Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Forside » Fluor i tandpasta
Fluor i tandpasta

Fluor i tandpasta

Under tandpastaens hvide farve og skummende konsistens gemmer der sig et stof, der er en fast bestanddel i langt de fleste typer af tandpasta.

Fluor!

Fluor – eller fluorid som det faktisk er – bruges i små mængder i tandpasta, og denne lave koncentration gør stoffet ufarligt. Trods megen diskussion i medierne er der således intet at frygte, når du står med munden fuld af tandpasta morgen og aften.

Hvad gør fluor godt for?

Når langt de fleste typer af tandpastaer på markedet indeholder fluor, skyldes det, at dette stof kan gøre noget helt særligt for vores tænder.

I dag får færre mennesker huller i tænderne, end hvad der tidligere var tilfældet. Denne effekt kan blandt andet tilskrives fluortandpastaen, der har en unik evne til effektivt at beskytte mod dannelsen af caries.

Effekten af fluor opstår, når du bruger tandpasta med fluor over en længere periode. Indholdet af fluor vil beskytte emaljen på dine tænder. Dette er særligt godt i kampen for at undgå syreangreb ved indtagelse af blandt andet syreholdige drikkevarer såsom juice og sodavand.

Samtidig har det vist sig, at fluor i tandpasta kan forhindre udviklingen af caries i den tidlige udviklingsfase, og dermed kan fluor altså spille en rolle i forebyggelsen af tandproblemer.

Veldokumenteret effekt

Hos VORES TÆNDER Tandklinik anbefaler vi, at du bruger en tandpasta, der indeholder fluor. Dette gør vi af den simple årsag, at det er veldokumenteret, at fluor har en beskyttende effekt mod caries.

For at opnå den bedste effekt af fluoren i din tandpasta, anbefaler vi desuden, at du ikke skyller din mund med vand efter tandbørstning. Dette vil nemlig forhindre fluoren i at blive siddende på dine tænder, hvor stoffet yder sin beskyttelse.

Kunne du tænke dig at høre mere om fluor i tandpasta og blive endnu klogere på dette omdiskuterede stof, er du velkommen til at kontakte os.

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

KontaktVORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Åbningstider

Mandag07.30 - 17.30
Tirsdag07.30 - 17.30
Onsdag07.30 - 17.30
Torsdag07.30 - 17.30
Fredag07.30 - 15.30
Lørdag*09.00 - 14.00

* Efter aftale

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.8/5
ud af 40 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Book tid