Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandrensning pris

Tandrensning pris

Tandrensning pris? Hos VORES TÆNDER Tandklinik er vi blandt Københavns billigste tandklinikker, hvorfor du med ro i krop og sind trygt kan benytte os som din foretrukne tandlægeklinik. Selvom vi formår at holde vores priser nede er vores behandlinger af højeste kvalitet og udføres af dygtige danske tandlæger, med de bedste og mest veldokumenterede materialer. En professionel tandrensning hos tandlægen er nødvendig for at opretholde en god og forebyggende tandpleje. Selvom den daglige mundpleje foregår i hjemmet så kan denne ikke stå alene, hvorfor de regelmæssige undersøgelser hos tandlægen er afgørende for at have sunde tænder hele livet. Nedenfor kan du læse meget mere om tandrensning som behandling, hvad behandlingen koster hos os samt gode råd til hvad du selv kan gøre i perioden mellem dine tandrensninger hos tandlægen.

Hvad er en tandrensning?

En tandrensning er kort sagt en rensning af tænderne, hvor man fjerner både de hårde belægninger (tandsten) og de bløde belægninger (plak). Overfladen på tænderne bliver med en tandrensning rene og glatte, og du vil efterfølgende have nemmere ved at holde munden fri for bakterier med almindelig tandbørstning. Desuden foretages der en afpudsning af tænderne for at fjerne eventuelle misfarvninger.

En professionel tandrensning hos tandlægen kan ikke stå alene, hvorfor din egen daglige tandpleje er mindst lige så vigtig. Omvendt kan din daglige mundpleje i hjemmet heller ikke undvære en professionel tandrensning hos tandlægen et par gange om året. Hvor tit du bør få foretaget en tandrensning anbefales efter tandlægens individuelle skøn. Ved en tandrensning benytter din tandplejer eller tandlæge professionelt udstyr, som kan fjerne de bakterier, som du ikke selv kan nå ind til med tandbørsten. En kombination af en grundig og forebyggende mundpleje samt de regelmæssige undersøgelser hos tandlægen et par gange om året vil give dig det bedste resultat samt mulighed for at holde dine tænder sunde hele livet.

Det er vigtigt med de regelmæssige besøg ved tandlægen, så sygdoms tilstande kan opdages eller helt undgås. Vidste du at det hos VORES TÆNDER Tandklinik oftest vil være en af vores kompetente tandplejere, der foretager en tandrensning. De er eksperter i netop denne behandling, da dette er en af deres primære arbejdsopgaver. Vores tandplejer Julie blev kåret til bedste tandplejer i 2019. Vi ved således at vi har de dygtigste tandplejere til at udføre professionelle tandrensninger. Skal du have en tid?

Tandlæge priser – Tandrensning pris?

Som det er tilfældet med de fleste behandlinger hos tandlægen, afhænger prisen meget af din specifikke tandsituation. Prisen på en professionel tandrensning afhænger af hvilken aldersgruppe du er i samt om du er medlem af Sygeforsikringen Danmark. En professionel tandrensning koster 224 kr. Er du mellem 18-25 år og medlem af Sygeforsikringen kan du få din tandrensning til 0 kr. Ja du læste rigtigt! Uagtet hvilken gruppe du er medlem af, kan du få en tandrensning med 100% refundering fra Danmark. Så kan det vidst ikke blive mere fordelagtigt. Er du 26 år eller op efter koster tandrensningen fortsat 224 kr. Her kan du få 105 kr., tilbage hvis du er medlem af Sygeforsikringen. Er du således ikke medlem kan det absolut betale sig at blive det.

Hos VORES TÆNDER Tandklinik leverer vi altid en ærlig behandling, hvor du har kendskab til både pris og procedure forinden behandlingen igangsættes. På den måde er det helt op til dig som patient, hvorvidt du ønsker behandling. Hos os er din tandsundhed vores fælles ansvar.

Den forebyggende behandling er den vigtigste

Hos VORES TÆNDER Tandklinik vægter vi en god forebyggende tandbehandling meget højt. Vi ved, at noget af det vigtigste, du kan gøre for at bevare dine egne tænder flotte og stærke livet ud, er at prioritere en regelmæssig forebyggende tandbehandling hos din tandlæge. Ved de regelmæssige undersøgelser kan tandsten og andet, som du ikke selv kan få bugt med med tandbørsten, blive fjernet. Herudover er det ligeså vigtigt, at du selv sørger for at give dine tænder en grundig rengøring hver dag. Det gør du gennem den rigtige tandbørsteteknik, brug af fluortandpasta og tandtråd. Din livsstil og dit valg af føde- og drikkevarer har også en stor betydning for dine tænders velbefindende, og det samme har faktorer som tobak og medicin.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt du benytter den korrekte børsteteknik er du altid meget velkommen til at kontakte os. Ved de regelmæssige undersøgelser, vil vi guide og vejlede dig til den mundpleje, som vil være den bedste for dig. Hos VORES TÆNDER Tandklinik har vi en stor viden om den rette forebyggende tandbehandling, så du kan holde dine tænder så pæne og sunde som muligt hele livet. Hos os får du en omsorgsfuld og professionel behandling, som du kan føle dig helt tryg ved. Du kan føle dig rolig og afslappet ved at skulle til undersøgelse og behandling hos os, og vi gør også vores bedste for at gøre vores behandlinger 100% smertefri.

Er det nødvendigt at få foretaget en tandrensning?

Ved et eftersyn hos VORES TÆNDER Tandklinik får du altid et valg om, hvorvidt du ønsker en tandrensning eller ej. Vi anbefaler dog på det kraftigste at få foretaget en tandrensning i forbindelse med et tandeftersyn. Det kan nemlig være rigtig svært at holde bakterier helt væk fra munden kun ved hjælp af almindelig tandbørstning. De bakterier, som ikke fjernes ved tandbørstning, forkalkes og bliver til tandsten. Tandsten har en meget ru overflade, og giver derfor yderligere grobund for bakteriebelægninger. Disse belægninger kan føre til tandkødsbetændelse.

Hvis du ikke får foretaget en regelmæssig tandrensning, hvor alle belægninger fjernes, kan der altså med tiden udvikles sygdomme i mundhulen såsom huller i tænderne (caries), paradentose og tandkødsbetændelse. Du bør tale med din tandlæge eller tandplejer, om hvor tit du bør få foretaget behandlingen, da behovet kan variere individuelt fra person til person. Uanset om dine tænder er i rigtig god tilstand, eller om du lider af en eller flere tand- og mundsygdomme, er tandrensning nemlig nødvendigt fra tid til anden.

Hvad kan jeg selv gøre mellem tandrensningerne?

Det er vigtigt at opretholde en god mundhygiejne ved at børste tænder mindst to gange om dagen, samt benytte tandtråd eller mellemrumsbørster mellem tænderne. Desuden skal du bruge fluorholdig tandpasta og undgå for mange sukkerholdige fødevarer. Faktisk har din tandbørste også stor betydning. Du bør skifte din tandbørste hver 3 måned eller, når tandbørsten mister sin naturlige form. Vidste du at vi anbefaler vores patienter at bruge en el-tandbørste? Læs meget mere i vores blogindlæg om, hvorfor du bør bruge en el-tandbørste fremfor en manuel tandbørste.

Hvor ofte anbefales det at få foretaget en tandrensning? Tandrensning pris

Hvor ofte det er nødvendigt at få foretaget en tandrensning, vurderes individuelt ud fra hvor god du er til at holde dine tænder rene. Har du en sund mundhygiejne, og er god til at børste tænder samt rense mellem tænderne med tandtråd eller mellemrumsbørster, behøver du typisk kun at få foretaget behandlingen en enkelt gang om året. Har du derimod aktiv sygdom i munden, såsom huller i tænderne eller tandkødsbetændelse anbefaler vi en tandrensning hyppigere. Hvor ofte en tandrensning vil være nødvendigt, vurderes altså fra gang til gang sammen med din tandplejer og tandlæge.

Kontakt os i dag for at få råd eller vejledning eller for at booke tid til en tandrensning hos din behandler. Vi håber på at høre fra dig!

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid