Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Få hvide tænder

Få hvide tænder

hvide tænder i dag. Går du rundt og er træt af dit smil og dine tænders udseende, så frygt ej. Mange af os går rundt og drømmer om et blændende tandpastasmil. Det er dog de færreste af os, der er blevet givet et kridhvidt tandsæt fra naturens side af. Derfor kan det være aktuelt og attraktivt at få lavet sine tænder hvide med en professionel tandblegning. Derudover så misfarves vores tænder gennem årene af det farvede mad- og drikke vi indtager. Derfor er det helt naturligt at tænderne kan have brug for en tandblegning.

Hvordan man får hvide tænder og ikke mindst vælger den mest foretrukne løsning til det, kan du blive meget klogere på i nedenstående blogpost, hvor emnet er hvide tænder. Du kan desuden læse, hvilke faktorer du bør være opmærksom på i din søgning på at få hvide tænder. Har du spørgsmål til nedenstående indhold angående tandblegning og hvide tænder er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne de eventuelle spørgsmål du sidder tilbage med eller hjælper dig med specifik råd og vejledning i henhold til din tandsituation.

Få hvide tænder med professionel tandblegning

Hvis du går rundt og er ked af dine tænders udseende, så tøv ikke med at kontakte os hos VORES TÆNDER Tandklinik. I de seneste par år er tandblegning blevet en populær kosmetisk behandling, da flere er kede af deres gule eller misfarvede tænder. Det har vi fuld forståelse for på klinikken, hvorfor flere af vores tandlæger og tandplejere er specielt uddannet i at blege tænder.

Det er vigtigt, at du sætter dig ind i de mange muligheder, som internettet tilbyder dig i forbindelse med dit ønske om hvide tænder. Først og fremmest fordi der findes et hav af muligheder og ikke mindst udbydere. Dernæst fordi flere af løsningerne er nogle du bør holde dig fra. Med dette mener vi blandt andet de blegemidler du kan købe i håndkøb på Apoteket, Whitening tandpasta samt kul. Årsagen til at disse blegemiddelprodukter ikke anbefales skyldes mængden af brintoverilte, som er i produkterne. Disse blegemidler må højst indeholde 0,1 procent af blegemidlet brintoverilte og da det kræver over 3 procent brintoverilte at komme frem til et flot blegningsresultat, anbefaler vi kun at få bleget tænder hos tandlægen. Tandlægen må nemlig anvende brintoverilte i en koncentration på op til 6 procent. På den måde sikrer du den flotteste løsning hos tandlægen. Desuden er der andre afgørende faktorer, som har betydning for hvilket blegningsresultat du vil opnå.

Hvide tænder med dine egne personlige blegeskinner

Få hvide tænder med dine egne personlige blegeskinner. Som nævnt i forrige afsnit er der en række faktorer, som du bør være opmærksom på. En af disse faktorer, som har stor betydning for blegningsprocessen er selve blegeskinner, som benyttes til blegning. Hos langt de fleste af internettets udbydere får du unisex-skinner. At skinnerne ikke er tilpasset til dine tænder kan betyde at du ikke får det blegningsresultat, som du ønsker dig. Dette fordi skinnerne ikke vil passe. På den måde vil du som forbruger opleve, at du slet ikke kan benytte det valgte produkt. Hvis skinnerne på mirakuløsvis skulle passe til dit tandsæt bør du stadig have i mente, at disse ikke er individuelt fremstillet, hvorfor udfaldet oftest heller ikke bliver som ønsket. Desuden bør du være opmærksom på at typen af blege-gel heller ikke er individuelt valgt til dine tænder, hvilket har stor betydning for det færdige blegningsresultat.

Hos VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder vi hjemmeblegning, som foregår ved at vi fremstiller dine egne blegeskinner ud fra et aftryk af dine tænder og mund. Herefter får du vejledning af vores kompetente behandler til, hvordan blegningen skal foregå. Afslutningsvis får du den anbefalet mængde blegegel med hjem, hvorefter du kan starte din professionelle tandblegning. Lyder det som noget for dig, så kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder for tandblegning.

Få dine misfarvede tænder hvide igen

Misfarvede tænder er noget som flere og flere mennesker kan nikke genkendende til. Misfarvning af tænder kan blandt andet skyldes ekstern påvirkning, såsom kaffe, tobak og rødvin. Det kan også skyldes en medført fejl i emaljedannelsen samt forskellig påvirkning under tanddannelsen. Uagtet årsag og om der er tale om en enkelt eller flere tænder, kan det virke hæmmende for dit selvværd, hvis du ikke er tilfreds med farven på dine tænder. Dette er der heldigvis en løsning på. Få en professionel tandblegning i dag og få de hvide tænder tilbage.

Brune og gule tænder kan være til stor kosmetisk gene, hvorfor tandblegning kan være en løsning på dette. I de fleste tilfælde kan misfarvninger på tænderne nemlig fjernes succesfuldt ved en professionel tandblegning hos din tandlæge. Ønsker du således hvidere tænder kan dine tænder nemt og sikkert bleges til dit ønskede resultat opnås. Vi hjælper dig gerne med at opnå dit ønskede resultat. Kontakt os i dag og lad os i fællesskab finde ud af, hvordan du får den perlerække af hvide tænder, som du drømmer om.

Få hvide tænder med den rigtige form for tandblegning

Det er langt fra alle produkter, som er sikre, hvorfor du kan få ødelagt din tandemalje ved brug af de forkerte tandblegningsprodukter. Derfor anbefaler vi altid, at du får foretaget en tandblegning hos en professionel tandlægeklinik, der er uddannet i at udføre individuelle tandblegninger. Det er vi hos VORES TÆNDER. Vi har effektive og sikre produkter, der giver gode og tilfredsstillende resultater. På den måde sikrer du således dig selv og dine tænder bedst muligt.

Ved en tandblegning hos os som din foretrukne tandlæge får du individuelle blegeskinner. Derved sikrer du, at skinnerne passer til lige netop dit tandsæt. Ligeledes får du altid den rette mængde blege-gel hos tandlægen. Selvom det oftest er dyrere at få lavet en tandblegning på en tandklinik, er det den bedste løsning, hvorfor du med garanti aldrig vil risikere at skade dine tænder. Desuden vil du med sikkerhed opnå det forventet blegningsresultat. Ved at vælge den professionelle tandblegning kan du også nemt få bleget dine tænder igen, hvis det måtte være et ønske nogle år efter første blegning. I og med at skinnerne er dine og individuelt fremstillet til dig kan du nemt bruge dem senere i livet.

Få hvide tænder med klinikblegning eller hjemmeblegning?

Hos flere tandlæger kan du vælge mellem hjemmeblegning eller klinikblegning. Hos VORES TÆNDER Tandklinik anbefaler vi at få foretaget en hjemmeblegning, da du på den måde er helt sikker på at opnå den rigtige farvenuance på dit tandsæt. Hjemmeblegning er en proces som tager over fjorten dage, hvorimod klinikblegning oftest er en engangsblegning. Ved klinikblegning bliver dine tænder udsat for et ekstremt UV-lys og du kender først resultatet når du er helt færdig. Med klinikblegning kan du altså ikke selv være med til at bestemme, hvilken farve dine tænder præcis skal ende ud med at have. Af denne grund tilbyder vi kun hjemmeblegning, hvor du er sikker på at få den rette mængde blege-gel samt individuelle skinner, som sammen sikrer det ønskede resultat.

Hvis du ønsker at vi skal hjælpe dig til at få hvide tænder, så er første step i vores blegningsprocedure at vi snakker sammen om dine ønsker og behov. Dernæst undersøger vi din mund og tænder for at finde ud af, hvorvidt dit tandsæt egner sig til en blegning. Viser det sig, at dine tænder godt kan bleges tager vi et aftryk og får fremstillet dine individuelle blegeskinner.

De bedste råd til dig, der ønsker hvide tænder

  • Hvis du ønsker at få foretaget en tandblegning skal du indledningsvis tale med din tandlæge. Ved en konsultation vil tandlægen vurdere, hvorvidt dine tænder egner sig til en tandblegning. Efterfølgende vil du og tandlægen i fællesskab finde frem til dit ønskede tandblegningsresultat.
  • Vi anbefaler aldrig at du køber blegemidler på nettet! De er oftest ulovlige og kan indeholde stoffer, der skader dine tænder.
  • Ved hjemmeblegning følges tandlægens blegeanvisninger nøje. På den måde opnås det bedste resultat.
Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid