Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Pris på tandudtrækning

Pris på tandudtrækning

Har du søgt pris på tandudtrækning eller tandudtrækning pris? I dette blogindlæg kan du blive meget klogere på tandudtrækning, formålet med behandlingen samt prisen på tandudtrækning. Der kan være mange forskellige årsager til tandudtrækning. De mest almindelige årsager er cariesangreb, visdomstænder, tandkødsbetændelse eller forkert bidfunktion. Uanset hvilken årsag, der ligger til grund for dine eventuelle tandgener er det vigtigt, at du kommer til en konsultation hos tandlægen. Her kan tandlægen vurdere din specifikke situation og ligeledes afgøre om din tand skal trækkes eller opereres ud. Dette sker selvfølgelig efter dine egne ønsker og behov i samråd med din tandlæges anbefaling.

PRIS PÅ TANDUDTRÆKNING VARIERER

Som det er tilfældet med de fleste behandlinger hos tandlægen, afhænger prisen af din specifikke tandsituation. Først og fremmest er det afgørende om din tand skal trækkes eller opereres ud. Desuden har den bagvedliggende årsag også en betydning for prisen. Prisen skal således udregnes individuelt ud fra din specifikke tandsituation ved en konsultation hos tandlægen. Dette fremgår gennem et behandlingsoverslag, hvor tandlægen udregner prisen ud fra din pågældende situation. Ved en undersøgelse hos tandlægen tages der indledningsvis et røntgenbillede for at identificere den pågældende tands rødder og omkransende knogle. Ved mere komplicerede fjernelser kan det være nødvendigt at supplere med en fuldkæberøntgen (OP-røntgen). Vi informerer dig herefter om, hvad det er mest hensigtsmæssigt at gøre, hvor det efterfølgende er helt op til dig om du ønsker behandling. Hos VORES TÆNDER Tandklinik kender du altid til både pris og procedure forinden en behandling. På den måde er det helt op til dig selv, hvorvidt du ønsker at takke ja til behandlingen ud fra priskendskabet.

Er du medlem af den private Sygeforsikring danmark kan du få mellem 150 kr. og 1600 kr. tilbage fra Danmark efter endt behandling. Læs mere om Sygeforsikringen Danmark og fordelene ved at være medlem.

SIMPEL TANDUDTRÆKNING ELLER TANDOPERATION? 

Som skrevet ovenfor vurderer din tandlæge ved en konsultation, hvorvidt der er tale om en simpel tandudtrækning eller en mere kompliceret operation. Er det en simpel fjernelse, kan tandlægen som regel udføres med det samme. Men ved mere komplicerede fjernelser kan det være nødvendigt for tandlægen at afsætte ekstra tid til indgrebet. Vores kompetente team af tandlæger udfører alle former for tandbehandlinger, hvorfor vi med sikkerhed kan være dig behjælpelig uanset situation.

Tandudtrækning pris? Hos VORES TÆNDER Tandklinik koster en simpel tandudtrækning 353 kr., hvor Sygeforsikringen Danmark giver 150 kr. tilbage efter endt behandling. Er der tale om en mere avanceret form for tandudtrækning koster denne behandlingstype 1877 kr., hvor Danmark tilbagebetaler de 800 kr. af dem. Vurderer din tandlæge i samråd med dine ønsker og behov, at en tandoperation vil være den bedste løsning i din pågældende situation vil dette koste 3.588 kr. Du kan dog få mellem 800-1600 kr. tilbage fra Sygeforsikringen Danmark alt efter, hvilken gruppe du er medlem af.

BLANDT DE BILLIGSTE TANDLÆGER I KØBENHAVN 

Hos VORES TÆNDER Tandklinik leverer vi godt håndværk af dygtige medarbejdere. Vi anvender materialer af god kvalitet og med langvarig klinisk dokumentation. Vores priser på de frie ydelser er sat så du i gennemsnit ikke kommer til at betale mere hos os end hos andre tandlægeklinikker. Det synes vi kun er fair. På sundhed.dk kan du sammenligne behandlingspriserne, som selv er prissat af hver enkel tandlægeklinik. Kan du ikke finde prisen på netop den behandling du søger, er du meget velkommen til at kontakte os med henblik på et gratis prisoverslag. Vores priser er patientvenlige, hvorfor du i gennemsnit aldrig kommer til at betale mere hos os end hos andre tandklinikker. Vidste du, at vi er blandt de billigste tandlæger i København?

En stor del af vores behandlinger er overenskomstmæssigt aftalt mellem Tandlægeforeningen og den offentlige sygesikring. Dette er således ens for alle tandlæger i Danmark. Ligesom det er fælles for alle tandklinikker, at det er Sundhedsstyrelsen, som udstikker retningslinjerne. Dertil kommer nogle behandlinger, som tandlægen selv kan prisfastsætte og give rabat på. Du kan læse meget mere om de former for tilskud og rabatter, som vi tilbyder nedenfor:

20% I STUDIERABAT, TILSKUD & FINANSIERING  

Hos VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder vi både studierabat, tilskud til din tandhandling samt finansiering gennem vores samarbejdspartner DENTI. Du kan læse mere om hver enkel mulighed nedenfor:

STUDIERABAT

Hos VORES TÆNDER Tandklinik har vi forståelse for, at det kan være en vanskelighed at prioritere sine tandlægebesøg under studietiden, da den månedlige SU har sine naturlige begrænsninger. Derfor imødekommer vi dit studieliv ved at være en tandlægeklinik, der tilbyder studierabat for alle studerende. Således behøver økonomien ikke nødvendigvis at sætte en stopper for din tandsundhed, mens du studerer. Er du studerende, og går du op i at give dine tænder det bedste udgangspunkt for at være sunde resten af livet? Så er der således en fordel at hente for dig i form af en tandlæge med studierabat.

TILSKUD

Der findes forskellige former for grupper, som er omfattet af tilskud. Modtager du således ydelse enten i form af aktivitetstillæg, integrationsydelse, barselstillæg eller andet kan du få tilskud til din tandbehandling på op til 10.000 kr. Ved et besøg på vores klinik kan du snakke med en af vores tandlæger om et evt. behandlingsforløb og derefter vil det være muligt at ansøge om tilskud til behandling via almindelig kommuneprocedure.

Har du spørgsmål angående tilskud til din tandbehandling er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

FINANSIERING AF DIN TANDBEHANDLING

Hos VORES TÆNDER Tandklinik afregner vi med kort eller kontant efter endt behandling. Når det er sagt så er vi godt klar over, at tandlægeregningen kan være en stor økonomisk udgift, hvorfor flere vælger at udskyde eller droppe tandlægebesøgene helt. Men vidste du, at det på sigt kun bliver en dyrere løsning at udskyde de årlige tandlægebesøg? Får du ikke dine regelmæssige eftersyn hos tandlægen er chancen for at udvikle caries samt andre former for tandsygdomme stor. Heldigvis findes der en løsning for dig, som er økonomisk udfordret, men som stadig vil gøre klogt i at prioritere de årlige tandlægebesøg. Løsningen hedder Sundhed+ og er en af markedets billigste finansierings muligheder.

Gennem Sundhed+ kan du få et uforpligtende tilbud på din tandlægeregning, hvor du kan se dine muligheder i forbindelse med et tandlægelån. Det vigtigste for os er, at du har flere betalingsmuligheder i forhold til at få behandlet dine tænder – da det ofte er økonomien, der ligger til grund for, at mange får store tandskader eller undlader at få ordnet tænderne. Det vil vi gerne lave om på, og af denne grund samarbejder vi med Sundhed+ om at give dig markedets billigste finansiering af din tandlægebehandling.

TANDUDTRÆKNING PRIS – KENDSKAB TIL PRIS OG PROCEDURE PÅ FORHÅND 

Det er vigtigt for os, at du altid selv har vished over både pris og procedure forinden en behandling. Det er således altid dit valg, hvorvidt du ønsker behandling. Hos VORES TÆNDER Tandklinik er din tandsundhed vores fælles ansvar. Vores største ønske er altid at levere en ærlig og samvittighedsfuld behandling således, at der aldrig opstår nogle uventede overraskelser. Ved at kommunikationen mellem patient og behandler er tryg og ærlig formår vi altid at levere den bedste behandling til hver enkelt patient. Skal du være patient hos os?

Vi håber på at høre fra dig!

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid