftet, hvor du kan se din yndlings serie eller musikvideo. På den måde kan vi aflede dig fra det, som føles utrygt. Har du blot brug for stilhed og en rolig hånd kan vi selvfølgelig også imødekomme ønsket om dette. Din oplevelse har stor betydning for os. Vigtigheden ligger ikke alene i behandlingen af dine tænder. Vi ser dig som menneske, hvorfor vores fokus ligger i helhedsoplevelsen af besøget.
Vi håber på at være din foretrukne tandlæge nær Skovlunde.

100% smertefrie tandbehandlinger

Vores mål er at alle vores patienter forbinder tandlægebesøget hos VORES TÆNDER Tandklinik med noget afslappende og positivt. Dette bestræber vi os på at efterleve hver gang! Vi har udviklet vores metoder gennem årene, som gør os til eksperter i at behandle patienter, som lider af tandlægeskræk. Hos os får du således en 100 procent smertefri behandling – hver gang. Vores team består af kompetente og professionelle tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, som udfører deres opgaver i høj kvalitet. På den måde sikrer vi i fællesskab, at vores patienter får den bedst mulige behandling og føler sig tryg og veltilpas ved et besøg hos os. Lyder vi som en tandlægeklinik for dig er du meget velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig!

Akut tandbehandling nær Skovlunde 

Har du brug for en akut tandlægetid eller blot en omsorgsfuld og grundig tandbehandling nær Skovlunde? Så er vi kun et opkald væk. Som din tandlæge nær Skovlunde kan du altid ringe og bestille tid eller booke en tid til behandling gennem vores online bookingsystem. Du er også altid meget velkommen til at kontakte os for råd og vejledning eller spørgsmål til specifikke behandlinger.

Hos os kan du få hjælp til dit akutte tandproblem. Ved et akutopstået tandproblem er det vigtigt at afstanden ikke er et problem. Derfor er det med stor fordel at vores tandklinik ligger centralt placeret på Lyngby Torv. Beliggenheden er central, ikke langt fra Lyngby St, hvorfor du nemt kan komme til og fra klinikken med bus og tog. Desuden tilbyder vi åbningstider, som tager højde for at akutte tandproblemer kan opstå på alle tider af døgnet. Vi har lørdagsåbent, samt åbent i alle ferier, hvor de fleste andre tandlægeklinikker holder lukket. Du kan desuden komme i kontakt med os fra mandag-torsdag helt frem til klokken 20:00 og fredag til kl. 17:00. Dette er uanset om det drejer sig om noget akut eller ej.

Tandlæge Skovlunde – Behandling af højeste kvalitet 

Vi tilbyder kun de bedste samt nyeste metoder inden for tandbehandlinger og tandpleje. Vi har en bred erfaring og viden. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og alligevel formår vi at være blandt de billigste tandlæger i Storkøbenhavn? Dette skyldes vores gode indkøbsaftaler samt vores evne til at arbejde teams, hvor hver medarbejder udfører det de hver især er bedst til. Vi udnytter således hinandens kompetencer bedst muligt. Lyder vi som en tandlægeklinik for dig så tøv ikke med at kontakte os. Vi har åben tilgang for nye patienter.

Find ruten til VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Book tid