Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandlæge Værløse

Tandlæge Værløse

Tandlæge Værløse - Tandlægeklinik nær Hareskoven

Søger du en tandlæge nær Værløse bymidte eller omegn? Så er VORES TÆNDER Tandklinik et trygt og oplagt valg. Uagtet hvad der ligger til grund for dit tandlægeskift, gør vi det nemt og hurtigt for dig at skifte tandlæge. Faktisk skal du kun oplyse navnet på din gamle tandlægeklinik, hvorefter vi selv kan indhente din patientjournal med din tilladelse. Hos VORES TÆNDER Tandklinik nær Værløse har vores kompetente team af tandlæger, klinikassistenter og tandplejere fokus på dig, dine ønsker samt behov.

Vi tager os god tid til at forstå dit behandlingsbehov, og udarbejder altid et prisoverslag inden vi påbegynder en behandling. Dette gør, at du som patient hos os altid kender til pris og procedure på forhånd. Uanset om du skal igennem en større eller mindre tandbehandling er det vigtigt for os, at du føler dig tryg og velinformeret under hele dit besøg på klinikken. Som tandlægeklinik nær Værløse ønsker vi, at det skal være en positiv oplevelse at gå til tandlægen – hver gang.

VORES PRISER ER BLANDT DE LAVESTE – TANDLÆGE NÆR VÆRLØSE

I Danmark er prisen for mange af de mindre tandbehandlinger reguleret af det offentlige. Dette er behandlinger som tandeftersyn, mindre plastfyldninger samt røntgenbilleder. At disse priser er offentligt prissat betyder, at priserne er de samme hos alle tandlægeklinikker i Danmark. Disse priser kan ingen tandlæger således ændre på. Derimod kan tandlægen selv fastsætte priserne på de frie ydelser. Under de frie ydelser hører blandt andet tandkronebehandling, bedøvelse samt rodbehandling. Udover at have patientvenlige priser på de frie ydelser, så tilbyder vi også 20% i studierabat, finansiering af din tandbehandling samt tilskud. På trods af vores lave prisniveau går vi naturligvis ikke på kompromis med hverken service eller kvalitet. Vi benytter os kun af de bedste og nyeste materialer og alligevel formår vi at være blandt de billigste tandlæge nær København. Skal vi være din foretrukne tandlæge?

TANDLÆGESKRÆK? VI HAR DEN NØDVENDIGE ERFARING

Vidste du at 4 ud af 10 danskere føler et ubehag ved at gå til tandlæge? Faktisk er der en hel del, som grundet tandlægeskræk, ikke kommer til de regelmæssige undersøgelser. Dette har betydning for dine tænders fremtid, hvorfor vi ønsker at hjælpe dig trygt gennem dit tandlægebesøg så du kan opretholde en sund tandpleje. Hos VORES TÆNDER Tandklinik nær Værløse har vi særligt fokus på at gøre dit tandlægebesøg til en god oplevelse – hver gang. Vores team er specialiserede i at behandle patienter, som døjer med tandlægeskræk, hvorfor vi har det nødvendige kendskab til virkemidlerne af frygten. Gennem vores lange erfaring ved vi hvor vigtigt det er, at der bliver taget sig tid til en. Dette går vi meget højt op i. Vi afsætter således altid god tid til vores patienter, hvorfor vi kan imødekomme de specifikke ønsker og behov, som hver enkelt patient måtte have.

Få afledt din opmærksomhed hos tandlægen

Det kan være mange forskellige faktorer som spiller ind, når man frygter et tandlægebesøg. Hos flere patienter er det tandlægelydene, som spiller en rolle under en behandling. Dette element har vi forsøgt at tage højde for, hvorfor vi på alle vores klinikrum har fået installeret et fladskærms-tv i loftet over tandlægestolen. Med dette er ønsket således, at du under en behandling kan nyde et afsnit af din favorit tv-serie fra henholdsvis streamingtjenesterne Netflix, TV2 Play eller Viaplay. På den måde ønsker vi at aflede din opmærksomhed fra det du netop føler en utilpashed over. Har du blot brug for stilhed og en rolig hånd, kan vi selvfølgelig også imødekomme ønsket om dette.

Husk at det er vigtigt altid at gøre os opmærksom på, at du lider af tandlægeskræk. Sig det gerne allerede når du ringer eller booker en tid hos os. På den måde har vi den bedste forudsætning for at hjælpe dig og for at gøre det til en rar oplevelse at besøge os. Du er altid meget velkommen til at kontakte os via telefonen eller gennem vores online bookingsystem. Vi ser meget frem til at hjælpe dig på vores klinik.

KONTAKT VORES TÆNDER TANDKLINIK – TANDLÆGE I LYNGBY

Hvis du gerne vil bestille en tid hos en omsorgsfuld, erfaren og kompetent tandlæge nær Værløse, sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan altid ringe til os for tidsbestilling, spørgsmål eller mere viden om vores behandlinger. Det er nemt at komme til VORES TÆNDER Tandklinik fra Værløse, hvad enten du bor nær Furesøen, Hareskoven eller Søndersø. Derfor er vi et oplagt tandlægevalg, hvis du bor eller færdes meget i Værløse eller omegn. Det tager kun 17 minutter i bil og 25 minutter med offentlig transport at komme til klinikken fra Værløse. Se nedenstående rutevejledning.

FIND RUTEN TIL VORES TÆNDER TANDKLINIK – TANDLÆGE VÆRLØSE

 

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid