Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandlæge Gladsaxe

Tandlæge Gladsaxe

Tandlæge Gladsaxe - høje Gladsaxe tandklinik

Leder du efter en ny tandlæge nær Gladsaxe, som du både kan føle dig tryg ved og som yderligere tilbyder akut tandlægebehandling? I såfald er VORES TÆNDER Tandklinik et oplagt valg, hvis du ønsker en tandlæge nær Gladsaxe, Søborg eller omegn. Vores tandlægeklinik er centralt placeret i Kongens Lyngby, blot et par minutter fra Lyngby Station. Af denne grund er vi let tilgængelige for dig uanset om du benytter bus, tog eller bil. Klinikken er placeret lige over for Magasin, hvor der ligeledes er gode parkeringsforhold.

Vi har altid åben adgang for nye patienter, hvorfor du er meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om klinikken eller for tidsbestilling. Vi besvarer også meget gerne eventuelle spørgsmål om vores team, behandlinger og hvad vi ellers kan gøre for dig. Vores største interesse som tandlægeklinik er at imødekomme vores patienters ønsker og behov.

TANDLÆGESKIFT TIL VORES TÆNDER TANDKLINIK NÆR GLADSAXE 

Hos VORES TÆNDER Tandklinik anbefaler vi dig at finde en tandlæge du føler dig tryg ved. Vi ved hvor stor betydning tryghed har, når det gælder tandlægebesøg. Vi ved ligeledes hvor vigtigt det er, at du har tillid til den tandlæge du vælger. Af denne grund er tillid vores vigtigste valuta og vi måler vores succes på din oplevelse af tandlægebesøget samt din lyst til at komme igen og/eller anbefale os til familie og venner. Du er altid meget velkommen til at læse vores fine Trustpilot anmeldelser.

Vi gør dit tandlægeskift nemt og overskueligt og det koster dig intet at foretage et tandlægeskift. Med din tilladelse indhenter vi helt automatisk din journal fra din tidligere tandlæge. Herefter er det muligt at få en tid hos os. Du kan både tidsbestille ved at ringe til os eller benytte vores online bookingsystem. Har du spørgsmål angående tandlægeskift hjælper og vejleder vi dig meget gerne efter dine ønsker.

HAR DU BRUG FOR EN AKUT TANDLÆGE? DIN TANDLÆGE I LYNGBY NÆR GLADSAXE

Hos VORES TÆNDER Tandklinik kan du altid få en akut tandlægetid. Med en akut tandlægetid sikrer vi, at du aldrig skal gå rundt med eksempelvis en slem tandpine i længere tid en højst nødvendigt. Vores team af dygtige tandlæger, klinikassistenter og tandplejere vil til enhver tid gøre deres ypperste for at tilse og ikke mindst behandle dig, som har akutte problemer med tænderne. Hvis du som ny patient benytter os som din akut tandlæge tillægger vi din behandling et beskedent akut-tillæg. Når det er sagt, så vil der aldrig være tale om tårnhøje gebyrer, som du kan opleve ved andre tandlæger. Er du allerede eksisterende patient hos os, koster en akut behandling dig intet ekstra gebyr. Vidste du forresten at vi er blandt de billigste tandlæger i København?

VI UDFØRER ALLE FORMER FOR TANDBEHANDLINGER 

Uanset om du er kommet til skade med tænderne eller har tandpine, har du brug for en akut tandlæge i Lyngby nær Gladsaxe. Af denne grund kan du kontakte os mandag-fredag allerede fra kl. 07:30 og lørdag fra kl. 08:00. Her kommer du i kontakt med en fra vores dygtige team, som vil sørge for at du bliver vejledt i din specifikke situation. Vores kompetente og erfarne tandlægeteam udfører alle former for tandbehandlinger, store som små. Vores tandlæger er specialister inden for forskellige områder, hvorfor vi favner bredt og med garanti kan hjælpe dig. Har du tandsmerter? Bliv smertefri i dag med en akut tandlægebehandling hos VORES TÆNDER Tandklinik.

SMERTEFRI BEHANDLING

Gennem vores erfaring ved vi, hvor mange, der døjer med tandlægeskræk. Faktisk er det hele 4 ud af 10 danskere som føler sig ved ubekvemme ved et besøg hos tandlægen. Dette vil vi gerne gøre op med, hvorfor vi har fokus på tandlægeskræk og behandling af dette. Gennem årene har vi således fundet ud af, hvordan vi på den bedst tænklige måde kan hjælpe vores patienter til at følge sig tryg og veltilpas ved et besøg hos os.

Det er meget individuelt, hvad der skræmmer hver enkelt fra tandlægebesøget og hvilken måde du bedst bliver hjulpet på. Vi kan tilbyde dig alt fra en rolig hånd, tv i loftet eller din yndlingsmusik i højtalerne, når du ligger i stolen. Det vigtigste er dog at du italesætter din utilpashed overfor os, så vi er opmærksomme og kan gøre vores bedste for at efterkomme dine ønsker og behov! Har du tandlægeskræk, kan vi således være dig behjælpelige!

TANDLÆGE GLADSAXE TILBYDER DIG:

  • Eksperter i tandlægeskræk
  • Udvidede åbningstider
  • Akut tandlægehjælp
  • Billige priser
  • Høj kvalitet og de nyeste materialer
  • Åben tilgang for nye patienter

KONTAKT VORES TÆNDER – DIN TANDLÆGE NÆR GLADSAXE

Hvad enten du bor nær Gladsaxe Skøjtehal, Svømmehal eller Gladsaxe Kirke ligger vores klinik ikke langt derfra. Bor du i Søborg eller omegn ligger vores klinik ligeledes i nærheden. Vil du gerne finde en tandlæge i nærheden, er du således altid velkommen til at kontakte os. Vi besvarer meget gerne dine spørgsmål eller tager imod en tidsbestilling. Vi fortæller dig også meget gerne mere uddybende om en specifik behandling eller mere viden. Det tager kun 12 minutter i bil og 16 minutter på cykel fra Gladsaxe til klinikken. Se nedenstående rutevejledning.

Vi ser frem til at hjælpe dig og håber på at være din foretrukne tandlæge Gladsaxe!

FIND RUTEN TIL VORES TÆNDER TANDKLINIK – TANDLÆGE I LYNGBY

Følg os på facebook – VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby nær Gladsaxe

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid