Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Hvordan finder jeg en god tandlæge?

Hvordan finder jeg en god tandlæge?

Har du et ønske om at gå regelmæssigt til tandlæge, og holde dine tænder sunde resten af livet? I såfald er det vigtigt at du finder den helt rigtige tandlæge, som tager højde for dine ønsker og behov. I nedenstående blogindlæg uddyber vi hvilke faktorer du bør overveje i dit valg af tandklinik, samt hvorledes du finder en god tandlæge, som du kan føle dig tryg og veltilpas ved.

De fleste husker muligvis, hvordan de gennem deres barndom er blevet indkaldt til tandeftersyn hos den kommunale tandpleje. Indtil du fylder 18 år, stiller du som regel ikke spørgsmålstegn ved den tandlæge du er tildelt, men møder blot op når du bliver indkaldt. Anderledes ser det ud, når attenårsgrænsen er nået. Fra dette tidspunkt er det helt op til dig selv at finde den tandlæge, som du ønsker, der skal varetage både eftersyn og fremtidige tandbehandlinger. Men hvad er en god tandlæge? Og hvordan finder du en?

En tandlæge med høj faglighed og hjertet på det rette sted

Når du skal finde en god tandlæge, mener vi at der er to ting, du primært skal holde dig for øje: faglighed og tryghed.

Formålet med at gå til tandlæge eller tandplejer, er at sikre dine tænders sundhed. Dette opnås først og fremmest ved, at din behandler er dygtig til sit arbejde, og udfører de forskellige behandlinger, du måtte have behov for af højeste kvalitet. Dernæst er det afgørende at fagligheden formidles i øjenhøjde, således at du som patient føler dig velinformeret og tryg. Det er dine tænder, hvorfor det er vigtigt at du forstår, hvilke behandlinger der er nødvendige samt hvorfor. Det er naturligvis altid helt op til dig, hvorvidt du ønsker den pågældende behandling. Først med din accept vil din behandler hos VORES TÆNDER påbegynde behandlingen.

At gå til tandlæge eller tandplejer er en tillidssag. Derfor er det også afgørende i dit valg, at du føler dig tryg og tilpas både ved din behandler og klinikassistent, men i høj grad også fra resten af personalet. Allerede når du træder ind på klinikken, skal du have en god fornemmelse i kroppen. Hos VORES TÆNDER Tandklinik og Tandlægerne på Jernbanepladsen gør vi os umage med hver eneste patient. Vi afsætter god tid til vores behandlinger, således at der er tid til at skabe en god og tillidsfuld relation.

Faglighed og tryghed er afgørende i dit valg af tandklinik

Hos VORES TÆNDER Tandklinik gør vi os umage i at møde dig, hvor du er. Vi tilrettelægger hver eneste behandling efter den enkelte patient. Vi påbegynder aldrig en behandling før du kender til både procedure og pris for den pågældende behandling. Først med denne vished og din accept, vil din behandler opstarte behandlingen.

At du føler dig i trygge hænder ved din tandlæge, er naturligvis også vigtigt i opretholdelsen af dine tænders sundhed. Et essentielt led i at finde en god tandlæge er derfor, at du finder en tandlæge, som du er tryg ved. Dernæst er det afgørende at du finder en behandler, der forstår dig og dine specifikke behov. Tryghed er også af særlig vigtig karakter i dit valg af tandklinik, hvis du lider af tandlægeskræk.

Hos VORES TÆNDER Tandklinik er vi specialister i at behandle patienter, der døjer med tandlægeskræk. Da det er afgørende for din oplevelse, og tilrettelæggelsen af din behandling, må du aldrig tøve med at fortælle os om din skræk. Hvis du er ærlig omkring dit ubehag, har vi den bedste forudsætning for at tage højde for det der skræmmer dig ved et tandlægebesøg. Det er desuden ikke en skam at have tandlægeskræk, da der er mange der lider af selvsamme.

Hvordan finder jeg en god tandlæge?

Der er flere muligheder i din søgning på den helt rigtige tandlæge. Først og fremmest kan det være en god ide at spørge venner og familie, hvilken tandklinik de har, samt hvorledes de kan anbefale selvsamme. I din søgning på en tandklinik, kan den geografiske placering af klinikken naturligvis også have betydning for dit valg. Det er vigtigt at du finder en klinik som er nem at komme til og fra, og som ligger tæt på din bopæl eller arbejdsplads. Hos VORES TÆNDER Tandklinik og Tandlægerne på Jernbanepladsen ligger begge vores klinikker centralt i hjertet af Lyngby, tæt på henholdsvis Lyngby Station og Lyngby Hovedgade. Det er nemt at komme til og fra vores klinikker, uagtet om du benytter bil, offentlig transport eller din cykel.

For at finde en god tandlæge, kan det også være fordelagtigt at benytte online anmeldelsesplatforme såsom Trustpilot, i din søgning på den helt rigtige tandlæge. Hos VORES TÆNDER har vi mange flotte anmeldelser på Trustpilot. Du kan læse nogle af dem nedenfor.

Bliv ny patient hos VORES TÆNDER Tandklinik i dag!

Tillid, faglighed og kvalitet er nøgleord på vores klinikker. Vi tilbyder de bedste og nyeste metoder inden for tandbehandlinger og tandpleje. Som ny patient på en af vores to klinikker i hjertet af Lyngby, vil du til enhver tid blive budt hjertelig velkommen i klinikken. Vores dygtige tandlæger og tandplejere tilrettelægger din behandling efter dine behov og ønsker. Kunne du tænke dig at blive ny patient hos VORES TÆNDER Tandklinik, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores mange behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi vil med glæde være din nye tandlæge!

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid