Forside » Akut tandlæge Holte

Akut tandlæge Holte

AKUT TANDLÆGE NÆR HOLTE – VORES TÆNDER TANDKLINIK

akut tandlæge HolteSøger du akut tandlæge nær Holte? Tandpine eller tandsmerter kan være utålelige! Måske du allerede er begyndt på smertestillende fordi det murrer, værker og dunker i og omkring tænderne. Det kan også være du har knækket en tand eller har andre pludselige tandproblemer, som du godt vil have kigget på fordi det generer og forstyrrer dig meget. Hvad enten det er det ene eller det andet, så kan det give mening at opsøge akut hjælp ved en tandlæge som tilbyder akutte tider samme dag.

Når uheldet sker eller der pludselig opstår tandproblemer vil man helst ikke vente alt for længe med at få gjort noget ved det – hvorfor gå og vente når man kan få en akut tid hos VORES TÆNDER Tandklinik. Med den rette behandling kan smerter eller gener forsvinde overraskende hurtig. Har du akutte tandproblemer, så kan VORES TÆNDER Tandklinik hjælpe dig. Klinikken ligger ikke langt fra Holte og det er meget nemt at komme frem til klinikken om man så tager offentlig transport eller kører i bil eller på cykel.

AKUT TANDLÆGE NÆR HOLTE – LØSNINGEN PÅ TANDPROBLEMET

Når behovet melder sig for en akut tandlæge nær Holte, så kan VORES TÆNDER Tandklinik være løsningen på problemet. Vi vil gerne være dig behjælpelig med at få bugt med dine tandproblemer. Vi har nogle af landets dygtigste og vellidte tandlæger og tandplejere på klinikken. De vil på bedste vis hjælpe dig af med dine akutte tandproblemer, så det samtidig bliver en god oplevelse. Klinikken har åbent allerede fra 7:30 om morgenen og helt frem til 17:30 om aftenen. Der er også åbent på lørdage hvor de fleste tandklinikker ellers har lukket.

Såfremt du har brug for en akut tandlæge nær Holte vil VORES TÆNDER Tandklink naturligvis gerne hjælpe dig!

AKUT TANDLÆGE NÆR HOLTE – VORES TÆNDER TANDKLINIK

Hos VORES TÆNDER Tandklinik synes vi ikke, at en akut tandlægetid skal vælte hele budgettet. Derfor tillægger vi også kun din akutte behandling et beskedent gebyr, som aldrig kommer i nærheden af, hvad andre tandlægeklinikker tillægger. Vi synes kun at det er fair, at prisen stort set er den samme for akutte tandproblemer som for de planlagte tandbehandlinger. Det må ikke være usikkerhed om økonomien der afholder dig fra at søge en akut tandlæge nær Holte. Hos VORES TÆNDER Tandklinik informerer vi altid ved tandlægestolen inden vi går igang. På den måde har du altid vished over, hvad du skal betale inden du går herfra. Vi vil være fælles om din tandsundhed og det må derfor ikke være en overraskelse hvad tingene koster at få lavet. På den måde kan du bedre beslutte dig for hvor meget og hvor lidt du vil have lavet hos os.

RÅD OG VEJLEDNING OM TANDPROBLEMER – BESTIL TID TIL EN AKUT TANDLÆGE NÆR HOLTE

Det kan ofte være vanskeligt at bedømme hvor omfattende tandproblemet er når man ikke selv er i faget. Isninger eller murrende følelser kan opleves forskelligt fra person til person og det kan derfor være en fordel at opsøge en akut tandlæge nær Holte hurtigst muligt. Du er naturligvis velkommen til at kontakte os men er dermed ikke forpligtet til at bestille tid. Det er faktisk helt okay at kontakte os selvom du blot søger råd og vejledning om akutte tandproblemer. Ved tandsmerter eller tandpine er det sjældent en god ide at vente med at få behandling. Det kan måske være vanskeligt som helt almindelig person at vurdere, hvor akut problemet egentlig er. Er der fx tale om en knækket tand, som ikke skærer inde i munden og ellers ikke generer, så kan man godt finde en tid som passer bedre ind i dagsrutinerne. Heldigvis kan vi her på klinikken hjælpe dig med at afgøre om du skal til tandlæge nu eller det kan vente til senere.

Hvis du kontakter os kan vi afgøre om du har behov for en akut tandlæge nær Holte snarest muligt eller din situation gør at det godt kan vente. VORES TÆNDER Tandklinik sidder klar og deler gerne ud af vores viden og erfaring og engagement. Så du kan blive hjulpet af med dine akutte tandproblemer.

Hos VORES TÆNDER Tandklinik er vi fælles om at skabe god tandsundhed for dig!

Vi ser frem til på den ene eller anden måde at hjælpe dig på vores klinik i Kongens Lyngby ikke langt fra Holte.

Behandlinger

Søger du akut tandlæge nær Birkerød kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket
Søger du akut tandlæge nær Gentofte kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket
Søger du akut tandlæge nær Hørsholm kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket
Søger du akut tandlæge nær Lyngby kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket
Søger du akut tandlæge nær Virum kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket
Søger du Tandlægevagten kan du med fordel læse mere ved at klikke på dette link
Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid