Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandlæge Vangede

Tandlæge Vangede

Tandlæge Vangede - Tandlæger i Gentofte kommune

Står du og mangler en ny tandlæge nær Vangede Bygade, Dan Turélls plads eller Vangede Kirke? Så er VORES TÆNDER Tandklinik et trygt og oplagt valg for dig. Vores klinik er med sin centrale placering på Lyngby Hovedgade meget nem at komme til, hvad enten det er på cykel, i bus, med metro eller i bil. Det tager kun 4 minutter at gå fra Lyngby Station til vores tandklinik.

TILLID, FAGLIGHED OG HØJ KVALITET – TANDLÆGE VANGEDE

Hos VORES TÆNDER Tandklinik vægter vi tillid, faglighed og kvalitet højt. Det gør vi fordi vi mener, at vejen til sunde tænder sker bedst ved at gøre det til en positiv og tillidsfuld oplevelse at gå til tandlæge – hver gang. Vores team af tandlæger, klinikassistenter og tandplejere er altid glade og imødekommende. De sørger altid for at vores patienter får den bedste oplevelse og behandling på vores klinik.

Tillid er vores vigtigste valuta. Vi ønsker altid at levere en ærlig og samvittighedsfuld behandling, hvor du på forhånd ved hvad tandlægebesøget kommer til at koste og hvad der skal ske. Dette gør vi ved at lave et prisoverslag, inden behandlingen går i gang.

Hos VORES TÆNDER Tandklinik vægter vi faglighed meget højt, da vores faglighed er din garanti for den rette behandling for dig. Hos VORES TÆNDER tilbyder vi de bedste og nyeste metoder inden for tandbehandlinger og tandpleje. Da vores behandlere har bred erfaring på de mest almindelige tandbehandlinger, dækker vi samlet alle former for behandlinger. Desuden har behandlerne specialiseret sig yderlige i enkelte dele af faget. Derfor henviser vi kun i sjældne tilfælde til en specialtandlæge såsom kæbekirurg eller orthodontist. Hvis du ønsker at vide mere om en specifik behandling er du altid velkommen til at ringe til os. Du kan også læse mere om vores behandlinger.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten hos VORES TÆNDER Tandklinik. Takket være gode indkøbsaftaler og specialiserede behandlere er det lykkes at holde prisen nede. Af denne grund kommer du ikke til at betale mere hos os end hos andre. Vi er faktisk blandt de billigste tandlæger i Storkøbenhavn.

VORES TÆNDER BYGGER PÅ ET FÆLLES ANSVAR

Hos VORES TÆNDER Tandklinik sætter vi en ære i at vejlede dig om den forebyggende tandpleje og eventuel tandbehandling. Da vi oftest kun ser vores patienter et par gange om året, er det derfor særlig vigtigt at du også selv tager ansvar for din tandsundhed og husker tandbørsten, tandtråden og eventuelt anden forebyggende tandpleje som foregår i hjemmet. Det er desuden vigtigt, at du går til tandlægen mindst én gang om året for at få dine tænder efterset. Ved et eftersyn hos os finder vi i fællesskab frem til den rette tandpleje og eventuelle behandling for dig under hensyn til din generelle tandsundhed, pengepung eller andre hensyn.

Kontakt VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby nær Vangede

Hvis du søger en ny tandlæge nær Vangede eller omegn, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du er også velkommen til at besøge klinikken. Det er nemt at komme til vores klinik fra Vangede, og du kan både tage offentlig transport og komme i bil.
Klinikken ligger blot 10 minutter i bil og 16 minutter på cykel fra Vangede. Derfor er VORES TÆNDER Tandklinik et helt oplagt valg, hvis du ønsker en tandlæge i nærheden.

Find ruten til VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid