Forside » Behandlinger » Tandblegning i Lyngby

Tandblegning i Lyngby

Mange vil med alderen opleve at få mørkere og mere misfarverede tænder end tidligere. Det er naturligt og kan opstå af mange forskellige årsager. Misfarvede tænder kan både komme på grund af for eksempel rygning, et stort indtag af farvende føde- og drikkevarer som lakrids og rødvin, og det kan også opstå på grund af indtag af medicin. Nogle er også født med tænder, som er sværere at holde hvide end andre. Der kan derfor være mange grunde til, at man har misfarvede tænder.

Behandling og tandblegning lige i Lyngby Centrum

Hvide tænder gør en stor forskel for hele dit udseende og udstråling, når du smiler, og derfor vælger mange mennesker i dag at få lavet en tandblegning. Det er i dag muligt at blege sine tænder med et standard blegekit som man har købt online. Det sikreste resultat opnås dog ved at få foretaget en professionel tandblegning i Lyngby på vores klinik på Lyngby Hovedgade 66B 1. tv. Behandlingen er skånsom, men meget effektiv, og giver synlige resultater på bare to uger.

Sådan foregår tandblegning

Hvis du kommer til vores klinik for at få foretaget en tandblegning i Lyngby, vil vi begynde med at tage en snak med dig om det ønskede resultat, og herefter vil vi undersøge dine tænder grundigt, så vi er sikre på, at de er egnet til en tandblegning, og så vi kan lave en nøjagtig farvebestemmelse af dine tænder. På den måde sikrer vi os, at du får et naturligt og flot resultat af tandblegningen. Vi laver så et aftryk af dine tænder, så du får din egen individuelle blegeskinne. Den kan du tage med hjem, så du kan lægge den blegende gele i og selv tage bøjlen i munden, når dine tænder skal bleges. Du skal have skinnen i munden ca. hver nat i en periode på to uger, og du vil hurtigt se resultater.

Hvis du skulle ønske at friske dine tænder op med en tandblegning nogle år senere, vil du kunne gøre det endnu billigere denne gang, fordi du har skinne og kun behøver at købe den blegende gele.

Kontakt os – Tandblegning

Er du på udkig efter en tandlæge, der tilbyder tandblegning i Lyngby til en rimelig pris, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om hvad vi kan gøre for dine tænder. Ring på telefon 45 87 22 61 eller benyt dig af kontaktformularen, du finder til højre på siden.

Kan alle få en tandblegning?
Hvad er bedst – hjemmeblegning eller tandblegning hos tandlægen?
Hvordan foregår tandblegning? 

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i Nordsjælland

Åbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Book tid