Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Billige implantater

Billige implantater

Implantater kan erstatte en eller flere mistede tænder og bevare et flot smil hele livet! Læs meget mere om tandimplantater i nedenstående blogindlæg.

Hvad er et tandimplantat?

Et tandimplantat er en kunstig rod af metal, som indsættes i kæbebenet, hvor naturlige tænder mangler. Ovenpå implantatet kan man anbringe en enkelt krone, en bro eller proteser, alt afhængig af hvor mange tænder der mangler i munden. Implantater har form som en skrue og er fremstillet af grundstoffet titanium. Titanium har den egenskab, at det er i stand til at indgå i en fysisk-kemisk forbindelse med levende knoglevæv, således, at det vokser sammen med knoglen og derved låses fast.

Er implantater ikke meget dyre?

Tænder er individuelle og sværhedsgraden af behandlingen varierer fra patient til patient. Vi oplever desværre ofte, at den rigtige løsning fravælges, fordi prisen på implantatbehandlingerne er for høje. Dette medfører yderligere at flere vælger en løsning af ’billige implantater’ hvilket vi ikke anbefaler. Hos VORES TÆNDER Tandklinik er det af yderst vigtighed, at kvaliteten er i fokus. Ydermere er det vigtigt for os at slå fast, at et tandimplantat er en livsinvestering og at man af denne grund ikke skal gå på kompromis med kvaliteten. Som patient skal du huske, at der som det gælder for mange andre varer, ofte er en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Desuden er en implantatbehandling ikke blot en enkelt operation men et behandlingsforløb og derfor er det yderligere vigtigt at kvaliteten er i top.

Vi benytter de bedste implantater på markedet: Astra, Nobel og Straumann. Samme mærker som anvendes af specialtandlæger og Rigshospitalets kæbekiruger, som udelukkende arbejder med implantatbehandlinger. Vi vurderer altid fra patient til patient, hvilken type implantat som passer bedst til den forestående behandling. Skønt vi har fokus på høj kvalitet, forsøger vi altid at tilbyde nogle af de laveste priser på implantatbehandlinger. Se vores priser på implantater her.

Fordele ved implantater

Fordelen ved implantatbehandling er, at den ikke involverer andre tænder, som for eksempel en traditionel broerstatning, der kræver beslibning af nabotænderne. Desuden er der en række fordele ved implantater:

  • De fungerer fuldstændig som dine egne tænder
  • De skal kun vedligeholdes som almindelige tænder
  • Kronen kan i dag laves så naturtro, at ingen kan se forskel
  • I de fleste tilfælde holder tandimplantaterne hele livet

Kontakt din tandlæge hos VORES TÆNDER Tandklinik

En manglende tand kan have kosmetisk betydning men, hvis du går rundt med en manglende tand i længere tid, vil du kunne opleve, at de resterende tænder begynder at flytte sig. Dette kan resultere i et dårligere bid, spændinger og smerter.

Er denne tilstand først indtruffet er det meget kompliceret at rette op på igen. Det handler derfor om at vise rettidig omhu. Du bør altid tale med din tandlæge om, hvad der er den rigtige løsning for dig. Er tænderne omkring den tabte tand i dårlig tilstand kan en bro ligeledes være en løsning. Hos VORES TÆNDER Tandklinik har vi stor erfaring med implantatbehandlinger.

Kontakt din tandlæge hos VORES TÆNDER Tandklinik i dag og hør hvad vi kan gøre for dig. Du kan ringe til klinikken på tlf. 45872261 eller benytte vores online bookingsystem for tidsbestilling.

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid