Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Forside » Tandlæge Værløse

Tandlæge Værløse

Søger du en tandlæge nær Værløse eller omegn? Så er VORES TÆNDER Tandklinik et trygt og oplagt valg. Hvad end der ligger til grunde for dit tandlægeskrift, gør vi det hos VORES TÆNDER nemt og hurtigt at flytte tandlæge. Hos VORES TÆNDER Tandklinik nær Værløse har vores kompetente team af tandlæger fokus på dig, dine ønsker samt behov.

Vi tager os god tid til at forstå dit behandlingsbehov, og udarbejder altid et overslag inden vi påbegynder en behandling. Dette gør, at du som patient hos os altid kender til pris og procedure på forhånd. Uanset om du skal igennem en større eller mindre tandbehandling er det vigtigt for os, at du føler dig tryg og velinformeret under hele dit besøg på klinikken. Hos VORES TÆNDER Tandklinik ønsker vi at det skal være en positiv oplevelse at gå til tandlægen – hver gang. 

VORES PRISER ER BLANDT DE LAVESTE – VORES TÆNDER TANDKLINIK – DIN TANDLÆGE NÆR VÆRLØSE 

I Danmark er prisen for mange af de mindre tandbehandlinger såsom tandeftersyn, mindre plastfyldninger samt røntgenbilleder reguleret af det offentlige. Det betyder at disse priser er de samme hos alle tandlægeklinikker i Danmark. Skal du derimod have lavet en tandkrone, et implantat, en større fyldning m.m. Så skal du vælge VORES TÆNDER Tandklinik – vi er nemlig blandt de billigste tandlæger i hele Storkøbenhavn. På trods af vores lave priser går vi naturligvis ikke på kompromis med hverken service eller kvalitet. Vi benytter os kun af de bedste og nyeste materialer. 

VI ER SPECIALISTER I TANDLÆGESKRÆK  

Vidste du at 4 ud af 10 danskere er bange for at gå til tandlæge og af denne grund derfor ikke kommer regelmæssigt til tandlæge? Hos VORES TÆNDER Tandklinik nær Værløse har vi særligt fokus på at gøre dit tandlægebesøg til en god oplevelse. Vi er specialister i tandlægeskræk og ved hvor vigtigt det er, at der bliver taget sig tid til en. Dette går vi meget højt op i.   

Husk at det er vigtigt altid at gøre os opmærksom på, at du lider af tandlægeskræk. Sig det gerne allerede når du ringer eller booker en tid hos os. På den måde har vi den bedste forudsætning for at hjælpe dig og for at gøre det til en rar oplevelse at besøge os hos VORES TÆNDER Tandklinik i Lyngby. Du er altid meget velkommen til at kontakte os via telefonen eller gennem vores online bookingsystem. Vi ser meget frem til at hjælpe dig på vores klinik.  

KONTAKT VORES TÆNDER TANDKLINIK – TANDLÆGE I LYNGBY

Hvis du gerne vil bestille en tid hos en omsorgsfuld, erfaren og kompetent tandlæge nær Værløse, sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan altid ringe til os for tidsbestilling, spørgsmål eller mere viden om vores behandlinger. Det er nemt at komme til VORES TÆNDER Tandklinik fra Værløse, hvad enten du bor nær Furesøen, Hareskoven eller Søndersø. Derfor er vi et oplagt tandlægevalg, hvis du bor eller færdes meget i Værløse eller omegn. Det tager kun 16 minutter i bil og 25 minutter med offentlig transport at komme til klinikken fra Værløse. Se nedenstående rutevejledning.     

FIND RUTEN TIL VORES TÆNDER TANDKLINIK – TANDLÆGE VÆRLØSE

 

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

KontaktVORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Vi er ogsåÅbningstider

*Lukket 31. okt. & 26. dec. 2020

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med×

Menu

Skriv til os

Book tid