Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Forside » Tandlæge Gladsaxe

Tandlæge Gladsaxe

Leder du efter en ny tandlæge nær Gladsaxe? VORES TÆNDER Tandklinik er centralt placeret i Kongens Lyngby. Af denne grund er vores klinik et oplagt valg, hvis du ønsker en tandlæge nær Gladsaxe eller omegn. Klinikken ligger blot et par minutter fra Lyngby Station og er derfor nem at komme til, hvad enten det er med bus eller tog.  

Vi har altid åben adgang for nye patienter. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os for bestilling af tid. Vi besvarer også meget gerne eventuelle spørgsmål om vores team, behandlinger og hvad vi ellers kan gøre for dig.   

Tandlægeskift til VORES TÆNDER Tandklinik nær Gladsaxe  

Hos VORES TÆNDER Tandklinik anbefaler vi dig at finde en tandlæge du føler dig tryg ved. Vi ved hvor stor betydning tryghed har, når det gælder tandlægebesøg. Vi ved ligeledes hvor vigtigt det er, at du har tillid til den tandlæge du vælger. Af denne grund er tillid vores vigtigste valuta og vi måler vores succes på din oplevelse af tandlægebesøget samt din lyst til at komme igen og/eller anbefale os. Du kan læse vores fine Trustpilot anmeldelser 

Vi gør dit tandlægeskift nemt og overskueligt og det koster dig intet at foretage et tandlægeskift. Med din tilladelse indhenter vi helt automatisk din journal fra din tidligere tandlæge. Herefter er det muligt at få en tid hos os. Du kan både tidsbestille ved at ringe til os eller benytte vores online bookingsystem 

Har du brug for en akut tandlæge? Din tandlæge i Lyngby nær Gladsaxe

Hos VORES TÆNDER Tandklinik kan du altid få en akut tandlægetid. Med en akut tandlægetid sikrer vi, at du aldrig skal gå rundt med eksempelvis en slem tandpine i længere tid en højst nødvendigt. Vores team af dygtige tandlæger, assistenter og tandplejere vil til enhver tid gøre deres ypperste for at tilse og ikke mindst behandle dig, som har akutte problemer med tænderne.   

Uanset om du er kommet til skade med tænderne eller har tandpine, har du brug for en akut tandlæge i Lyngby nær Gladsaxe. Af denne grund kan du kontakte os mandag-fredag allerede fra kl. 07:30 og lørdag fra kl. 09:00. Her kommer du i kontakt med vores receptionist, som vil sørge for at du bliver vejledt i din specifikke situation. Du kan læse mere om akut tandlæge og hvad vi som klinik gør for at hjælpe dig.   

KONTAKT VORES TÆNDER – DIN TANDLÆGE NÆR GLADSAXE 

Hvad enten du bor nær Gladsaxe Skøjtehal, Svømmehal eller Gladsaxe Kirke ligger vores klinik ikke langt derfra. Vil du gerne finde en tandlæge i nærheden, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi besvarer meget gerne dine spørgsmål eller tager imod en tidsbestilling. Vi fortæller dig også meget gerne mere uddybende om en specifik behandling eller mere viden. Det tager kun 12 minutter i bil og 16 minutter på cykel fra Gladsaxe til klinikken. Se nedenstående rutevejledning.  

Vi ser frem til at behandle dig.     

FIND RUTEN TIL VORES TÆNDER TANDKLINIK – TANDLÆGE I LYNGBY

Følg os på facebook – VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby nær Gladsaxe

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

KontaktVORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Åbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal medVi samarbejder med

×

Menu

Skriv til os

Book tid