Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Ny tandlægeklinik på Jernbanepladsen – En del af VORES TÆNDER Tandklinik

Ny tandlægeklinik på Jernbanepladsen – En del af VORES TÆNDER Tandklinik

Ny tandlægeklinik på Jernbanepladsen! I slutningen af 2022 udvidede vi hos VORES TÆNDER Tandklinik med en tandklinik mere under navnet Tandlægerne på Jernbanepladsen. Dermed har vi to klinikker i hjertet af Kongens Lyngby, hvor vi i dag kan byde dig velkommen som patient. Begge klinikker ligger centralt i Lyngby på henholdvis Lyngby Hovedgade 66B 1. tv og på Jernbanepladsen 1, 1. sal. Begge vores klinikker tilbyder udelukkende de bedste teknikker og materialer, samt yderst kvalitetsbevidste behandlinger udført af vores kompetente og nøje udvalgte medarbejdere. Vores kerneværdier er tillid, faglighed og kvalitet. Disse værdier stræber vi på at efterleve hver eneste dag, hvor vores største interesse er at have glade og tilfredse patienter, der har lyst til at komme igen. Vi sætter en ære i at hjælpe patienter til sunde tænder resten af livet!

Nedenfor kan du læse meget mere om klinikkens overvejelser, om at udvide med en ny lokation i Lyngby, samt hvad du kan forvente som patient på vores to moderne tandklinikker. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre nærmere om vores klinikker, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi vil meget gerne være din foretrukne tandklinik i hjertet af Lyngby!

Ny tandlægeklinik på Jernbanepladsen ved Lyngby Station

Blot tre minutters gang fra Lyngby Station ligger vores nye og moderne tandlægeklinik; Tandlægerne på Jernbanepladsen. Klinikken ligger på første sal med udsigt over Jernbanepladsen, hvor S-tog og busser afgår fra. Inden længe vil du også kunne benytte letbanen som afgår fra Lyngby Station. I bygningen er der tilhørende parkeringskælder, samt elevator som gør det nemt at færdes til og fra klinikken. Det er vigtigt for os som klinik, at det er en tryg oplevelse for dig at være patient på klinikken. Derfor er vores personale også udvalgt med omhug, således at vi har de bedste forudsætninger for at give dig en god og tryg oplevelse – hver gang! Vi ved godt at det kan være svært at have et tilhørsforhold til sin tandklinik, da de fleste mennesker kun går til tandlæge et par gange om året. Alligevel vil vi meget gerne kende dig og dine tænder. Vi tilrettelægger enhver behandling efter vores patienter. Så har du tandlægeskræk eller andre behov, som du ønsker vi skal være opmærksomme på og tage højde for, så tøv ikke med at fortæl os om det!

Uanset om du bor i Lyngby eller ej, er klinikken grundet dens centrale placering meget nem at komme til. Hvis du ankommer på cykel, har vi egen parkeringskælder, hvor din cykel kan holde sikkert, mens du bliver behandlet. Transporterer du dig derimod i bil, kan du parkere i vores tilhørende parkeringskælder på etage -1. Parkeringen koster 12 kr. pr påbegyndt time.

Erfaren tandklinik Lyngby – Tandlæge på Jernbanepladsen

VORES TÆNDER Tandklinik har udvidet med en ny tandklinik. Dette er der flere grunde til. Først og fremmest vil vi gerne være en klinik med plads til forskellige former for specialer. På sigt er ønsket nemlig, at have flere specialer fast tilknyttet vores klinik. Dermed kan vi klare selv de mest komplekse behandlinger in house og tilbyde vores patienter flere forskellige behandlingsformer. Alt sammen i vores egne omgivelser, hvor vores patienter i forvejen føler sig trygge og veltilpasse. Vi har allerede en fast kæbekirurg tilknyttet begge vores klinikker, hvilket vi er meget taknemmelige for! Desuden er ønsket også at skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor vores kompetente team, får mulighed for at dyrke deres individuelle interesseområder og udvikle deres faglige kunnen yderligere. Endnu en af fordelene ved at udvide med en klinik mere i Lyngby, er at vi kan tilbyde flere patienter at blive en del af VORES TÆNDER. Vil du være patient hos os, så tøv ikke med at kontakte os. Det er naturligvis ganske gratis og uforpligtende at høre mere om hvem vi er, samt hvordan vi kan hjælpe dig med din specifikke tandsituation på bedste vis. Vi er til for dig!

Som en del af vores udvidelse har vores professionelle administration fået faste lokaler, hvorledes de hver eneste dag er med til at sikre, at vi fastholder vores serviceniveau, samtidig med at vi fortsat udvikler os! Da flere af vores behandlere allerede underviser andre fagfolk, er det også glædeligt at vi på klinikken på Jernbanepladsen har tilhørende lokaler til kursusafvikling og informationsmøder. Dermed kan vi tilbyde afvikling af både intern og ekstern kurser.

Tandlægerne ved Lyngby Station

Hos Tandlægerne på Jernbanepladsen – En del af VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder vi behandlinger af høj kvalitet, men til fair priser. Vores priser er sat således, at du i gennemsnit ikke betaler mere hos os end hos andre tandklinikker. Faktisk vil vi gerne være lidt billigere. Vi imødekommer din pengepung i den forstand, at vi tilbyder rabatter og tilskud på mange af vores behandlinger. Det synes vi kun er fair! Vidste du at vi tilbyder 20% i studierabat, hvis du er tilknyttet en SU-berettiget uddannelse?

Hos VORES TÆNDER Tandklinik er det vigtigt for os, at du som patient er en del af dit eget tandlægebesøg. Derfor inddrager vi dig naturligvis fra du kommer til du går igen. Det er vigtigt for os med gennemsigtighed og ikke mindst ærlighed. Netop derfor får du altid et konkret behandlingsoverslag, hvor både pris og procedure indgår. Derfra er det helt op til dig, hvorvidt du ønsker at takke ja til behandlingen. Det er vigtigt for os, at der ikke er nogle uventede overraskelser, hvorfor du også altid skal spørge hvis der er noget som er uklart eller du undrer dig over. Tandlægerne ved Lyngby Station VORES TÆNDER og Tandlægerne på Jernbanepladsen står klar til at hjælpe dig!

Vi håber på at være din foretrukne tandklinik!

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid