Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Hvordan smiler man pænt?

Hvordan smiler man pænt?

Hvordan smiler man pænt, hvis man ikke selv synes, at man har pæne tænder? “Grimme” eller misfarvede tænder vil påvirke ens smil, hvorfor man i langt de fleste tilfælde vil prøve at skjule sine tænder. Det er bevist ved flere undersøgelser, at ens tandsæt har stor betydning for ens selvværd. Af denne grund vil vi som erfaren tandlægeklinik hjælpe dig med dine utilfredsheder.

I takt med et stigende fokus på sundhed og ikke mindst udseende, er efterspørgslen og interessen for kosmetiske tandbehandlinger steget markant. Dette gør sig også gældende for vores tandsæt. Vores tænder spiller en stor rolle ift. vores personlige udtryk og hermed vores opfattelse af os selv og hinanden. En tur til tandlægen kan godt udløses af et ønske om forbedring af ens eget personlige udtryk. Hos VORES TÆNDER Tandklinik kan vi bane vejen for et flot smil og efter en kosmetisk behandling vil du slet ikke være i tvivl om hvordan man smiler pænt. Nedenfor kan du få en større indsigt i hvilke tandbehandlinger, som kan give dig drømmesmilet.

Vejen til et flot smil

Der findes en række moderne tandbehandlinger, som kan give dig muligheden for at opnå det smil og de lige tandrækker, du muligvis havde opgivet håbet om. Men det er ikke uden betydning, hvilken vej du vælger. Du har kun et sæt tænder, hvorfor du skal passe på dem hele livet. Spørg derfor altid din lokale tandlæge til råds, inden du springer ud i en kosmetisk tandbehandling. Vi anbefaler ligeledes at du gør dig nogle overvejelser over, hvad dine ønsker og behov er. Mulighederne er mange, og vores interesse som erfaren tandlægeklinik er at hjælpe dig.

Hvis du gerne vil vide mere om vores klinik, så kan du med fordel navigere til siden Om Os, hvor du blandt andet kan læse om 5 gode grunde til at vælge os som din foretrukne tandlægeklinik. Desuden kan du læse om klinikkens tre vigtigste valuta.

Kosmetisk tandbehandling

Hos VORES TÆNDER Tandklinik ved vi gennem vores lange erfaring, hvordan skæve tandrækker, mellemrum mellem tænderne eller misfarvninger kan påvirke ens lyst til at smile. Desuden kan det påvirke ens hverdag, hvis man ikke føler sig tilpas med sit eget udseende, herunder smil og tandsæt. Dette vil vi gerne hjælpe dig med. Hos os er du i gode hænder med et erfarent behandlerteam, som vil hjælpe dig på vej og vejlede dig til, hvad der skal til for at genskabe dit smil.

Smilet og øjnene er det første, man lægger mærke til hos en person. Og det er både ukompliceret og smertefrit at få et tandsæt som afspejler det, du fortjener. Book en forundersøgelse og få et overblik over dine muligheder.

Hvad er kosmetisk tandbehandling?

En kosmetisk tandbehandling er til for dig, som af en eller anden årsag ikke er tilfreds med dine tænder. Der findes flere forskellige behandlingsløsninger, som alt efter din specifikke tandsituation, kan hjælpe dig til ønsket om et perfekt smil. Har du eksempelvis mørke tænder, og går rundt og drømmer om et hvidt tandsæt så kan behandlingsmuligheden være en professionel tandblegning. I de fleste tilfælde kan misfarvninger på tænderne nemlig fjernes succesfuldt ved en professionel tandblegning hos din tandlæge. Ønsker du således hvidere tænder kan dine tænder nemt og sikkert bleges til dit ønskede resultat opnås.

En anden behandlingsmulighed er moderne tandregulering. Denne behandling er til for dig, som enten har et stort og generende mellemrum mellem tænderne eller skæve tænder. Med professionel tandregulering kan du få rettet op på dine skævheder på bare seks måneder.

Hvordan smiler man pænt? Lad tandlægen guide dig!

Hvis du overvejer en kosmetisk tandbehandling anbefaler vi altid at du rådfører dig med din tandlæge. Hos VORES TÆNDER Tandklinik vil vi ved en konsultation indledningsvis snakke om mulighederne for at hjælpe dig med en kosmetisk tandbehandling. Efterfølgende vil vi starte med en analyse af dit nuværende smil og tandsæt. Dette foregår ved hjælp af røntgenbilleder, hvor vi kan analysere dit ansigts symmetrier, størrelse, form og farve på dine nuværende tænder. Selvom vi er eksperterne og har en holdning til, hvordan dit nye smil skal ende med at blive, er det naturligvis din mening og tilfredshed, der er afgørende for, hvad behandlingen skal resultere i.

Vi håber på at være dit foretrukne tandlægevalg!

Gode råd til dig, der ønsker at vide, hvordan man smiler pænt

For at opretholde et sundt og tilfredsstillende tandsæt er den vigtigste tandpleje, den forebyggende. Du har sikkert hørt det før, men dette er altså en afgørende faktor for en god mundhygiejne og et smukt smil. Børst dine tænder to gange om dagen, helst morgen og aften, hvorfor du kan fjerne plak, som dannes på dine tænders overflade. Desuden er det en god idé at supplere med tandtråd eller lignende produkter, som interdentalbørster eller mellemrumsbørster. Trods tandteknologien er tandbørstning stadig dit vigtigste forsvar mod tand- og tandkødsproblemer.

Hemmeligheden bag din tandbørstning er at du først og fremmest vælger den rigtige tandbørste. Hos VORES TÆNDER Tandklinik anbefaler vi at du benytter en el-tandbørste, hvorfor din børstning bliver mere korrekt og ensformig. Fordelen ved eltandbørsten er nemlig, at den laver alle bevægelserne for dig. Du skal derfor kun sørge for at bevæge eltandbørsten rundt mellem tænderne og i mundregionen. Ydermere gør eltandbørsten den daglige tandbørstning mere dybdegående, hvilket medfører at du forebygger plak og bakteriebelægninger på tænderne.

Din egen grundlæggende tandpleje og tandlægens professionelle hjælp løsningen

Det bedste sted at starte på din jagt efter hvidere tænder er hos din tandlæge. Regelmæssig tandrensning (f.eks. hvert halve år) kan gøre underværker.

Pæne tænder og et flot smil er noget de fleste af os gerne vil have, og den gode nyhed er, at det måske er lettere at få, end du tror. Først er det dog vigtigt at forstå, at det er normalt, at dine tænder viser tegn på ældning. Når du tænker på, hvor meget du slider på tænderne – som når du tygger tre måltider om dagen, hver dag – er det ikke overraskende, at dine perlehvide tænder kan begynde at miste deres glans. Men med lidt grundlæggende pleje og måske lidt professionel hjælp, kan du få det ungdommelige og flotte smil igen.

Har du yderligere spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med dine tandproblemer.

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid