Forside » Behandlinger » Forebyggende tandbehandling

Forebyggende tandbehandling

Forebyggende tandbehandlinger

En grundig forebyggende tandbehandling hos din tandlæge, kan gøre hele forskellen for, hvilket tandsæt du sidder tilbage med, når du bliver gammel. Den vigtigste tandbehandling er den forebyggende, da den i høj grad vil kunne holde dine tænder sunde og stærke og forebygge større tandproblemer. Med en professionel forebyggende tandbehandling får du en dybdegående tandrensning og et eftersyn, som sikrer dig en hurtig behandling, hvis noget skulle være galt.

Med en forebyggende behandling vil du typisk få et tandeftersyn, en grundig tandrensning, og hvis der skulle være betændelse at spore i tandkødet, vil du også få en paradentosebehandling, så vi hurtigst muligt kan få betændelsen bremset. På den måde vil eventuelle tandproblemer blive taget i opløbet, og du vil med stor sandsynlighed undgå at skulle ud i større, mere omkostningsfulde behandlinger og operationer.

Hos VORES TÆNDER Tandklinik vægter vi en god forebyggende tandbehandling meget højt. Vi ved, at noget af det vigtigste, du kan gøre for at bevare dine egne tænder flotte og stærke livet ud, er at prioritere en regelmæssig forebyggende tandbehandling hos din tandlæge, hvor tandsten og andet, som du ikke selv kan få bugt med med tandbørsten, kan blive fjernet. Herudover er det ligeså vigtigt, at du selv sørger for at give dine tænder en grundig rengøring hver dag. Det gør du gennem den rigtige tandbørsteteknik, brug af fluortandpasta og tandtråd. Din livsstil og dit valg af føde- og drikkevarer har også en stor betydning for dine tænders velbefindende, og det samme har faktorer som tobak og medicin.

Hos VORES TÆNDER Tandklinik har vi en stor viden om den rette forebyggende tandbehandling, så du kan holde dine tænder så pæne og sunde som muligt hele livet. Hos os får du en omsorgsfuld og professionel behandling, som du kan føle dig helt tryg ved. Du kan føle dig rolig og afslappet ved at skulle til undersøgelse og behandling hos os, og vi gør også vores bedste for at gøre vores behandlinger 100 % smertefri.

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid