Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandlæge Øverød

Tandlæge Øverød

Tandlæge Øverød - Tandlæger i Holte

Hvis du søger et team af kompetente tandlæger, assistenter og tandplejere i nærheden af Øverød, er VORES TÆNDER Tandklinik et trygt og oplagt tandlægevalg. Vi har en stor viden om og erfaring inden for vores felt. Vi kan af denne grund tilbyde dig behandling af meget høj kvalitet og vi er samtidig blandt de billigste tandlæger i Storkøbenhavn.

Vores klinik er centralt placeret midt i Kongens Lyngby. Vi ligger derfor ikke langt fra hverken Søllerød Sø, Rude Skov eller Holte Station. Så hvis du bor eller arbejder i Øverød eller omegn og søger en ny tandlæge, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har altid åben tilgang for nye patienter.

Ny patient hos VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge Øverød

Som ny patient hos VORES TÆNDER Tandklinik tager vi hånd om dig og dine tænder. På klinikken vil du blive modtaget af vores altid smilende og imødekommende receptionist. Herefter vil en af vores dygtige behandlere tage sig god tid til dig. Der vil ved dit første besøg være afsat ekstra god tid til, at der i fællesskab tales om dine forventninger, ønsker og behov. Vi udvikler ligeledes altid en behandlingsplan, så du kender til både pris og procedure på forhånd.
Vi er en tillidsfuld tandlægeklinik, som udarbejder høj kvalitet og faglighed til en fair pris. På trods af vores høje kvalitetsniveau er vi alligevel blandt tandlæger med de laveste priser i København. Dette skyldes b.la. vores mulighed for tilskud og rabat, heraf vores 20% i studierabat.
Hvis du føler et særligt ubehag ved at gå til tandlæge, skal du vide, at vi er specialister i tandlægeskræk. Vores behandlinger tager hensyn til netop de af vores patienter, som lider af tandlægeskræk. Og du bør vide at vi er meget opmærksomme på at give vores patienter en omsorgsfuld og skånsom behandling. Vores ønske er at gøre dig tryg og rolig når du besøger os.

Behandlinger hos VORES TÆNDER Tandklinik – din tandlæge nær Øverød

Hos VORES TÆNDER Tandklinik kan vi tilbyde en lang række forskellige tandbehandlinger. Hvad enten du skal have lavet en simpel eller mere avanceret behandling, rækker vores høje faglighed og kompetencer til det. Vi påbegynder altid vores behandlinger med en samtale om hvad der skal ske, og besvarer de spørgsmål du eventuelt måtte have. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og velinformeret.

RING TIL OS FOR SPØRGSMÅL ELLER TIDSBESTILLING

Hvis du overvejer en behandling, er du altid meget velkommen til at ringe til os. Du kan også bestille en tid hos klinikken via telefonen eller gennem vores online bookingsystem. Det er nemt at komme til vores klink fra Øverød, og derfor er vi et oplagt tandlægevalg. Det tager kun 11 minutter i bil og 22 minutter på cykel at komme til klinikken. Se rutevejledning nedenfor.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores nye og moderne klinik.

Find ruten til VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid