Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandlæge Dyssegård

Tandlæge Dyssegård

Tandlæge Dyssegård - Tandklinik nord for København

Søger du en tillidsfuld, faglig og kvalitetsrig tandlæge nær Dyssegård? Så er VORES TÆNDER Tandklinik et trygt og oplagt valg. Hvad enten du bor i nærheden af Dyssegård Kirke, Stationen eller Dyssegårdsparken, så er vores klinik ikke beliggende langt derfra.

 

VORES TÆNDER Tandklinik ligger centralt placeret på Lyngby Hovedgade og blot et stenkast fra Lyngby Station. På baggrund af vores placering er vores klinik meget nem at komme til fra Dyssegård og omegn.

OM VORES TÆNDER TANDKLINIK

Hos VORES TÆNDER Tandklinik vægter vi tillid, faglighed og kvalitet højt. Det er vigtigt for os, at du som patient kan føle dig tryg og tilpas når du besøger os. Af denne grund er vores klinik indrettet på en hyggelig, moderne og afslappet måde. Hvad enten du ønsker at høre musik, se fjernsyn eller blot have ro under din behandling, så kan vi indfri dit ønske. Vi vægter vores gode patientforhold højt, så vores behandlinger stemmer overens med vores patienters ønsker. På baggrund af det tager vi os altid god tid til dig og indleder tandlægebesøget med en snak om forløbet. Vi afslutter også med en snak om, hvordan du selv kan pleje dine tænder fremadrettet.

Fordi vi netop kun ser vores patienter et par gange om året er det særdeles vigtigt at du også selv tager ansvar for din tandsundhed. Det er vigtig at du husker at børste tænder, bruge tandtråd og eventuelt anden forebyggende tandpleje som foregår i hjemmet. Det er ligeledes vigtigt, at du går til tandlægen mindst én gang om året for at få dine tænder efterset. Vi finder i fællesskab frem til den rette behandling og tandpleje for dig under hensyntagen til din pengepung, generelle tandsundhed eller andre hensyn.

AKUT TANDLÆGE I LYNGBY NÆR DYSSEGÅRD

Akutte tandproblemer kan ingen holde for, og netop derfor er det af afgørende betydning, at have en tandlæge, hvor det er muligt at få en akuttid. Med en akut tandlægetid risikerer du aldrig at skulle gå rundt med eksempelvis en slem tandpine i længere tid end højst nødvendigt. Du kan kontakte os mandag til fredag allerede fra klokken 7:30, hvor du kommer i kontakt med klinikken, hvor vi kan vejlede dig i din specifikke situation. Hvis du ringer inden klokken 09.00 kan du få en akuttid den pågældende dag.

Du kan altid benytte dig af vores gode service og dygtige personale, der til enhver tid vil gøre deres ypperste for at tilse og ikke mindst behandle dig, som har akutte tandproblemer. Du kan læse mere her om akut tandlæge.

Kontakt VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby nær Dyssegård

Hvis du bor i Dyssegård eller omegn, og leder efter en ny tandlæge, er VORES TÆNDER Tandklinik et sikkert valg. Det er nemt at komme til din tandlæge på klinikken fra nærliggende områder som Dyssegård, og vi har åben tilgang for nye patienter. Du er meget velkommen til at kontakte os for at bestille tid, høre mere om vores behandlinger eller for spørgsmål. Vi tager os god tid til dig, og vi hjælper dig gerne til en hurtig tid, hvis du har brug for det.

Find ruten til VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid