Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Kan man selv fjerne tandsten?

Kan man selv fjerne tandsten?


Hvad er tandsten og kan man selv fjerne det?

Hver gang du drikker og spiser, dannes der belægninger på tænderne. Disse belægninger kaldes plak og består af bakterier. Plak er ikke noget du kan undgå helt, men med en grundig omgang tandbørstning og omhyggeligt brug af tandtråd, kan du nemt komme plakbelægningerne til livs. Fjerner du ikke belægningerne giver du kalk mulighed for at ophobe sig i plakken. Dette kan hurtigt føre til tandsten. Du kan kende tandsten på en ru overflade, som du tydeligt mærker, når du kører tungen henover tænderne.

Effektiv forebyggelse

Når først du har udviklet tandsten, kan du ikke selv fjerne det. Her er det nødvendigt med professionel indgriben og vi anbefaler derfor, at du kontakter din tandlæge hurtigst muligt.
Der er dog meget du selv kan gøre for at forebygge tandsten, så problemet bliver taget i opløbet. Det er først og fremmest vigtigt, at du børster dine tænder grundigt to gange om dagen og bruger tandtråd til at fjerne plak de steder, hvor tandbørsten ikke kan nå ind. Mængden af tandsten er i høj grad varierende fra person til person, men med en god mundhygiejne vil du ikke alene forebygge tandsten men også mange andre tandproblemer.

Hos VORES TÆNDER Tandklinik siger vores erfaring os, at den vigtigste tandbehandling er den forebyggende behandling. Dette skyldes at en grundig forebyggende tandbehandling hos din tandlæge, kan gøre hele forskellen for, hvilket tandsæt du sidder tilbage med, når du bliver gammel. Vi ved, at noget af det vigtigste, du kan gøre for at bevare dine tænder flotte og stærke er at prioritere en regelmæssig forebyggende tandbehandling. Ydermere er det også af stor vigtighed, at du selv sørger for at give dine tænder en grundig rengøring hver dag. Dette gør du blandt andet med den rigtige tandbørsteteknik samt brugen af tandtråd og fluortandpasta. Desuden har din livsstil og dit valg af føde- og drikkevarer også en stor betydning for dine tænders velbefindende. Det samme har faktorer som medicin og tobak.

Sådan skal du håndtere tandsten

Du bør altid undgå at få tandsten. Men er skaden sket, er der flere ting du kan gøre.
I de tilfælde hvor ophobninger af plak blot har siddet på tænderne i nogle dage, er det muligt at børste plakken væk, inden den hårde belægning får helt fat i dine tænder. Har du ikke været opmærksom på udviklingen af tandsten, er den bedste løsning at få foretaget en grundig tandrensning hos tandlægen. Hos VORES TÆNDER Tandklinik udfører vi mange tandrensninger og vi er derfor specialister inden for området.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på klinikken.

Fjern tandsten med en effektiv tandrensning

Tandsten kan fjernes ved en grundig tandrensning hos din tandlæge. Når du får renset tænderne i dybden, kan det både fjerne genstridigt tandsten og forebygge mere alvorlige tandproblemer som eksempelvis paradentose. Har du behov for en tandrensning eller har du brug for hjælp til din børsteteknik? Så kan du altid kontakte os og få hjælp og vejledning.

VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder billig og nem finansiering af din behandling

Hos VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder vi dig i samarbejde med Sundhed+ en attraktiv betalingsordning, der gør det muligt at dele betalingen for din behandling op i mindre bidder. Sundhed+ hjælper dig med finansiering af vores behandlinger. Det er gratis og uforpligtende at blive medlem af Sundhed+ og ansøge om en kredit. Afhængigt af din økonomi kan du blive godkendt til en kredit på op til 50.000 kr. Det kræver blot et MitID og et par minutter af din tid.


Ansøg om en Sundhed+ Kredit


Ansøg om en Sundhed+ Kredit

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Book tid