Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Forside » Tandlæge Ordrup

Tandlæge Ordrup

VORES TÆNDER Tandklinik er en hyggelig og nymoderne klink, som er placeret centralt i Kongens Lyngby, tæt på Lyngby St. Hos os får du en professionel og kompetent tandlæge, som har en stor erfaring og viden inden for tandlægefaget. Vi vægter tillid, faglighed og kvalitet højt, og har altid fokus på at give vores patienter en skånsom samt omsorgsfuld behandling.

Vi benytter de nyeste metoder og teknikker inden for vores felt, og alligevel formår vi at have nogle af de laveste priser i Storkøbenhavn.

EKSPERTER INDEN FOR TANDLÆGESKRÆK – DIN TANDLÆGE NÆR ORDRUP

Hos VORES TÆNDER Tandklinik har vi stor erfaring med at behandle patienter som lider af tandlægeskræk. Alle vores behandlinger er af denne grund tilpasset til at tage hensyn til de af vores patienter, som lider af tandlægeskræk. Vi er nemlig klar over, at når man lider af tandlægeskræk, hvilket er helt almindeligt blandt danskerne, så er det vigtigt, at der bliver taget sig god tid til en. Dette går vi meget højt op i, fordi det ofte er, når tingene går lidt for stærkt, at det bliver ubehageligt. Det er også vigtigt for os, at du ved som patient, hvad du skal have lavet inden behandlingen går i gang. Derfor udarbejder vi altid i fællesskab en behandlingsplan, så du på forhånd har oversigt over pris og procedure.

Når du bestiller en tid hos os, skal du altid huske at fortælle, at du lider af tandlægeskræk. På den måde kan vi være helt forberedte på dit fremmøde, og dermed opnå den bedste forudsætning for at give dig en behagelig oplevelse. Du kan læse meget mere her om vores erfaring med tandlægeskræk.

BEHANDLINGER SOM TAGER HENSYN

Hos VORES TÆNDER Tandklinik udfører vi stort set alle almindelige tandbehandlinger. Fælles for vores behandlinger er, at de indledes med en grundig samtale. Hvad end du skal have udført en avanceret implantatbehandling eller en simpel fyldning, så tager vi os god tid til at gennemgå hele forløbet med dig. Dette gør vi så du ikke får nogle ubehagelige eller uventede oplevelser. Alle vores behandlinger udføres med det nyeste udstyr. Har du spørgsmål til en specifik behandling, er du altid meget velkommen til at ringe til os.

Kontakt os for tidsbestilling

Hvad enten du bor eller færdes i nærheden af Ordrup Kirkegård, Dyrehavsbakken eller Museet Ordrupgaard så ligger vores klinik ikke langt derfra. VORES TÆNDER Tandklinik er derfor et oplagt og trygt valg, hvis du søger en ny tandlæge nær Ordrup eller omegn. Det tager kun 11 minutter i bil fra Ordrup til vores klinik og 18 minutter på cykel. Se rutevejledning nedenfor.

Hvis du ønsker at booke en tid, kan dette gøres via vores telefon eller på vores online bookingside. Du er også altid meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller mere viden om vores behandlinger.

Find ruten til VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby

Følg os på facebook – VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby nær Ordrup

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

KontaktVORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Åbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal medVi samarbejder med

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Book tid