Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Vlad Florescu – Kæbekirurg hos VORES TÆNDER Tandklinik

Vlad Florescu – Kæbekirurg hos VORES TÆNDER Tandklinik

Vi er meget stolte og ydmyge over at en af de dygtigste specialiserede kæbekirurger, er en del af vores team hos VORES TÆNDER Tandklinik og Tandlægerne på Jernbanepladsen. Specialtandlæge i tand-, mund- og kæbekirurgi Vlad Florescu er fast tilknyttet kæbekirurg på begge vores klinikker i Lyngby. Dette er vi naturligvis meget stolte af, hvorfor det giver os mulighed for at give vores patienter en enestående behandling. Med et højtudannet team er du som patient således i trygge rammer hos os. Kæbekirurg Vlad Florescu har en god erfaring i højt specialiserede mund-, kæbe- og tandbehandlinger. Han har blandt andet erfaring fra afdelingen for tand-, mund- og kæbekirurgi ved Københavns Universitet. Vi står klar til at hjælpe de af vores patienter, der har behov for højt specialiseret tandbehandling, og vi kan naturligvis også hjælpe dig!

HVILKE BEHANDLINGER FORETAGER VORES KÆBEKIRURG VLAD?

Der er et naturligt overlap mellem de behandlinger, som vores tandlæger foretager og de behandlinger som vores kæbekirurg udfører. Eksempler på sådanne behandlinger er blandt andet tandimplantatbehandlinger samt fjernelse af visdomstænder. Disse behandlinger kan og må en tandlæge udføre, såvel som en kæbekirurg. Hvis dine visdomstænder er et almindeligt tilfælde, og dermed lige til at trække ud, tager vores kompetente tandlæger sig som udgangspunkt af dette. Hvad angår operativ fjernelse af visdomstænder, hvor visdomstænderne sidder tæt på tandnerven, benytter vi vores kirurgi-team.

Hos VORES TÆNDER Tandklinik vurderer vi fra case til case, hvilke kompetencer og behov der er brug for til den kommende behandling. Vi sørger naturligvis for at vælge den type behandler, som kommer dig til gode. Kræver din behandling således en specialistviden, bliver du naturligvis uden tøven behandlet af vores kompetente kæbekirurgteam.

VI TILBYDER ALLE FORMER FOR TANDBEHANDLINGER

Vores kæbekirurg udfører en lang række af specialist-behandlinger, såsom operativ fjernelse af visdomstænder, implantatbehandlinger, retrograd og knogleopbygning. Alle vores behandlinger udføres på en af vores centrale klinikker i Kongens Lyngby. Vi er placeret på Jernbanepladsen og Lyngby Hovedgade, hvilket gør det nemt for dig at komme til os, hvis du er bosat i andre dele af Stor København. Klinikkerne er udstyret og indrettet med henblik på at sikre optimale diagnosticerings- og behandlingsforhold.

Vores team af kompetente medarbejdere sørger for, at du som patient føler dig tryg og tilpas, når du kommer på klinikken. Desuden følger vi både op på dit helbred inden og efter en operation hos vores kæbekirurgi-team. Dette gør vi for at du skal føle dig velinformeret og tryg i vores hænder. Vi gør vores bedste hver eneste dag, for at vores patienter får en behandling af højeste kvalitet. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 45 87 22 61 for at høre mere om mulighederne for tandkirurgi af Vlad Forescu og vores kirurgi-team.

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid