Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandlæge Ordrup

Tandlæge Ordrup

Tandlæge Ordrup

Søger du en tandlæge nær Ordrup? VORES TÆNDER Tandklinik er en hyggelig og nymoderne klink, som er placeret centralt i Kongens Lyngby, ikke langt fra Ordrup. Hos os får du en professionel og kompetent behandling, som tager afsæt i en ærlig og tryg behandlingsoplevelse.

Vores team af tandlæger, klinikassistenter og tandplejere har en stor erfaring og viden inden for tandlægefaget, hvorfor du kan føle dig i trygge hænder ved en behandling hos os.

Vi vægter tillid, faglighed og kvalitet højt, og har altid fokus på at give vores patienter en skånsom samt omsorgsfuld behandling. Uagtet om du er ny eller allerede eksisterende patient afsætter vi god tid af til dit tandlægebesøg. Således møder vi altid vores patienter i øjenhøjde og vores behandlinger tager derved afsæt i den enkeltes ønsker og behov. Skal vi være din nye tandlæge? 

EKSPERTER INDEN FOR TANDLÆGESKRÆK – TANDLÆGE NÆR ORDRUP

Hos VORES TÆNDER Tandklinik har vi stor erfaring med at behandle patienter, som lider af tandlægeskræk. Af denne grund er alle vores behandlinger tilpasset til at tage hensyn til de af vores patienter, som føler ubekvemhed over tandlægebesøget. Vi er nemlig klar over, at når man lider af tandlægeskræk, hvilket er helt almindeligt blandt danskerne, så er det vigtigt, at der bliver taget sig god tid til en. Dette går vi meget højt op i. Det er ofte, når tingene går lidt for stærkt, at det kan gå hen og føles ubehageligt. Det er også vigtigt for os, at du ved som patient, hvad du skal have lavet inden behandlingen går i gang. Derfor udarbejder vi altid i fællesskab en behandlingsplan, så du på forhånd har oversigt over pris og procedure. Efter at have både kendskab til procedure samt pris, er det helt op til dig som patient, hvorvidt du ønsker at takke ja til behandling. Vidste du at vores prisniveau er sat så du i gennemsnit ikke kommer til at betale mere hos os end hos andre tandlægeklinikker. Faktisk formår vi at være blandt de billigste tandlæger i København.

Når du bestiller en tid hos os er det vigtigt at du fortæller os omkring din frygt. På den måde kan vi være helt forberedte på dit fremmøde, og dermed opnå den bedste forudsætning for at give dig en behagelig oplevelse. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for råd og vejledning til din pågældende situation.

100% SMERTEFRIE BEHANDLINGER SOM TAGER HENSYN TIL DEN ENKELTE PATIENT

Hos VORES TÆNDER Tandklinik udfører vi stort set alle almindelige tandbehandlinger. Fælles for vores behandlinger er, at de indledes med en grundig samtale. Hvad end du skal have udført en avanceret implantatbehandling eller en simpel fyldning, tager vi os god tid til at gennemgå hele forløbet med dig. Dette gør vi så du ikke får nogle ubehagelige eller uventede oplevelser inden, undervejs eller efter din behandling. Alle vores behandlinger udføres med det nyeste udstyr og af vores meget kompetente behandlere. Alle vores tandbehandlinger udføres 100% smertefrit. Dette kan vi grundet brugen af vores udstyr samt de smertefrie teknikmetoder, som alle vores behandlere benytter til behandling.

Har du spørgsmål til en specifik behandling, er du altid meget velkommen til at ringe til os. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig angående tidsbestilling, forespørgsler, spørgsmål eller noget helt andet. Du kan således altid benytte dig af vores gode service, som har til formål at hjælpe dig på bedst mulig vis.

DEN FOREBYGGENDE TANDPLEJE ER DEN VIGTIGSTE – TANDLÆGE ORDRUP 

Den forebyggende tandpleje er den vigtigste. Denne opretholder du ved at børste dine tænder, som anbefalet to gange om dagen samt bruge tandtråd de steder, hvor tandbørsten ikke kan komme ind. Desuden er de regelmæssige tandlægebesøg en afgørende del af den forebyggende tandpleje og dermed dine tænders fremtid. Tandplejen har således en afgørende betydning for tændernes sundhed.

Hos VORES TÆNDER Tandklinik nær Ordrup vægter vi en god forebyggende tandbehandling højt. Vi ved gennem vores lange erfaring, at noget af det vigtigste, du kan gøre for at bevare dine egne tænder flotte, er at prioritere en regelmæssig forebyggende tandbehandling hos din tandlæge. Det er nemlig ved disse besøg, hvor tandsten og andet, som du ikke selv kan få bugt med, kan fjernes. Din behandler hos os vil desuden råde og vejlede dig i forhold til din konkrete forebyggende tandpleje.

KONTAKT OS FOR TIDSBESTILLING

Hvad enten du bor eller færdes i nærheden af Dyrehaven, Museet Ordrupgaard eller Dyrehavsbakken så ligger vores klinik ikke langt derfra. VORES TÆNDER Tandklinik er derfor et oplagt og trygt valg, hvis du søger en ny tandlæge nær Ordrup eller omegn. Det tager kun 11 minutter i bil fra Ordrup til vores klinik og 18 minutter på cykel. Se rutevejledning nedenfor.

Hvis du ønsker at booke en tid, kan dette gøres via vores telefon eller på vores online bookingside. Du er også altid meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller mere viden om vores behandlinger. Vi håber på at være din foretrukne tandlæge nær Ordrup.

Find ruten til VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby

Følg os på facebook – VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby nær Ordrup

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid