Forside » Behandlinger » Tandblegning i Lyngby

Tandblegning i Lyngby

Tandblegning Lyngby: Forny dit smil og øg din selvtillid

Mange vil med alderen opleve at få mørkere, og mere misfarverede tænder end tidligere. Dette er ganske naturligt og kan opstå af forskellige årsager. Misfarvede tænder kan både opstå grundet rygning, et stort indtag af farvede føde- og drikkevarer som lakrids og rødvin, samt på grund af medicinindtag. Nogle er også født med tænder, som er sværere at holde hvide end andre. Der kan derfor være mange grunde til, at man har misfarvede tænder, og ønsker en professionel tandblegning. Nedenfor uddyber vi vores blegeprocedure, samt giver dig gode råd i forhold til hvilke faktorer, du bør være opmærksom på i forbindelse med en tandblegning Lyngby eller tandsundhed. Har du opfølgende spørgsmål om tandpleje eller er du interesseret i at få nærmere viden om vores team eller behandlinger, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Dette er ganske uforpligtende og gratis.

Behandling og tandblegning i Lyngby Centrum

Hvide tænder gør en stor forskel for hele dit udseende og udstråling, når du smiler. Derfor vælger mange mennesker i dag at få lavet en tandblegning. Dit smil må i høj grad siges at være din måde at byde andre velkommen på, hvorfor vi støtter op om at få lavet en professionel tandblegning, hvis du ikke er tilfreds med dit eksisterende smil. Det er i dag muligt at blege sine tænder med et standard blegekit, som kan købes online. Dette anbefaler vi dog at du holder dig langt fra. Oftest indeholde disse produkter en sådan lav grad af brintoverilte, at du ikke vil se resultater.

Det sikreste og bedste resultat opnås nemlig ved at få foretaget en professionel tandblegning. Vi tilbyder tandblegning på begge vores klinikker i Lyngby, på henholdsvis Lyngby Hovedgade og Jernbanepladsen, blot et stenkast fra Lyngby Station. Behandlingen er skånsom, men meget effektiv, og giver synlige resultater på blot ni dage. Bliv meget klogere på behandlingen nedenfor. Kontakt os i dag for spørgsmål. Vi hjælper dig gerne til et hvidere smil.

Sådan foregår tandblegning

Hos VORES TÆNDER Tandklinik og Tandlægerne på Jernbanepladsen benytter vi Philips Zoom blegegel. Produktet er det bedst anbefalede produkt blandt professionelle, hvilket også er en af de primære årsager til, at vi netop benytter dette produkt. Philips Zoom er EU-kompatibelt, hvilket blandt andet gør produktet troværdigt. Hvis du kommer til vores klinik for at få foretaget en tandblegning i Lyngby, vil vi begynde med at tage en snak med dig om det ønskede resultat, og herefter vil vi undersøge dine tænder grundigt, så vi er sikre på, at de er egnet til en tandblegning. Dernæst kan vi foretage en nøjagtig farvebestemmelse af dine tænder. På den måde sikrer vi os, at du får et naturligt og flot resultat af tandblegningen. Vi laver så et aftryk af dine tænder, så du får dine egne individuelle blegeskinner. Skinnerne får du med hjem, hvorledes den blegende gel lægges i skinnerne, når dine tænder skal bleges. Du skal have skinnerne i munden ca. hver nat i en periode på to uger, og du vil hurtigt se resultater.

Hvis du skulle ønske at friske dine tænder op med en tandblegning nogle år senere, vil du kunne gøre det endnu billigere denne gang, fordi du har individuelle skinner, og dermed kun behøver at købe den blegende gele.

Er det sikker at blege tænderne?

Det simple svar er ja. Kliniske studier har vist, at blegning af tænderne med enten carbamid eller hydrogenperoxid (brintoverilte), er sikkert for både tænder og tandkød- det er en kosmetisk behandling. Dette er dog med overvågning af tandplejemedarbejdere. Når det drejer sig om tandblegning, er din tandlæge eller tandplejer således den bedste. Det er kun tandklinikker, der har adgang til de mest effektive blegemidler med fuld styrke og kan give en behandling. Tandblegning hos tandlægen er en sikker og ikke mindst effektiv behandling.

Når du kommer til en forundersøgelse, vil din tandplejer eller tandlæge vurdere om blegning er velegnet for dig. Dernæst vil din behandler sikre sig, at du benytter den korrekte koncentration af blegemidlet. Resultaterne af blegningen er individuelle, men på tænder med moderat misfarvning forventes det, at resultatet bibevares i cirka 6-12 måneder. Du bør dog have in mente, at indtagelse af kaffe, rødvin eller cigaretter forringer det langvarige resultat.

Kontakt os – Professionel Tandblegning Lyngby

Er du på udkig efter en tandlæge, der tilbyder tandblegning i Lyngby til en rimelig pris, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om hvad vi kan gøre for dine tænder. Ring på telefon 45 87 22 61 eller benyt dig af kontaktformularen, du finder til højre på siden.

Vi håber på at være din foretrukne tandlæge i hjertet af Lyngby!

Kan alle få en tandblegning?
Hvad er bedst – hjemmeblegning eller tandblegning hos tandlægen?
Hvordan foregår tandblegning? 

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid